Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
92%

Agymenők (2006-2019)

The Big Bang Theory
Filmadatlap
 
69
Szereplők
87
Vélemények
300
Képek
4
Videók

Galéria (300)

Videók (4)

 
Kazydo   2020. 08. 19.

legújabb vélemény

1

Kedvenc sorozataim egyike. Sheldon karaktere egyedi a sorozatok világában, hiába idegesítő, főleg az elején, ahogy halad előre a sorozat úgy lesz egyre szerethetőbb Ő is. De együtt a csapat a legjobb. A vége nem rossz, de lehetett volna jobb is.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

2

Hatalmas kedvenc sorozatom, egy részt többször is szívesen megnézek, jól kidolgozott karakterek, Sheldon egy atomfigura.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 05. 17.

2

Számomra ez a valaha volt legjobb szitkom. Nagyon színes fantázia dús kitalált karakterekkel, sok fajta résszel ami állandóan egy szobába, adott helyszínen fut, de még is mindig más és más élményt nyújt. Minden karakternek más más jelleme van ez nagy... több»

 
Deku   2017. 08. 19.

2

Ezt a sorozatot nem lehet nem imádni. Nehezen vágtam bele de többszöri unszolásra elkezdtem és ezt soha nem bántam meg. Remélhetőleg sok ilyen minőségi évad lesz még. Fergeteges.

 
qwer   2020. 07. 17.

2

A szitkomok közül abszolút kedvencem volt a sorozat, többször megnéztem, és nem tudtam megunni a poénjait; körülbelül a hatodik évadtól azonban elkezdett zuhanni a színvonala, így egy idő után feladtam, nem néztem tovább. A poénok fő forrása Sheldon... több»

 
Puncs   2019. 04. 06.

0

Régen imádtam ezt a sorozatot, nagyon szórakoztatónak találtam, de a sokadig évad után nekem már egyáltalán nem vicces. Folyton ugyanazok a poénok újra és újra. Korábban tényleg egyedi volt, és sokat lehetett röhögni rajta, főleg Sheldonon és Howardo... több»

 
GedyPapa   2017. 04. 24.

1

Az utóbbi időben már kezd kicsit elcsépeltté válni, azonban mégis azt kell mondjam, hogy az egyik legjobb sit-com. Egy olyan alapkoncepcióval, amit kevesen mertek volna bevállalni. Éppen ez adja az egésznek a savát s borsát.

 

Látható a sorozatban Carrie Fisher és James Earl Jones, akik a Csillagok háborújában apát és lányát játszották, mivel ott nem volt közös jelenetük, az Agymenők forgatásán találkoztak először.

(LionelMessi10)
 

A Penny hűtőjén lévő képeken a színésznő látható kollégáival, de ezeket nem a sorozat kedvéért, hanem csak kedvtelésből csinálták.

(LionelMessi10)
 

Sheldon a sorozat 73. részében mondja el, hogy a 73-as szám a kedvence. Az őt alakító Jim Parsons 1973-ban született.

(LionelMessi10)
 

Howardnak csak női karakter figurái vannak.

(LionelMessi10)
 

A Bernadettet alakító Melissa Rauch csak a szériában beszél magas hangon, amúgy teljesen normális a hangtónusa.

(LionelMessi10)
 
A 2007 óta futó Agymenők szeptember 21-én indította kilencedik évadát. A négy geek srác élete eddig sem volt fenékig tejfel, de úgy tűnik, a java csak most jön. több»