Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
89

Jim szerint a világ

(According to Jim)
 
bviki  2016. 02. 03.

Egyszerűen megunhatatlan. Kár hogy már nem adják. Nem tudom hogy a tv-ben végig adták-e. Egyik legjobb sorozat. Vicces módon csempészik bele a komoly dolgokat.

 
Katalin21  2015. 11. 04.

A legjobb amerikai humoros családi sorozat a világon. Mindenki szereti nézni a családban ezt a sorozatot. A mindennapi humorai, drámái, értékes dolgokat lehet tanulni.

 
Vivi02  2015. 11. 01.

Poénos családi sorozat, a hétköznapi, életet mutatja be. Jim körül forog minden, vagyis csak szeretné, értékelendő, hogy tud foglalkozni a családjával. Cherylnek mindig valami szép dologgal készül.

 
katalin19  2015. 10. 31.

Irigylésre méltó sorozat. A kis családi hangulat meg események,amik benne vannak oltári jók. Poénosak. Nem unalmas. Izgalmas. Az egész család szereti. Az összes szereplő kedvelhető.

 
szd91  2015. 06. 18.

Sajnos a tv-ben nem adnak le minden részt, csak bizonyos évadok pár részét ismételgetik. Így is megnézem ha épp elcsípem, de sokat veszít az értékéből így sajnos. Megnéztem az összes évad összes részét és számomra megunhatatlan. Vicces, nem fárasztó, bár akinek ez a műfaj nem fekszik annak nem fog tetszeni.

 

Szinte az egész sorozat folyamán nem mondták ki a főbb karakterek családnevét. Egyetlen kivételnek az számított, amikor Dana (Kimberly Williams-Paisley) és Dr. Ryan Gibson (Mitch Rouse) összeházasodott, s így lett Dana-ból Dana Gibson.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Jim második neve Orenthal.

(rbernadett)
 

Cheryl második neve Mabel.

(rbernadett)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.