Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
86
Filmadatlap
 
65
Szereplők
4
Vélemények
11
Képek
Videók
 
MMcFly2015   2017. 03. 27.

legújabb vélemény

Csodálkozom rajta, hogy ennek a sok évadot megélt vígjátéksorozatnak miért nincs akkora vízhangja mint egy Agymenőknek vagy Így jártam anyátokkalnak. A színvonal hasonló, ha nem még jobb is. Mégse futok bele minden második csatornán a tévében. Az alapötlet óriási, ahogy a cím is sugalja. Láthatunk egy párkapcsolatot több arcból: Egy 10 éves házaspártól, egy frissen eljegyzett szerelmespártól, és egy örök szingliként élő nőfalótól. Jó, kicsit abszurd, hogy a legnagyobb nyomi (David Spade) van a nőcsábász - Barney Stinsonos szerepe, de pár évad után meg lehet szokni...A harmadik évadra új szereplő is beköszönt, akit már az intro videóba is felvezetnek. Kezdetben idegesített a karaktere, de később kulcsifigura a poénforrásokat illetően. Az utolsó évadra kevésbé lett szánalmas mint a többi hozzá hasonló sorozat, valahogy tudták mikor kell abba hagyni. Sablonos a vége, de legalább szépen le tudták zárni, ha nem is minden szálat kifogástalanul, de az embert eléri a szomorúság, hogy vége. Talán Adam karaktere az, aki a végére már teljesen szellemi fogyatékos lett, és nem volt olyan vicces, mint kezdetben. De Jeff-et megformáló Patrick Warburton elviszi a sorozatot a hátán. A Jóbarátok mellé ez is felcsatlakozik a sorba, az olyan többévados sorozatok mellé, amit nem rontottak el, és pár évente szivesen végignézem!

 
bviki   2016. 02. 03.

Sajnos csak néhány részt volt lehetőségem meg nézni de nagyon elnyerte a tetszésemet! Főleg Jeff és Adam. Mindekettő nagyon vicces, de a női szereplők se rosszak


 
Ranger27   2015. 05. 04.

Még egyetlen egy sorozat sem fogott meg ennyire, mint az Egy kapcsolat szabályai (talán még az agymenők). Annyira tetszik, hogy simán meg tudnék 2 évadot is nézni belőle egyszerre. Egyetlen egy részén sem fogott el az unalom! Ezt a sorozatot nagyon az ízlésemhez alkották.

 
Edii   2015. 09. 23.

Szerintem jópofa sorozat. A szereplők karakteresek, lehet jókat nevetni rajtuk.

David Spade
Megyn Price
David Spade
Megyn Price
David Spade
David Spade
Megyn Price
David Spade
Megyn Price
Megyn Price
David Spade
David Spade
Megyn Price
David Spade
Megyn Price
David Spade
Megyn Price
David Spade
Megyn Price
David Spade
 

David Spade és Oliver Hudson a Nagyfiúk 2 (2013) című filmben szerepelt.

(Thibo84)
 

Oliver Hudson és Bianca Kajlich megjelent a Dawson és a haverokban (1998).

(Thibo84)
 

Timmy (Adhir Kalyan) megemlíti, hogy Dél-Afrikában született. Adhir Dél-Afrikában, Durbanben született.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.