Erre a sorozatra nem lehet nem maximumot adni. Az egyik legjobb a vígjátékok között. Nagyon jók a különböző karakterek, főleg a kontraszt a "butus" ( akinek magához való esze azért van) szomszédlány és az tudós srácok között, zseniálisak a párbeszédek, és Sheldon karaktere valami eszméletlen.
Sheldont imádom. Ez a sorozat tényleg nagyon vicces és szórakoztató! Mindig azon kapom magamat, hogy valahogy a TV előtt ragadok, amikor éppen az Agymenők megy. Ragadós és szerethető.
Ebbe a sorozatba is nehezen vágtam bele de unszolásra megnéztem az első részt. Nem bántam meg, azóta ugyanis a legnagyobb kedvenceim között van. Humora kissé sajátos de szerencsére én vevő vagyok rá.
Kedvenc sorozatom. Humoros és nagyon sokat lehet belőle tanulni. A kedvenc szereplőm Sheldon. Minden részét láttam és alig várom a következő évadot is.
Kedvenc sorozataim egyike. Sheldon karaktere egyedi a sorozatok világában, hiába idegesítő, főleg az elején, ahogy halad előre a sorozat úgy lesz egyre szerethetőbb Ő is. De együtt a csapat a legjobb. A vége nem rossz, de lehetett volna jobb is.
Hasonló sorozatok
Különös a viszonyulásom ehhez a sorozathoz. Igazából azért, mert annak idején a reál tantárgyakat szerettem jobban. Mégis hosszú időszaknak kellett eltelnie ahhoz, hogy rávegyem magam arra, hogy egyáltalán megnézzem pár részét. Mondjuk ez leginkább M... Több
Jelenleg a 2. évadnál tartok, szerintem nagyon jó sorozat, nagyon jó karakterek játszanak benne, a kedvencemmé vált! :)
Megunhatatlan, többször nézős sorozat, köszönhetően annak, hogy a részek nem bugyuták, jól vannak felépítve. Humoros, intelligens és szeretni való. :)
Megunhatatlan, simán többszörnézős és bármikor elő lehet venni. Talán a valaha volt egyik legjobb sitcomja.
Megunhatatlan. Rengeteg popkultúrális utalás van benne, szórakoztató, a karakterek pedig nagyon jók!