Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
92%

Agymenők (2006-2019)

The Big Bang Theory
Filmadatlap
 
69
Szereplők
96
Vélemények
300
Képek
4
Videók

Galéria (300)

Videók (4)

 
Piczil Zsolt   2023. 01. 25.

legújabb vélemény

0
Kár, hogy sitcomból romcomot csináltak

Csak azért nem kap öt csillagot, mert az első három zseniális évad után behoztak új szereplőket (barátnők), illetve rossz irányban árnyalták az összes karakter. Még legalább három évig elhúzhatták volna a karaktereket gyermeki szinten (mert lehet a sorozat időtlen), és utána sem kellet volna nagy változtatásokat csinálni velük. Pl. Sheldon végig robot fura fiú maradt volna, aki érzéketlen, de zseniális. Rajesh Koothrappali és Howard Wolowitz kettőse is csak együtt volt szórakoztató, később a humorfaktor nagyon lecsökkent. Szerintem a 8. évad környékén már a színészek is elvesztették minden lendületük, Leonard pl. teljesen sablon játékossá vált. Sajnos.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

4

Hatalmas kedvenc sorozatom, egy részt többször is szívesen megnézek, jól kidolgozott karakterek, Sheldon egy atomfigura.

 
Deku   2017. 08. 19.

3

Ezt a sorozatot nem lehet nem imádni. Nehezen vágtam bele de többszöri unszolásra elkezdtem és ezt soha nem bántam meg. Remélhetőleg sok ilyen minőségi évad lesz még. Fergeteges.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 05. 17.

2

Számomra ez a valaha volt legjobb szitkom. Nagyon színes fantázia dús kitalált karakterekkel, sok fajta résszel ami állandóan egy szobába, adott helyszínen fut, de még is mindig más és más élményt nyújt. Minden karakternek más más jelleme van ez nagy... több»

 
qwer   2020. 07. 17.

2

A szitkomok közül abszolút kedvencem volt a sorozat, többször megnéztem, és nem tudtam megunni a poénjait; körülbelül a hatodik évadtól azonban elkezdett zuhanni a színvonala, így egy idő után feladtam, nem néztem tovább. A poénok fő forrása Sheldon... több»

 
JRD   2022. 08. 03.

2

Igazából sosem szegezett a kanapéhoz, de amikor néztem mindig jól szórakoztam a négy kocka és a csinibaba sztorijain. Vidám, humoros, jó szórakozás. Érdemes belepillantani és talán (ha már magam nem is) de fanná válsz! Szóval, filmre fel és,jó szórakozást!

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

1

Kicsit túlzottnak tartom de néhol tök normálisak :9 Összességében egy jó sorozat csak ajánlani tudom aki szereti a romantikát a humort.

 

Látható a sorozatban Carrie Fisher és James Earl Jones, akik a Csillagok háborújában apát és lányát játszották, mivel ott nem volt közös jelenetük, az Agymenők forgatásán találkoztak először.

(LionelMessi10)
 

A Penny hűtőjén lévő képeken a színésznő látható kollégáival, de ezeket nem a sorozat kedvéért, hanem csak kedvtelésből csinálták.

(LionelMessi10)
 

Sheldon a sorozat 73. részében mondja el, hogy a 73-as szám a kedvence. Az őt alakító Jim Parsons 1973-ban született.

(LionelMessi10)
 

Howardnak csak női karakter figurái vannak.

(LionelMessi10)
 

A Bernadettet alakító Melissa Rauch csak a szériában beszél magas hangon, amúgy teljesen normális a hangtónusa.

(LionelMessi10)
 
A 2007 óta futó Agymenők szeptember 21-én indította kilencedik évadát. A négy geek srác élete eddig sem volt fenékig tejfel, de úgy tűnik, a java csak most jön. több»