Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
91

Agymenők (2006)

The Big Bang Theory
Filmadatlap
 
69
Szereplők
84
Vélemények
300
Képek
4
Videók
 
Erik   2020. 05. 08.

legújabb vélemény

Egyszerűen tökéletes sorozat. ha humorra vágyik az ember csak nézen meg egy részt és már is jó kedvrederül.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

Hatalmas kedvenc sorozatom, egy részt többször is szívesen megnézek, jól kidolgozott karakterek, Sheldon egy atomfigura.


 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 05. 17.

Számomra ez a valaha volt legjobb szitkom. Nagyon színes fantázia dús kitalált karakterekkel, sok fajta résszel ami állandóan egy szobába, adott helyszínen fut, de még is mindig más és más élményt nyújt. Minden karakternek más más jelleme van ez nagyon jó mert így szinte mindig van egy lehetőség, hogy valami újhoz tudjanak nyúlni az írók. Nem is tudom már hányszor láttam az összes évadot és leszámítva, hogy alig van pár rész amit már unok, ha megy akkor leülök és megnézem, mert a színészek a viccek még mindig nagyon ütősek.

 
Deku   2017. 08. 19.

Ezt a sorozatot nem lehet nem imádni. Nehezen vágtam bele de többszöri unszolásra elkezdtem és ezt soha nem bántam meg. Remélhetőleg sok ilyen minőségi évad lesz még. Fergeteges.

 
Puncs   2019. 04. 06.

Régen imádtam ezt a sorozatot, nagyon szórakoztatónak találtam, de a sokadig évad után nekem már egyáltalán nem vicces. Folyton ugyanazok a poénok újra és újra. Korábban tényleg egyedi volt, és sokat lehetett röhögni rajta, főleg Sheldonon és Howardon. Régen minden nap megnéztem, viszont ma már egyáltalán nem köt le, sőt, valahogy már idegesít is.

 
A 2007 óta futó Agymenők szeptember 21-én indította kilencedik évadát. A négy geek srác élete eddig sem volt fenékig tejfel, de úgy tűnik, a java csak most jön. több»
 

Látható a sorozatban Carrie Fisher és James Earl Jones, akik a Csillagok háborújában apát és lányát játszották, mivel ott nem volt közös jelenetük, az Agymenők forgatásán találkoztak először.

(LionelMessi10)
 

A Penny hűtőjén lévő képeken a színésznő látható kollégáival, de ezeket nem a sorozat kedvéért, hanem csak kedvtelésből csinálták.

(LionelMessi10)
 

Sheldon a sorozat 73. részében mondja el, hogy a 73-as szám a kedvence. Az őt alakító Jim Parsons 1973-ban született.

(LionelMessi10)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.