Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
77%

Carrie naplója (2013)

The Carrie Diaries
Filmadatlap
 
57
Szereplők
18
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
petraszab   2019. 04. 21.

legújabb vélemény

Sok köze nincs a Szex és New Yorkhoz. Teljesen más korosztálynak szól. A története nem valami pörgős, helyenként kicsit unalmas.

 
indingo   2017. 04. 18.

Egy kedvelhető, fiataloknak szóló sorozat volt. A Szex és New York érzés nem igazán jött át, a sorozat alapjául szolgáló könyv sem azért született szerintem meg mert mondani valója volt az írónőnek...


 
Deku   2017. 08. 23.

Az alapsorozat sem nagyon tetszett viszont ez ha lehet még bugyutább és unalmasabb mint amaz. Nekem ebben nem volt semmi eredeti csak egyszerű másolása amannak.

 
Szilonka   2018. 04. 11.

Nem volt olyan rossz kis sorozat, egyértelműen a fiatal közönséget célozta meg. Talán két évad készült belőle. Úgy rémlik a nyolcvanas évekbe játszódik, a ruhákat elég jól eltalálták.

 
TomÁcs   2018. 04. 15.

Kedveltem a sorozatot, Carrie fejlődött a részek során. Eléggé önálló lett a végére dolgozott, elköltözött otthonról, voltak tervei. Volt egy íve a történetnek.

 
VvV   2018. 11. 03.

Túl nagy sikert nem aratott a sorozat. Olyan semmilyen lett. A karakterek unalmasak és a story is gyengécske.

 
Bazzzsi   2017. 11. 02.

Néha előjött a tinidráma a sorozatban, de szerencsére ritkábban. Sok szimpi dolog volt benne, kezdve a stílussal, a mondanivalóval és a remek zenékkel.

AnnaSophia Robb
AnnaSophia Robb
AnnaSophia Robb
AnnaSophia Robb
AnnaSophia Robb
AnnaSophia Robb
Freema Agyeman
Austin Butler
Ellen Wong
Katie Findlay
Ellen Wong
Katie Findlay
AnnaSophia Robb
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.