Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
92%

Agymenők (2006-2019)

The Big Bang Theory
Filmadatlap
 
69
Szereplők
87
Vélemények
300
Képek
4
Videók
 
Kazydo   2020. 08. 19.

legújabb vélemény

0

Kedvenc sorozataim egyike. Sheldon karaktere egyedi a sorozatok világában, hiába idegesítő, főleg az elején, ahogy halad előre a sorozat úgy lesz egyre szerethetőbb Ő is. De együtt a csapat a legjobb. A vége nem rossz, de lehetett volna jobb is.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

1

Hatalmas kedvenc sorozatom, egy részt többször is szívesen megnézek, jól kidolgozott karakterek, Sheldon egy atomfigura.


 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 05. 17.

1

Számomra ez a valaha volt legjobb szitkom. Nagyon színes fantázia dús kitalált karakterekkel, sok fajta résszel ami állandóan egy szobába, adott helyszínen fut, de még is mindig más és más élményt nyújt. Minden karakternek más más jelleme van ez nagy... több»

 
Deku   2017. 08. 19.

1

Ezt a sorozatot nem lehet nem imádni. Nehezen vágtam bele de többszöri unszolásra elkezdtem és ezt soha nem bántam meg. Remélhetőleg sok ilyen minőségi évad lesz még. Fergeteges.

 
Puncs   2019. 04. 06.

0

Régen imádtam ezt a sorozatot, nagyon szórakoztatónak találtam, de a sokadig évad után nekem már egyáltalán nem vicces. Folyton ugyanazok a poénok újra és újra. Korábban tényleg egyedi volt, és sokat lehetett röhögni rajta, főleg Sheldonon és Howardo... több»

 
indingo   2020. 02. 15.

0

Különösebben nem tudott lekötni a sorozat. Kifejezetten zavar a folyamatos, erőltetett aláröhögés.

 
qwer   2020. 07. 17.

0

A szitkomok közül abszolút kedvencem volt a sorozat, többször megnéztem, és nem tudtam megunni a poénjait; körülbelül a hatodik évadtól azonban elkezdett zuhanni a színvonala, így egy idő után feladtam, nem néztem tovább. A poénok fő forrása Sheldon... több»

Galéria (300)

Videók (4)

 

Látható a sorozatban Carrie Fisher és James Earl Jones, akik a Csillagok háborújában apát és lányát játszották, mivel ott nem volt közös jelenetük, az Agymenők forgatásán találkoztak először.

(LionelMessi10)
 

A Penny hűtőjén lévő képeken a színésznő látható kollégáival, de ezeket nem a sorozat kedvéért, hanem csak kedvtelésből csinálták.

(LionelMessi10)
 

Sheldon a sorozat 73. részében mondja el, hogy a 73-as szám a kedvence. Az őt alakító Jim Parsons 1973-ban született.

(LionelMessi10)
 

Howardnak csak női karakter figurái vannak.

(LionelMessi10)
 

A Bernadettet alakító Melissa Rauch csak a szériában beszél magas hangon, amúgy teljesen normális a hangtónusa.

(LionelMessi10)
 

David Saltzberg, fizika és csillagászat professzor a felvételek előtt ellenőrzi, hogy minden képlet és elmélet helyes legyen, a megjelenő táblákon lévő számításokat is ellenőrzi.

(LionelMessi10)
 

Stephen Wozniak, az Apple társalapítója is feltűnt egyszer a sorozatban. (S04E02)

(XETH)
 

A sorozatban szerepelt 2 és fél perc erejéig Elon Musk is. (S09E09)

(XETH)
 

Amikor Jim Parsonst felhívta az ügynöke, hogy Chuck Lorre szeretne egy meghallgatást, a színész azt hitte, hogy valamilyen játék műsorba kérik fel.

(Archívum)
 

Sheldon pólói a legtöbb esetben az érzelmeit fejezik ki a színekkel.

(Archívum)
 
A 2007 óta futó Agymenők szeptember 21-én indította kilencedik évadát. A négy geek srác élete eddig sem volt fenékig tejfel, de úgy tűnik, a java csak most jön. több»