Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
85
Filmadatlap
 
90
Szereplők
21
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 08. 21.

Képtelenség ráunni erre a sorozatra. Fenomenális poénjai vannak Jim-nek. A sorozat nagy ereje, hogy nagyon családias a hangulata. Bármikor újranézős fajta.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 21.

Remek sorozat egy kesze-kusza családról melyben nagyon szerethetőek a karakterek és rengeteg a humor.


 
babsy88   2016. 08. 06.

Igazi családi vígjáték, nekem bejött. Andy nagyon nagy figura benne. Gyerekek aranyosak.

 
Norbi   2018. 07. 09.

Családbarát sorozat. Kicsit apaközpontú, de nem véletlenül. Jim hihetetlen apa, habár nem épen példás mint szülő, vagy mint felnőtt.Viszont annál szórakoztatóbb az egész nekünk tévénézőknek.

 
Szivárvány1   2016. 11. 20.

Stílusban a Férjek gyöngyével és az Egy rém rendes családdal tudnám egy kalap alá venni. Aranyos és humoros történet és családi sziesztázásra tökéletes hétvégén, de nem hagy egy maradandó nyomot sajnos. Pedig nagyon jó színészeket válogattak össze. Többet vártam volna tőle.

 

Szinte az egész sorozat folyamán nem mondták ki a főbb karakterek családnevét. Egyetlen kivételnek az számított, amikor Dana (Kimberly Williams-Paisley) és Dr. Ryan Gibson (Mitch Rouse) összeházasodott, s így lett Dana-ból Dana Gibson.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Jim második neve Orenthal.

(rbernadett)
 

Cheryl második neve Mabel.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.