Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

Több műfaj filmjeit is szeretem, de nem ragadok meg egy helyen, kalandozok a filmek világában, horrortól a vígjátékon át menetelek olykor a romantikusig, háborús, illetve történelmi filmeket sem megvetve. Ha van időm olykor olvasni, akkor Stephen King őrült képzeletében tévelygek szívesen, 6 éves koromban láttam egy részletet az Az című filmből, azonnal megfogott a bohóc, aki elkapja a sárga esőkabátos kisfiú kezét a csatornából kinyúlva. Akkor még nem tudtam ki írta ezt a történetet, 18 évesen találtam rá Kingre, azóta olvasom, illetve nézem a filmeket Tőle, amik hol zseniálisan jók, hol pedig igazi megszégyenítései a könyveinek. 

2021. 08. 16.
Eredeti, vicces
Jó a témaválasztása, jó a korosztály is benne, akikről szól a sorozat. Annyira elcsépelt már, hogy a vígjátéksorozatok legtöbbször a 20-as éveikben járó fiatalokról, vagy... több»
2021. 08. 16.
Borzalom
A feléig bírtam nézni, azt is már nagyon kínlódva. Inkább kikapcsoltam, hogy ne menjen el az életemből több felesleges idő. Az első részt kedveltem a kor hangulata, ill. ... több»
2021. 08. 16.
Miért?
Melissa jó színész, humoros is, de nem értem, hogy miért erőlteti ezt a stílust. Egyre trébbek a filmek, amikben játszik. Lassan nem fogom már megnézni a nevével fémjelze... több»
Viccnek tökéletes
Ne utálja előre senki csak azért, mert transzvesztitákról szól! Már csak a színészek miatt is érdemes megnézni, mert mind a 3 főszereplő eredetileg macsót, akcióhőst, ros... több»
2021. 08. 11.
Francia humor igaz történetbe csempészve
Lassan már nemcsak az angol, hanem a francia humor is legendássá válik. Nem annyira fekete, mint az angol tud lenni, inkább már aranyosan vicces. Nem elcsépelt közhelyekk... több»
Agymenők (2006)
Halálsoron (1999)