Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

A póz (2018-2021)

Pose
Filmadatlap
 
43
Szereplők
3
Vélemények
90
Képek
8
Videók

Galéria (90)

Videók (8)

 
Greta   2022. 02. 22.

legújabb vélemény

1
A hitelesség mindig vonzó

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Pillanatok alatt beszippant a produkció, mert nincs vonzóbb, mint önazonos, hiteles embereket látni az életben, vásznon, színpadon vagy képernyőn. New York színes bőrű, transznemű és meleg kisebbségének életét és kultúráját láthatjuk a 80-as, 90-es é... teljes kritika»

 
Kazydo   2022. 01. 30.

0
Színes, felkavaró, őszinte

Akit taszít a téma, annak is ajánlom megnézni a sorozatot, bár sajnos a homofób emberek gondolkodása sosem fog változni. A homoszexualitás, transzneműség, nem-binárisság közelebbről megismerhető sok szimpatikus, illetve taszító szerepet játszó hiteles embertől. Billy Porter és Mj Rodriguez viszi a pálmát a sorozatban, utóbbi még díjat is kapott a szerepért. Az AIDS is nagy hangsúlyt kap a történetben, a kezdeti elutasítás és tévhitek jól bemutatják, hogy miért is tudott nagymértékben elterjedni ez a betegség. A bulik fenomenálisak, a jelmezek korhűek, színesek, a zenék jól passzolnak a filmhez.

 
M4T   2018. 07. 20.

0

Elég komoly témát feszeget, először azt gondoltam nagyon felszínes lesz, de itt a legmélyére hatolunk olyan világoknak, amikről talán nincs is igazi elképzelésünk. Nagyon komoly, én csakis ajánlani tudom.

 

Billy Porter a sorozat befejezése után bevallotta, hogy 15 éve HIV-pozitív. Ez azért is érdekes, mert a sorozatban is kapcsolatba kerül ezzel a betegséggel.

(Kazydo)
 

Mj Rodriguez ezért a szerepért Golden Globe-díjat kapott a legjobb színésznő kategóriában, elsőként a világon transznemű nőként, ezzel történelmet írva.

(Kazydo)
 
A szemkápráztató Pose című sorozat érzéki hullámvasút a transzneműség eksztatikus vidámparkjában. több»