Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

Több műfaj filmjeit is szeretem, de nem ragadok meg egy helyen, kalandozok a filmek világában, horrortól a vígjátékon át menetelek olykor a romantikusig, háborús, illetve történelmi filmeket sem megvetve. Ha van időm olykor olvasni, akkor Stephen King őrült képzeletében tévelygek szívesen, 6 éves koromban láttam egy részletet az Az című filmből, azonnal megfogott a bohóc, aki elkapja a sárga esőkabátos kisfiú kezét a csatornából kinyúlva. Akkor még nem tudtam ki írta ezt a történetet, 18 évesen találtam rá Kingre, azóta olvasom, illetve nézem a filmeket Tőle, amik hol zseniálisan jók, hol pedig igazi megszégyenítései a könyveinek. 

2021. 11. 29.
Kislányként egy ismerős videókazettáját rongyosra néztem, amin ez a mese volt. Ursula a kedvenc gonosz karakterem, Shubert Éva tette tökéletessé a hangjával, de Arielnek ... több»

89 Coco  (2017)

2021. 11. 29.
Színes, szép
Nehéz behatárolni ezt a mesét, de az biztos, hogy egyszerre szép, tanulságos, érzelmes, vicces. A színek csodálatosak benne, nekem alapból tetszik a mexikóiak hozzáállása... több»

87 L'ecsó  (2007)

2021. 11. 29.
Családi kedvenc
Még a kislányomnak a születése előtt láttam először, de rögtön megfogott. Azóta persze már gyerekkel láttam többször is, és megunhatatlannak ítélem. Végre egy általánossá... több»
2021. 08. 16.
Eredeti, vicces
Jó a témaválasztása, jó a korosztály is benne, akikről szól a sorozat. Annyira elcsépelt már, hogy a vígjátéksorozatok legtöbbször a 20-as éveikben járó fiatalokról, vagy... több»
2021. 08. 16.
Borzalom
A feléig bírtam nézni, azt is már nagyon kínlódva. Inkább kikapcsoltam, hogy ne menjen el az életemből több felesleges idő. Az első részt kedveltem a kor hangulata, ill. ... több»
Coco (2017)
Agymenők (2006)