Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Egy kapcsolat szabályai (2007-2013)

Rules of Engagement
Filmadatlap
 
65
Szereplők
6
Vélemények
11
Képek
Videók

Galéria (11)

David Spade
Megyn Price
David Spade
Megyn Price
David Spade
David Spade
Megyn Price
David Spade
Megyn Price
Megyn Price
David Spade
David Spade
Megyn Price
David Spade
Megyn Price
David Spade
Megyn Price
David Spade
Megyn Price
David Spade
 
EP   2022. 12. 27.

legújabb vélemény

0

Sokáig nem szerettem a sorozatot, de minél többször ment a Comedy Centralon, annál jobban tetszett, és az egyik kedvenc sit-com sorozatom lett. Nagyon remek és szórakoztató. Jól bemutatja,hogy milyen egy 40-es (Jeff és Audrey) és egy 30-as (Jennife... több»

 
dandelion1983   2021. 09. 18.

1

Méltatlanul mellőzött sorozat, pedig a színvonala elég kiemelkedő a sitcomok közül. Jók a karakterek, a szereplők, a poénok is nagyon a helyükön vannak. Már többször is végignéztem, és biztosan újra meg fogom. Nagyon sajnálom, hogy ennyire ismeretlen... több»

 
MMcFly2015   2017. 03. 27.

1

Csodálkozom rajta, hogy ennek a sok évadot megélt vígjátéksorozatnak miért nincs akkora vízhangja mint egy Agymenőknek vagy Így jártam anyátokkalnak. A színvonal hasonló, ha nem még jobb is. Mégse futok bele minden második csatornán a tévében. Az al... több»

 
bviki   2016. 02. 03.

1

Sajnos csak néhány részt volt lehetőségem meg nézni de nagyon elnyerte a tetszésemet! Főleg Jeff és Adam. Mindekettő nagyon vicces, de a női szereplők se rosszak

 
Ranger27   2015. 05. 04.

1

Még egyetlen egy sorozat sem fogott meg ennyire, mint az Egy kapcsolat szabályai (talán még az agymenők). Annyira tetszik, hogy simán meg tudnék 2 évadot is nézni belőle egyszerre. Egyetlen egy részén sem fogott el az unalom! Ezt a sorozatot nagyon az ízlésemhez alkották.

 
Artúr   2021. 11. 30.

0
Kedves vígjáték éles karakteralkotással, háttérzajnak is jó

Azt mondanám, hogy vasaláshoz, főzéshez és egyéb házimunkákhoz ideális kis történetfoszlányok. A karakterek abszolút túlzóak és leegyszerűsítettek. Szinte hihetetlen, hogy Russell motivációjára hogyan tudtak több évadot felépíteni. Bennem kicsit a Jóbarátok, Agymenők és How I Met pótlására született meg a gondolat a Comedy Central ihletésére, hogy végignézzem a sorozatot. Egyikhez sem mérhető, de kicsit mindegyik eszközkészletéből dolgozik. A sokszor megmosolyogtató élethelyzetekre gyakran ráismer az ember, és - valljuk meg Thor nevére - férfiként sokszor gondoltuk már azt, amit Jeff, de tuti, hogy kevesen merik kimondani. A sorozat párterápiás jelleggel is alkalmazható, de csak pszichológus jelenlétében, és a tányérok se legyenek a közelben. A párbeszédek olykor frappánsak, olykor viccesek, néha tahók, és van, amikor minimális bölcsesség is szorul egy-két mondat közé, de ilyenkor ügyetlenül elviccelik, nehogy túlmutasson a széria alapkoncepcióján. Ezzel együtt ajánlom a bohókás "kalandokat".

 

Oliver Huson Kate Hudon bátyja, Goldie Hawn fia.

(dandelion1983)
 

David Spade és Oliver Hudson a Nagyfiúk 2 (2013) című filmben szerepelt.

(Thibo84 )
 

Oliver Hudson és Bianca Kajlich megjelent a Dawson és a haverokban (1998).

(Thibo84 )
 

Timmy (Adhir Kalyan) megemlíti, hogy Dél-Afrikában született. Adhir Dél-Afrikában, Durbanben született.

(Thibo84 )
 

David Spade és Patrick Warburton az Eszeveszett birodalomban (2000) adták a hangjukat Kuzconak és Kronknak.

(Thibo84 )