Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
91

Agymenők (2006)

The Big Bang Theory
Filmadatlap
 
69
Szereplők
85
Vélemények
300
Képek
4
Videók

Vélemények: Agymenők (2006)

 
qwer   2020. 07. 17.

legújabb vélemény

A szitkomok közül abszolút kedvencem volt a sorozat, többször megnéztem, és nem tudtam megunni a poénjait; körülbelül a hatodik évadtól azonban elkezdett zuhanni a színvonala, így egy idő után feladtam, nem néztem tovább. A poénok fő forrása Sheldon különcsége, na meg a baráti körébe tartozó Leonard, Howard és Rajesh kockasága volt. Az első évadok humorát arra építették, hogy Sheldon nem érti az emberi kapcsolatokat, a szarkazmust és iróniát, fogalma sincs, hogyan kezelje mások érzelmeit. A többiek pedig egyszerűen csak saját komplexusaik miatt voltak képtelenek normális kapcsolatok építésére. Ez az irány a sorozat második felétől teljesen kiveszett a történetből, onnantól, hogy a női karakterek barátnő és feleség szerepet kaptak, a "kockák nem tudnak mit kezdeni a való élettel" koncepció kikopott az epizódokból, és maradtak a párkapcsolati problémák, Bernadette sipítozása, és ami nálam teljesen kiverte a biztosítékot, Sheldon teljes átalakulása a közeledést és kötődést elutasító merev figurából vicceskedő, párkapcsolatban élő, az eredeti elgondolásból teljesen kilógó figurává. Értem a filmkészítők motivációját, óriási nézettsége volt az Agymenőknek, ezért próbálták a végtelenségig húzni, azonban be kellett volna látniuk, hogy ez a történet kimerült, ideje lezárni. Sajnos nem így történt, kár érte. Úgy érzem, az első évadok miatt megérdemli az öt csillagot, részletesebben lebontva már más lenne a helyzet...

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

Hatalmas kedvenc sorozatom, egy részt többször is szívesen megnézek, jól kidolgozott karakterek, Sheldon egy atomfigura.


 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 05. 17.

Számomra ez a valaha volt legjobb szitkom. Nagyon színes fantázia dús kitalált karakterekkel, sok fajta résszel ami állandóan egy szobába, adott helyszínen fut, de még is mindig más és más élményt nyújt. Minden karakternek más más jelleme van ez nagyon jó mert így szinte mindig van egy lehetőség, hogy valami újhoz tudjanak nyúlni az írók. Nem is tudom már hányszor láttam az összes évadot és leszámítva, hogy alig van pár rész amit már unok, ha megy akkor leülök és megnézem, mert a színészek a viccek még mindig nagyon ütősek.

 
Deku   2017. 08. 19.

Ezt a sorozatot nem lehet nem imádni. Nehezen vágtam bele de többszöri unszolásra elkezdtem és ezt soha nem bántam meg. Remélhetőleg sok ilyen minőségi évad lesz még. Fergeteges.

 
Puncs   2019. 04. 06.

Régen imádtam ezt a sorozatot, nagyon szórakoztatónak találtam, de a sokadig évad után nekem már egyáltalán nem vicces. Folyton ugyanazok a poénok újra és újra. Korábban tényleg egyedi volt, és sokat lehetett röhögni rajta, főleg Sheldonon és Howardon. Régen minden nap megnéztem, viszont ma már egyáltalán nem köt le, sőt, valahogy már idegesít is.

 
indingo   2020. 02. 15.

Különösebben nem tudott lekötni a sorozat. Kifejezetten zavar a folyamatos, erőltetett aláröhögés.

 
Orosz István   2017. 08. 01.

Humoros poénos, tanulságos sorozat. Nagyon jók a karakterek, maguk módján viccesek, és néha görbe tükröt mutatnak a társadalom felé. Tetszik a részekben lévő felnevetés.

 
Edii   2015. 09. 16.

Az elején még jónak volt mondható, de utána valahogy ellaposodott, humorosnak humoros, de mégse az igazi.

 
GedyPapa   2017. 04. 24.

Az utóbbi időben már kezd kicsit elcsépeltté válni, azonban mégis azt kell mondjam, hogy az egyik legjobb sit-com. Egy olyan alapkoncepcióval, amit kevesen mertek volna bevállalni. Éppen ez adja az egésznek a savát s borsát.

 
babsy88   2016. 08. 06.

Nagyon jó sorozat, mindenkinek ajánlani tudom, vicces jelenetekkel teli.

 
beero88   2016. 01. 16.

Nagyon imádom, az egyik kedvenc szitkomom. Minden karakter más miatt szerethető és senkit se tudnék irritáló avagy nem kedveltként említeni. Nekem ez a tökéletes kikapcsolódás.

 
Norbi   2018. 07. 09.

Nagyon jó sorozat, megunhatatlan figurákkal. Sheldon és a többiek bebizonyították hogy aki okos az nem feltétlenüllő komoly, sőt talán túlságosan is bizonyították :D

 
wintermat   2016. 08. 18.

Annyira jó sorozat, hogy amikor éppen szünetel, már-már hiányozni kezdenek a jól megszokott arcok. Néha ugyan fájó lehet egy egy poén, de ilyen ez a sorozat és remélem nem akarják lezárni még a sorozatot egyhamar.

 
Szivárvány1   2016. 11. 19.

Ez az egyik kedvenc sorozatom és hatalmas rajongótáborra tett szert az utóbbi években. Sheldon és Leonard karakterei a legjobbak a sorozatban. Zseniális humorral és történettel operál. Penny karaktere pedig üde színvoltja ennek a debil, de jó értelemben debil sorozatnak.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 18.

Eléggé debil humorú sorozat, de megvan a maga varázsa. Nagyon széles spektrumú nézőréteget vonz az eszes ám mégis szerencsétlen kis élettörténetű karakterekkel. Jókat nevetek rajta mindig ha tv-ben belefutok.

 
harnas1207   2019. 02. 19.

Valószínű egyedül maradok a véleményemmel, de nekem egyáltalán nem élvezhető ez a sorozat. A poénok olyanok, mintha direkt visszamaradott kockáknak lettek volna kitalálva. Lehet, hogy ha a sorozat megjelenésekor kezdem el nézni és elkapom a fonalat, akkor tetszett volna, de így mostani szemmel írtó kínos vígjáték sorozatnak tartom.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

Kicsit túlzottnak tartom de néhol tök normálisak :9 Összességében egy jó sorozat csak ajánlani tudom aki szereti a romantikát a humort.

 
Norbert93   2019. 07. 28.

Zseniális és egyedi sorozat, a lexikális és a tudományos tartalom olyan szintre emeli az egészet, amit gyakorlatilag egy vígjáték sem tudott. A karakterek fantasztikusak, kiemelkedő elmék; azonban az emberi kapcsolatok kialakítása szintjén a béka feneke alatt vannak és ezek utánozhatatlan stílusú komikus szituációkhoz vezetnek.

 
bgnz367   2017. 04. 18.

Ebbe a sorozatba is nehezen vágtam bele de unszolásra megnéztem az első részt. Nem bántam meg, azóta ugyanis a legnagyobb kedvenceim között van. Humora kissé sajátos de szerencsére én vevő vagyok rá.

 
Queenakasha   2018. 03. 25.

Erre a sorozatra nem lehet nem maximumot adni. Az egyik legjobb a vígjátékok között. Nagyon jók a különböző karakterek, főleg a kontraszt a "butus" ( akinek magához való esze azért van) szomszédlány és az tudós srácok között, zseniálisak a párbeszédek, és Sheldon karaktere valami eszméletlen.

 
Gigi   2017. 01. 03.

Amikor először elkezdtem nézni, nem jutottam vele sokáig, azt gondoltam, hogy ez a sorozat nem az én világom. Aztán adtam neki még egy esélyt, és nagyon-nagyon jól tettem. Vannak erősebb és kevésbé erős részek benne, de ez ennyi epizódnál természetes. Szórakoztat, kikapcsol, remek karakterek, szóval imádom :)

 
hackerjulcsi   2018. 03. 22.

Sheldont imádom. Ez a sorozat tényleg nagyon vicces és szórakoztató! Mindig azon kapom magamat, hogy valahogy a TV előtt ragadok, amikor éppen az Agymenők megy. Ragadós és szerethető.

 
Syracuse   2017. 11. 24.

Az, hogy eléggé geek a témája, nem lenne önmagában baj, egy átlagon aluli IQ-val rendelkező néző is tudna rajta szórakozni. A bajom Sheldon karakterével és a rá íródott poénokkal van. Egyszerűen annyira irritáló, hogy a sorozat is idegesítő lesz tőle. A poénok is sokszor erőltetettek, de ami működne, azt is sikerül általában túlzásba vinni - 1 percen belül pedig 4-5-ször hallani ugyanazt a poént, már nem vicces. Egyszerűen idegesítő és élvezhetetlen.

 
SzFa   2017. 10. 03.

Kedvenc sorozatom. Humoros és nagyon sokat lehet belőle tanulni. A kedvenc szereplőm Sheldon. Minden részét láttam és alig várom a következő évadot is.

 
Attila G. Nézhetetlen  2019. 07. 09.

Különös a viszonyulásom ehhez a sorozathoz. Igazából azért, mert annak idején a reál tantárgyakat szerettem jobban. Mégis hosszú időszaknak kellett eltelnie ahhoz, hogy rávegyem magam arra, hogy egyáltalán megnézzem pár részét. Mondjuk ez leginkább Mayim Bialiknak köszönhető, akit szemrevalónak tartok, legalábbis a sorozatban aranyos. S akad a sorozatban még pár tűrhető karakter. Viszont Sheldon számomra kifejezetten irritáló figura. S ami aggasztó, hogy az ilyen figurákért dögledeznek a nők; s attól félek, a való életben is - ezért mondjuk irigylem. Teszem hozzá, sikerült még egy - amúgy többé-kevésbé szimpatikus - kissé furcsa karaktert találni, aki - illetve a típusa - viszont a cukimukisága miatt népszerű a nők körében. Pár epizód megnézése után meguntam, megutáltam a sorozatot. S kifejezetten zavar az - bár sajnos a népszerűsége elvileg indokolja -, hogy azon a Comedy Central csatornán, amin azért elég sok sitcom és hasonló sorozat ment korábban... Aztán egy idő után ezen a csatornán hosszú hetekig, hónapokig a "csapból is ez folyt", egyfolytában. Akkor egyszerűen nem értem, hogy miért nem hoznak létre egy "Agymenők" tv-csatornát, ami éjjel-nappal ezt vetíti...

 
czigler.nora   2017. 08. 09.

Megunhatatlan, többször nézős sorozat, köszönhetően annak, hogy a részek nem bugyuták, jól vannak felépítve. Humoros, intelligens és szeretni való. :)

 
iq.csabi   2020. 03. 16.

Megunhatatlan. Rengeteg popkultúrális utalás van benne, szórakoztató, a karakterek pedig nagyon jók!

 
Megamovie   2016. 02. 14.

Ez egy remek sorozat rengeteg pop kúltúrális utalással. A történet középpontjában két kocka áll Leonard és Sheldon akiknek egy nap belép az életükbe egy Penny a "szőke"lány aki szomszédjuk majd később barátjukká válik,alapvetően e sorozat fő szála ebből adódik a legtöbb vicces pillanat.

 
szd91   2015. 06. 10.

Imádom, abszolút kedvenc. A sokadik ismétlést is örömmel nézem végig a tv-ben. Sheldon a kedvencem. Annyira gyagyás, hogy attól hihető az egész. Iszonyat nagy koponya, ugyanakkor egy 10 éves szintjén van kapcsolatok terén és ez sokszor az életben is észrevehető a nagy koponyáknál. Valamiben iszonyat jók, a mindennapi dolgokban pedig bénák. Tetszik a karakterek fejlődése, ahogy Raj megtanulni beszélni a nőkkel, Howard kitör az anyja elnyomásából. De az az igazság, hogy Penny okosodása és rövid haja nekem túl nagy váltás volt. Egyáltalán nem áll jól neki az új haja sajnos.

 
Baleszmode   2017. 10. 09.

A Family Guy után a kedvencem.Elképesztő vicces,a karakterek zseniálisak,és a dialógusok a helyén vannak.Az pedig,hogy egy munkát vett alapul,bizonyítja,hogy ott a helye a legnagyobbak között.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.