Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
89

Terápia

(Terápia)
 
Gigi  2017. 01. 17.

Hatalmas kedvenc. Az elején nehezen rázódtam bele, nem láttam még hasonló témájú sorozatot, és az eredetit sem. Bár a magyar adaptációt végignézve úgy döntöttem, nem fogom megnézni az eredetit. Mácsai Pálnál hitelesebb és jobb színészt nem is tudnék elképzelni a terapeuta szerepére, imádtam a játékát, ahogy azonosult a karakterrel. Néztem, és úgy éreztem, hogy én is ott ülök vele, és hat rám, és gyógyít, és tanít. Egyszerűen zseniális! A másik örök kedvenc Csákányi Eszter. Hálás vagyok, hogy ilyen színészeink vannak, és láthatom őket!

 
Zsceeeka  2017. 11. 22.

Újra elkezdtem nézni az 1. évadot, mert elég régen láttam és vissza kell rázódnom. A páromnak már akkoriban sem tetszett, először most is megkérdezte, hogy mi ez a a marhaság... Aztán csak leült nézni és változott a véleménye. Az első évad alapján én nagyon szerettem, szerintem a többiben sem fogok csalódni.

 
Loborg  2016. 05. 11.

Én ugyan nem láttam az " eredeti változatot" , de így is tetszik, bár még nem sok részt láttam, nem ismerhettük meg annyira a szereplőket ( még az első évadnál járok ) , de már elmondhatom, hogy a színészek játéka (1-2 kivételtől eltekintve ) tetszik, és egész jó kis magyar sorozat, ami ugye nem sok van.

 
Gergely Varju  2016. 04. 04.

Remek feldolgozás, a magyar adaptáció sok szempontból az eredetinél is jobb. A sorozat különleges felépítése újdonság, és mivel elsősorban helyi karakterekkel működik, ezért az országonkénti adaptáció igen erőssé teszi eleve a showt.

 
kicilany  2015. 01. 21.

Rákattantam néhány rész után. Mácsai Pál kétségtelenül korunk egyik legtehetségesebb színésze. A második évad azért tetszett jobban, mert néha már külső helyszínekre is ki-kikacsint a sorozat.

Mácsai Pál
Marus Dér
Marozsán Erika
Nagy Zsolt
Szamosi Zsófia
Mácsai Pál
Smoking Barrels: Terápia 1-3. évad
Mindezen dícsérő szavaim ellenére tudom, hogy a mai, felpörgött világban nem mindenkinek lesz türelme egy olyan sorozatra, ahol csak beszélgetnek az emberek, és amiben igazából nincsenek hollywoodi fordulatok. Azt hiszem, valamennyire meg kell érni a Terápiához, hogy tudjuk értékelni azokat az életben hasznosítható értékeket, amiket közvetít.

A sorozat mindhárom évadának értékelése egységesen: 9/10
 

Dargay András terápiás szobájában 3000 darab könyv található, amelynek nagy részét antikváriumból kölcsönözték, valamint a stábtagok is behozták saját könyveiket.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Stork Csaba, a film díszlettervezője az első évad forgatása alatt hunyt el, 57 éves korában.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A sorozat első évadát 93 napig forgatták, amelyből Mácsai Pál 91-en részt kellett vennie. Ez napi 10-12 órát vett igénybe, plusz a próbákat. A színésznek kb 800 oldalnyi szöveget kellett megtanulnia.

(ArpiHajdu és Réci)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.