Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
78%

CTRL nélkül (2014-2017)

Halt and Catch Fire
Filmadatlap
 
67
Szereplők
5
Vélemények
21
Képek
2
Videók
 
szanko   2017. 07. 11.

legújabb vélemény

0

Jó volt látni, honnan indult és hol tart most a számítógépes világ, kell egyfajta informatikai rajongás, hogy felkeltse és fenntartsa sz érdeklődésünket. Jó kis sorozat, jó zenékkel. Sajnos, ebben a témában ritkán készülnek jó sorozatok, viszont ezt sikerült eltalálni!

 
Filmzabáló   2015. 08. 20.

0

Mikor meghallottam, hogy Lee Pace játssza a főszerepet, nagy reményeket kezdtem táplálni a sorozat iránt, mert jó színészről van szó, bár az eddigi sorozatait inkább hagyjuk. Érdeklődtem, hogy hátha sikerül kihozni valamit ebből a 10 epizódos évadból.


 
Imádom Nagy Antalt   2015. 08. 19.

0

A film technikai háttere odaver, jól felkészültek voltak. Nagyon jó muzikális összeállítás van az egész sorozat alatt, alternatív, elektro, odaillő és valóban minőségi zenéket válogattak bele. De sajnos ennyi. Az alapvetően érdekes sorozatnak több h... több»

 
nagynesze   2015. 08. 27.

0

Sok tech-őrült elkészíti az első laptopot. Az első hordozható számítógépet hét kilogramm alatt. Most komolyan, hogy lehet valaki már ennyire informatikarajongó, hogy ilyen sorozatot készít? Természetesen nincs bajom a témával. A megformálással már annál inkább, de még így is jó kis sorozat ez.

 
Yamakawa   2017. 01. 06.

0

Akkor érettségiztem amikor megkaptuk az első HTZ iskolaszámítógépet, honvéd voltam amikor Apám órákat sorakozott a Commodore Plus 4 miatt. Ebből is kiderül nem vagyok mai kakas, de örülök, hogy fiatal lehettem a 80-as években, ami megalapozta a mosta... több»

Galéria (21)

Mackenzie Davis
Lee Pace
Scoot McNairy
Lee Pace
Mackenzie Davis
Scoot McNairy
Scoot McNairy
Kerry Bishé
Scoot McNairy
Scoot McNairy
Lee Pace
Lee Pace
Lee Pace
Lee Pace
Mackenzie Davis
Lee Pace
Lee Pace
Scoot McNairy
Lee Pace
Mackenzie Davis
Mackenzie Davis
Lee Pace

Videók (2)

 
Nagyon beleéltem magam a számítógép fejlesztős témába, ahogy bütykölgettek akár a garázsban, vagy vitatkoztak valami részletről. Biztos, hogy rengeteg kikacsintás van, én szerintem minden tizediket ismertem csak fel, de azért az én szívemet is megdobogtatta kicsit, mikor a két geek, Gordon és Cameron mindent félredobva az egész hétvégéjüket rászánják arra, hogy először játszanak egy vadiúj játékkal, a Super Marioval. 9/10 több»