A 100 legjobb sorozat, amit most nézhetsz az HBO GO-n

Műfajilag színes, ugyanakkor igencsak ütős listát sikerült összeállítani azokból a sorozatokból, amelyek jó része tényleg kihagyhatatlan az HBO GO műsorkínálatában.

Sci-fik, akciósorozatok, fantasyk, drámák gyakorlatilag minden mennyiségben... az HBO GO sorozatos kínálatából nem könnyű választani, de hogy segítsünk a döntésben, listánkban összegyűjtöttük a streaming szolgáltatón jelenleg elérhető legjobb darabokat, melyek többségét tényleg vétek lenne kihagyni. 

A top100-as listák mindig komoly kihívást jelentenek, és bár a sorrenddel az egyéni ízlés alapján lehet vitatkozni, de az biztos, hogy ezen a rangsoron a saját kedvencedet is meg fogod találni, legyen szó az utóbbi évek legnagyobb sikersorozatairól a mára kultikussá vált darabokig, és azt is garantálni tudjuk, hogy olyan rejtett kincsekre is rá fogsz bukkanni, melyekről eddig talán még nem is hallottál.

Valószínűleg keveseknek okoz majd meglepetést a lista első helyezettje, de a 2019-es Csernobil egészen egyszerűen egy remekmű, melyet kötelező megnézni. A kultszériák közül természetesen nem hiányozhat a Maffiózók és Drót sem, és az utolsó évad vegyes fogadtatása ellenére ott a helye a legjobbak között a Trónok harcának is. A megérdemeltnél némileg kisebb visszhangot kapott a pazar coming of age dramedy, az Alaska nyomában, mely ugyan nem fért bele nálunk a top10-be, de mindenképp helye van az élmezőnyben, akárcsak a hazai gyártású Aranyéletnek. De a rangsor további részében is bőven akadnak emlékezetes darabok Tom Hardy Tabujátók a szintén kult státuszú The Pacific - A hős alakulatig. Ennyi remek széria közül tényleg csak egyet-egyet lehet kiemelni, de nem is szaporítanánk tovább a szót, mutatjuk az HBO 100 legjobb sorozatát (mivel ebben a hónapban is érkeztek új premierek, ezért ezeknek is esélyt adva egy kicsit bővítettük a rangsort).

Természetesen minden egyes szériához mellékeltük az előzetest és az alapvető információkat, ha pedig kedvet kaptál valamelyikhez, az adott sorozat mafabos adatlapján a rózsaszín 'Lejátszás az HBO GO-n' gombra kattintva azonnal el is tudod indítani a kiválasztott műsort, amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál.

Kellemes böngészést, illetve jó filmezést kívánunk!

#106

HBO Max

A sorozatban Costas interjúkat keszít hírességekkel a szórakoztatóiparból, popkultúrából és sportból, ezenkívül fontos sporttémákat is górcső alá vesz. több»


Szereplők: Bomani Jones, Bob Costas
#105

dokumentum

HBO Max

Többrészes dokumentumfilm, ami Barack Obama útját mutatja be, amíg az Egyesült Államok 44. elnökévé vált az ország rasszizmussal tarkított történelme ellenére. több»

#104

63 Félig üres  (2000)

(9) (11)

vígjáték

HBO Max

A Félig üres című vígjátéksorozat központi figurája Larry David, akinek mindene megvan, amire ember csak vágyhat: szép otthon, türelmes feleség, szakmai siker, hűséges... több»

#103

49 Roswell, New Mexico  (2019)

(6) (4)

dráma | romantikus | sci-fi

HBO Max

Az új-mexikói Roswellben idegenek élnek a földlakók között, és próbálnak eligazodni a hétköznapokban.  több»

#102

vígjáték

HBO Max

A Jessica Williams és Phoebe Robinson főszereplésével készült podcastra épül a különleges sorozat. A két afroamerikai műsorvezető kötetlen stílusban beszélget mindenféle... több»

#101

53 Szűk család  (2021)

(1)

dokumentum

HBO Max

Ry Russo-Young a saját múltja felé fordítja a kamerát, hogy bemutassa a család jelentőségét és nem egészen szokványos gyökereit; két anyja volt, és egy biológiai apja, aki... több»

Rendező: Ry Russo-Young
Szereplők: Ry Russo-Young
#100

dráma | misztikus

HBO Max

Nyolc évvel az eredeti sorozat befejezése után egy új csapat kerül az előtérbe, manhattani magániskolákból a Pletykafészek felügyelete alatt. Bemutatják, miként változott a... több»

#99

73 Angela Black  (2021)

(2)

dráma

HBO Max

Angela egy olyan kapcsolatban sínylődik, ahonnan nincs menekvés. A semmiből felkeresi Ed, egy magánnyomozó, aki megosztja vele férje legsötétebb titkait. több»

#98

55 Britannia  (2017)

(1)

akció | dráma | fantasy

HBO Max

I. sz. 43-ban kezdetét veszi a Brit-szigeten a közel 400 évig tartó római uralom. Kerrea, a kelta királylány bátran szembeszáll a terület leigázóival, ehhez azonban előbb... több»

#97

dokumentum

HBO Max

A sorozat bemutatja az atléták, csapatok, egészségügyi dolgozók és újítók munkásságát, akik fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy pozitív változásokat hozzanak a sportba. több»


Szereplők: Greg Westlake
#96

32 Fekete tó  (2016)

(2)

horror | thriller

HBO Max

A fiatal és törekvő Johant baljós történések kerítik hatalmukba, amikor meglátogatja az elhagyatott Fekete tó síparadicsomot, ahol egy szörnyű bűncselekmény történt. A hely... több»

#95

67 Betty  (2020)

(4)

vígjáték

HBO Max

Öt különleges nő, öt, egymástól homlokegyenest eltérő temperamentum, és egy férfiak uralta extrémsport, ami kapocsként fogja össze őket. Janay (Lovelace) keményfejű, ha... több»

#94

dráma | sportfilm | vígjáték

HBO Max

A 19 éves Kenny Powersnek mindene megvolt. Egy sikeres baseball mérkőzést követően, melyben ő segítette hozzá csapatát a győzelemhez, valóságos sztár lesz belőle. Elhalmozzák... több»

#93

71 Batwoman  (2019)

(2) (14)

akció | dráma | kaland | krimi | sci-fi

HBO Max

Az DC televíziós univerzumának, az Arrowverse új tagja Kate Kane, a mindenre elszánt nő, aki arra tette fel az életét, hogy mindenkinél jobb harcos válhasson belőle. Bár az... több»

#92

69 Temple  (2019)

(2)

dráma | krimi | thriller

HBO Max

A kedveszegett sebész, Daniel Milton London alagútrendszerében kórházat üzemeltet egy orvostársával. Páciensei jóindulattal sem nevezhetők átlagos, hétköznapi embereknek;... több»

#91

75 A farkas gyermekei  (2020)

(14) (2)

dráma | fantasy | sci-fi | thriller

HBO Max

Miután az emberiség az egész univerzum meghódítását tűzte ki céljául, két android emberi gyerekeket nevel, és próbálják megvédeni őket az idegenben rájuk leselkedő... több»

#90

vígjáték

HBO Max

A sorozat egyfajta mágikus realizmusba ágyazott világban játszódó jelenetek kavalkádja, amiben különféle karaktereket és hírességeket ismerhetünk meg. A szkeccseket a legjobb... több»

#89

80 Fekete hétfő  (2019)

(2)

vígjáték

HBO Max

1987, október 19: összeomlik a New York-i tőzsde, és végre olyanok is a tűz közelébe kerülnek, akiknek eddig nem volt rá túl sok esélyük.  több»

#88

75 A Fehér Lótusz  (2021)

(20) (7)

dráma | szatíra | vígjáték

HBO Max

A vendégek és alkalmazottak kalandjait követhetjük nyomon egy trópusi paradicsomban. több»

#87

74 Csodatévők  (2019)

(5)

dráma | fantasy | romantikus | vígjáték

HBO Max

A sorozat újabb évada a középkorban játszódik. Bár az igazságtalan bérezés, a korabeli orvoslás és az iskolázatlanság valamennyi ember életét megkeseríti, a főszereplők... több»

#86

68 Megvilágosultam  (2011)

(3)

dráma | vígjáték

HBO Max

A Megvilágosultam című tévésorozat főhőse Amy, aki a munkahelyi nyomás hatására idegösszeomlást kap. Egy intézetben kezelik hónapokig, s úgy tűnik, a terápia hatásos, mivel... több»

#85

68 X Generáció  (2021)

(2)

dráma | vígjáték

HBO Max

Egy konzervatív közösségben egy csapat középiskolás felfedezi saját szexualitását. Ez próbára teszi meggyőződésüket az erkölccsel, élettel, szerelemmel és családdal... több»

#84

dráma | krimi | vígjáték

A manchesteri rendőrök életébe nyújt bepillantást a BAFTA-díjas Paul Abbott (Államérdek, Rúzs és vér, Szégyentelenek) rendhagyó vígjátéksorozata. Egy lepukkant rendőrbolton... több»

#83

szatíra | vígjáték

HBO Max | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

A vasárnap éjszakánként jelentkező talk show műsorvezetőj John Oliver humorista, aki elmúlt hét politikai és közéleti eseményeiről számol be vicces, ironikus és szatirikus... több»

#82

vígjáték

HBO Max

A Meg-boldogulni című vígjátéksorozat helyszíne a Long Beachen található Mt. Palms kórház. Az intézmény idősek számára fenntartott részlegére érkezik Didi nővér, aki már... több»

#81

81 Festés Johnnal  (2021)

(3)

vígjáték

HBO Max

Az HBO idén egy igazán különleges sorozattal rukkol elő egy sokoldalú, kultikus művészt, John Lurie-t a középpontba állítva. A meditatív oktatóvideók és kandalló melletti... több»

#80

dokumentum

HBO Max

Betekintést nyerhetünk egy magánkézben tengődő televíziós csatorna életébe Pahrump sivatagi városában. A kamerák előtt és mögött is furcsa, színes karakterekkel... több»

#79

90 The Nevers  (2021)

(4) (2)

dráma | sci-fi

HBO Max

Egy hölgyekből álló csapat a viktoriánus korból különleges képességekkel rendelkezik; könyörtelen ellenségekkel küzdenek, és küldetésük megváltoztathatja a világot.... több»

#78

79 Stargirl  (2020)

(4)

akció | dráma | fantasy | kaland | krimi | sci-fi

HBO Max

A széria alapjául szolgáló képregény írója, Geoff Johns készítette a forgatókönyvét a DC Universe sorozatának, melynek főszereplője Courtney Whitmore, egy középiskolás... több»

#77

74 Hármastársak  (2006)

(5) (4)

dráma

HBO Max

A poligám üzletember, Bill Hernickson mindent megtesz azért, hogy kielégítse három felesége és hét gyermeke érzelmi és anyagi szükségleteit. Bill épp a második Home Plus... több»

#76

84 Spencer  (2018)

(3)

dráma | sportfilm

HBO Max

Spencer James a South Crenshaw középiskola egyik prominens diákja és tehetséges focista. A Beverly Hills gimnázium edzője át akarja csábítani saját csapatába, amit édesanyja és... több»

#75

dráma | történelmi

HBO Max

Nick Wasicko a New York állambeli Yonkers egyik legfiatalabb polgármestereként vonult be a történelembe. A férfi megbotránkoztató terv kivitelezéséhez fog hozzá: bérlakásokat... több»

#74

dráma

HBO Max

Ingmar Bergman eredetijének feldolgozása. Az ötrészes sorozatban egy modern házasságot ismerhetünk meg. A történet a monogámia, szerelem és gyűlölet kérdéseit vizsgálja.... több»

#73

dráma

HBO Max

Az L. (2004) című, nagy sikerű sorozat után ismét visszatér a képernyőre Jennifer Beals, Kate Moenning és Leisha Hailey. Karaktereik és a sorozatban megjelenő új, magabiztos... több»

#72

82 Superman és Lois  (2021)

(2) (1)

akció | dráma | kaland | romantikus | sci-fi

HBO Max

Nyomon követhetjük a leghíresebb szuperhős és újságíró párosát, amint szembenéznek a stresszel, nyomással és komplikációkkal, amit szülőként átélhetünk a mai világban.... több»

#71

96 Fehér hó  (2017)

(1)

dráma | krimi

HBO Max | Disney+

Hóviharként terítette be Los Angelest a crack a nyolcvanas évek elején. A kokain térnyerését néhány karakter sorsán keresztül követhetjük nyomon. John Singleton és Eric Amadio... több»

#70

akció | dokumentum | életrajzi | történelmi

A hamarosan világszerte látható Nincs idő meghalni című, 25. James Bond-film apropóján kerül a képernyőkre a Daniel Craigről és a sármos színész James Bond-szerepéről... több»

#69

82 Dave  (2020)

(2)

vígjáték

HBO Max | Disney+

A Lil Dicky néven ismertté vált rapper, David Andrew Burd a 2010-es években kezdte pályafutását, s a kezdetektől biztos benne, hogy nála tehetségesebb zenészt még nem hordott a... több»

#68

74 Manifest  (2018)

(6)

dráma | misztikus

HBO Max | Netflix

A Montego Air 828-as járata légörvénybe keveredett. A sikeres landolás után nagy kő esik le a legénység és az utasok szívéről. Ekkor azonban rájönnek, hogy a néhány órának... több»

#67

79 Rejtjelek  (2015)

(23)

akció | dráma | krimi | misztikus | thriller

HBO Max

Jane Doe egy napon a New York-i Times Square-en tér magához, teljesen meztelenül, míg testét rejtélyes tetoválások borítják. A nő semmire sem emlékszik, így azt sem tudja, hogy... több»

#66

vígjáték

HBO Max

A vígjátéksorozat főhőse egy túlsúlyos leszbi, aki 45 évesen úgy érzi, az élete semmit sem ér. Ekkor azonban megismer egy férfit, aki pozitív hatással van a reményvesztett... több»

#65

83 Az Úr sötét anyagai  (2019)

(11) (1)

családi | dráma | fantasy | kaland

HBO Max

Lyra egyáltalán nem hétköznapi lány. Miután barátja rejtélyes körülmények között eltűnik, nyomozása során olyan dologra bukkan, amiről álmodni sem mert volna. A sorozat... több»

#64

87 Bizonytalan  (2016)

(2)

romantikus | vígjáték

HBO Max | Netflix

Az Issa Rae forgatókönyve alapján készült, nyolc epizódból álló vigjátéksorozat főszereplői Issa és Molly, két afroamerikai nő. A sorozat az ő mindennapi küzdelmeiket... több»

#63

65 Csajok  (2012)

(1)

dráma | vígjáték

HBO Max

A Csajok néhány húszas évei elején járó, New York-i lány hétköznapjaiba enged bepillantást. A szóban forgó csajok életvidámak, boldogok, de az élet számtalan fordulatot... több»

#62

dráma | krimi

HBO Max | SkyShowtime

Az aktuálpolitikai eseményeket és társadalmi kérdéseket is érintő sorozat A férjem védelmében című sorozat egyik kulcsfigurája, Diane Lockhart és ügyvédtársai köré... több»

#61

83 Barry  (2018)

(5) (6)

dráma | krimi | vígjáték

HBO Max

Az HBO saját gyártású sorozatának középpontjában az olcsó bérgyilkosságokból élő ex-tengerészgyalogos áll. Ám Barry magányos és elégedetlen az életével. Amikor... több»

#60

82 Eufória  (2019)

(19) (4)

dráma

HBO Max

A sorozat olyan középiskolásokra koncentrál, akik életének szerves részét képezik a drogok, a szex és az erőszak. több»

#59

81 Lovecraft Country  (2020)

(4)

dráma | fantasy | horror | misztikus | sci-fi | thriller

HBO Max

Atticus Freeman (Jonathan Majors) útra kel, hogy kiderítse, mi történt az apjával, akinek váratlanul nyoma veszett. Egy barátja, Letitia (Jurnee Smollett) és Freeman nagybácsija,... több»

#58

dráma

HBO Max

Elena Greco legjobb barátnőjének egy napon váratlanul nyoma veszik. Az idős hölgy elhatározza, hogy leírja emlékeit egy olyan Nápolyról, ahol barátnőivel veszélyes és egyben... több»

#57

83 Modern család  (2009)

(37) (19)

dráma | romantikus | vígjáték

Disney+ | TV-ben (Humor+, csütörtök 01:33)

Az Egy rém modern család az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb vígjátéksorozata. A Golden Globe- és tizenegyszeres Emmy-díjas széria három nagyon különböző életvitelű,... több»

#56

81 Itt vagyunk  (2020)

(4)

valóságshow

HBO Max

A sorozat bemutatja, hogyan készülnek fel a dragshow-ra a férfiak, akik nőnek öltözve próbálnak egy egész éjszakán át gátlások nélkül szórakozni, felvállalva azokat a... több»

#55

86 Tönkretehetlek  (2020)

(5)

dráma

HBO Max

A szexualitásban az önkéntességet és a kiszolgáltatottságot gyakran nagyon vékony mezsgye választja el egymástól. Arabella, a fényes karrierről álmodozó fiatal író a saját... több»

#54

83 Mrs. Fletcher  (2019)

(7)

vígjáték

HBO Max

Amikor Eve fia egyetemista lesz, a nő ráébred, hogy az online világ rengeteg lehetőséget tartogat számára. Nemcsak a társtalanság fojtogató érzésétől sikerül megszabadulnia,... több»

#53

85 Olive Kitteridge  (2014)

(4)

dráma

HBO Max

A sorozat egy család életébe enged betekintést. Olive matektanárként dolgozik a helyi iskolában, míg férje egy gyógyszertárat üzemeltet. A váratlan fordulatok sora azzal veszi... több»

#52

85 Love Life  (2020)

(11)

romantikus | vígjáték

HBO Max | Netflix

A romantikus komédiasorozat főszereplője, Darby (Anna Kendrick) próbál megbirkózni szerelmi élete buktatóival. Minden rész egy-egy kalandot mutat be, melyek az igaz és örökké... több»

#51

86 Gomorra  (2014)

(10)

dráma | krimi | thriller

HBO Max

Robert Savian népszerű regényének adaptációja, mely elvezet minket Nápoly sötét és veszélyes utcáiba, a Camorra bűnszervezet főhadiszállására. Miután Pietro Savastanot, a... több»

#50

85 A hátrahagyottak  (2014)

(20) (3)

dráma | fantasy | misztikus

HBO Max

New York egyik külvárosában, Mapletonban egyik napról a másikra több mint száz ember tűnik el nyomtalanul. A helyi rendőrfőnök vezetésével az emberek megpróbálják rendezni az... több»

#49

85 Rick és Morty  (2013)

(13) (7)

animáció | kaland | politikai | sci-fi | szatíra | vígjáték

HBO Max

A Rick és Morty című animációs filmsorozat egy briliáns tudós és nem éppen lángelméjű unokája izgalmas és olykor veszélyes kalandozásait meséli el.

#48

85 Szilícium-völgy  (2014)

(15) (10)

vígjáték

HBO Max

4. évad: A Szilícium-völgyi high-tech aranyláz idején a programozó Richard a barátaival próbál érvényesülni a nagyragadozók világában. Mike Judge szokásos tiszteletlen... több»

#47

87 Milliárdok nyomában  (2016)

(8) (5)

dráma

HBO Max | SkyShowtime

Az ötödik évadban kiújulnak a Bobby Axelrod (Lewis) és Chuck Rhoades (Giamatti) közti régi ellentétek, ráadásul újabb vetélytársakkal is számolniuk kell. Mike Prince (Core... több»

#46

dokumentum | vígjáték

HBO Max

John Wilsonnak mindenki számára van jótanácsa az élethez, csak épp a saját magányával nem tud megküzdeni.

Rendező: John M. Wilson
Szereplők: John M. Wilson
#45

81 A szolgálólány meséje  (2017)

(34) (11)

dráma | sci-fi | thriller

HBO Max

A Margaret Atwood immár klasszikusnak számító regényén alapuló A szolgálólány meséje (The Handmaid’s Tale) a disztópikus, Gileád Köztársaság nevű totalitárius... több»

#44

86 Az ifjú pápa  (2016)

(7)

dráma | szatíra

HBO Max

Az ifjú pápa Lenny Belardóról szól, aki XIII. Piusz néven az első amerikai pápa lett. Úgy tűnik, a fiatal és sármos pápa megválasztása a bíborosi kollégium egyszerű, ám... több»

#43

85 Az alelnök  (2012)

(5) (5)

politikai | vígjáték

HBO Max

Az egykori szenátor, Selina Meyer elvállalja az alelnöki tisztet, azonban az állás nagyon más, mint amilyennek korábban elképzelte. Meyer szeretne jó munkát végezni, és nyomot... több»

#42

dráma | életrajzi | krimi

SkyShowtime

A megtörtént eseményeken alapuló sorozat főhőse két férfi, akiket gyilkosságért ítéltek életfogytiglani börtönre New Yorkban. A két férfinak a börtön egy férjezett női... több»

#41

87 Fargo  (2014)

(38) (6)

dráma | krimi | thriller

A Coen-testvérek korábbi filmjének univerzumában játszódó sorozat története egy minnesota-i kisvárosban, Fargóban játszódik. Főhőse Lester Nygaard, egy tutyimutyi... több»

#40

87 The Walking Dead  (2010)

(99) (80)

dráma | horror | thriller

Netflix | HBO Max | Disney+

Miután Rick Grimes egy elhagyott kórházban ébred fel a kómából, azzal kell szembesülnie, hogy szinte az egész civilizációt elpusztította egy zombijárvány. Rick felesége és... több»

#39

90 A hivatal  (2005)

(7) (41)

szatíra | vígjáték

Netflix | HBO Max

Az áldokumnetumfilm-sorozat egy irodaszereket forgalmazó cég mindennapjaiban enged bepillantást. Főszereplői a mindenkinél mindent jobban tudó főnök, az eminenes helyettese, a... több»

#38

81 Utódlás  (2018)

(4)

dráma

HBO Max

A sorozat a Roy família történetén keresztül a hatalom, a politika, a pénz és a család témáját járja körül. A középpontban a világ egyik legnagyobb médiavállalatával... több»

#37

akció | dráma | háborús | kaland | történelmi

HBO Max | Netflix

Japán 1941. december 7-én hadüzenet nélkül támadást indít az Egyesült Államok ellen, és súlyos csapást mér a Pearl Harborban állomásozó amerikai flottára. Ezt követően az... több»

#36

akció | animáció | családi | fantasy | kaland | misztikus

Netflix

A világot a Levegő, a Víz, a Föld és a Tűz nemzetsége uralja. A nemzetségek közül néhányan különös képességgel rendelkeznek: uralni tudják az elemeket. A Tűz népe... több»

#35

84 Az ifjú Sheldon  (2017)

(8) (3)

vígjáték

HBO Max | Netflix | TV-ben (Comedy Central, csütörtök 01:33)

Az Agymenők (The Big Bang Theory) című sorozat előzményszériája a 9 éves Sheldon Cooper és családja megpróbáltatásait követi nyomon. Nem könnyű a matekzseni gyerkőc élete... több»

#34

87 Aznap éjjel  (2016)

(37) (7)

dráma | krimi

HBO Max

Miután az éjszakát bulizással tölti egy idegen nővel, egy férfi reggel a nő leszúrt holtteste mellett ébred, ráadásul őt gyanúsítják a gyilkosság elkövetésével.  több»

#33

83 Deadwood  (2004)

(3) (5)

dráma | krimi | történelmi | western

HBO Max | SkyShowtime

Deadwood városa Dakota állam egy olyan részén helyezkedik el, mely kívül esik a szövetségi ellenőrzés hatókörén. Az illegálisan épült városban nem érvényesek a... több»

#32

87 Megszállottak viadala  (2018)

(12) (3)

akció | dráma | kaland | thriller

HBO Max

Eve (Sandra Oh) elégedetlen az életével, úgy érzi, sokkal többre hivatott, mint hogy egy irodában ücsörögjön; kém szeretne lenni. Végre eljön az ő ideje is, amikor azt a... több»

#31

84 A móló  (2019)

(2)

dráma | misztikus

HBO Max

Az építészként fényes karriert befutott Alexandra élete pillanatok alatt lidércnyomássá válik, amikor a rendőrség értesíti, hogy férjét, Oscart holtan találták a Valencia... több»

#30

87 Mr. Robot  (2015)

(15) (9)

dráma | krimi | thriller

HBO Max | SkyShowtime

A Mr. Robot főszereplője egy rejtélyes anarchista, aki beszervez egy antiszociális zavarral küzdő fiatal programozót (Rami Marek), aki úgy teremt kapcsolatokat az emberekkel, hogy... több»

#29

89 Jóbarátok  (1994)

(96) (40)

romantikus | vígjáték

HBO Max | TV-ben (RTL II, csütörtök 01:33)

Minden idők egyik legnépszerűbb szituációs komédiája hat, húszas éveiben járó fiatal mindennapjait követi nyomon. Főszereplői az elkényezetett Rachel, a tisztaságmániás... több»

#28

87 Terápia  (2012)

(16) (7)

dráma

HBO Max

A Terápia a pszichoterápia eddig rejtett világát mutatja meg, a történet középpontjában az ötvenes sármos pszichológus, András (Mácsai Pál) és öt páciense áll.... több»

#27

88 Ash vs Evil Dead  (2015)

(24) (5)

akció | fantasy | horror | vígjáték

Netflix

3. évad: A rajongók legnagyobb örömére egy év kihagyás után a régi kedvenc, az Evid-Dead-filmekből ismert Ash (Bruce Campbell) folytatja képernyős ámokfutását. A... több»

#26

88 A törvény nevében  (2014)

(50) (4)

dráma | krimi | misztikus | thriller

HBO Max

Martin Hart (Woody Harrelson) és a különc Rust Cohle (Matthew McConaughey) 17 éve együtt nyomoztak egy meggyilkolt lány ügyében. Hosszú ideig úgy tűnt, sikerült... több»

#25

77 A kenderfutár  (2016)

(2)

dráma | vígjáték

HBO Max

A Ben Sinclair és Katja Blichfeld rendezésében készült sorozat New York Brooklyn kerületének sokoldalúságát mutatja be az ott élők életéből kiragadtott történeteken... több»

#24

dráma | életrajzi | történelmi | vígjáték

HBO Max

Lebilincselő, ellentmondások sokaságát tartalmazó epizódokból rajzolódik ki az Orosz Birodalom egyik legnagyobb uralkodójának története, aki ambícióktól vezérelve érkezett... több»

#23

84 Doom Patrol  (2019)

(5)

akció | dráma | kaland | misztikus | sci-fi | vígjáték

HBO Max

A szuperhőscsapat tagjai egy szerencsétlenség folytán minden eddiginél nagyobb erő birtokosai lesznek. A Főnök a bolygóra leselkedő veszélyt próbálja felderíteni, de miután... több»

#22

87 Könnyek völgye  (2020)

(4)

dráma | háborús

HBO Max

1973. október 6-án a Közel-Keletet megrázta a térséget sújtó valaha látott legnagyobb háború. Egy olyan háború, amelynek az utolsónak kellett volna lennie, és amely örökre... több»

#21

90 Jett  (2019)

(4)

dráma | krimi | thriller

HBO Max

Daisy "Jett" Kowalski profi tolvaj. Vagyis gyermeke születéséig az volt. Miután kiszabadult a börtönből egy félresiklott meló után, Jett kész, hogy új életet kezdjen... több»

#20

87 Válaszcsapás  (2010)

(4) (6)

akció | dráma | thriller

HBO Max

Több, mint két éve, hogy a 20-as egység leszámolt az utolsó ellenfelével. A terroristák azonban nem nyughatnak. Eljött tehát az ideje annak, hogy újraéledjen a világ egyik... több»

#19

89 Tabu  (2017)

(13) (14)

dráma | misztikus | thriller

James Keziah Delaney-t tíz és afrikai távollét után 1814-ben hazatér otthonába, ahol mindenki azt hitte, meghalt. Mivel apját meggyilkolták, ő vállaira kerül a teher, hogy... több»

#18

90 Kaliforgia  (2007)

(16) (5)

dráma | vígjáték

SkyShowtime

Hank Moody új regényének sikerében bízva New Yorkból Los Angelesbe költözik, azonban életét beárnyékolja korábbi barátnője utáni sóvárgása, miközben kamaszodó lányának... több»

#17

89 Des  (2020)

(4) (2)

dráma | krimi | thriller | történelmi

HBO Max

A sorozatban a valaha élt leghírhedtebb birt sorozatgyilkos, Dennis Nilsen története elevenedik meg, aki 1978 és 1983 közt 15 férfival végzett, s miután ráterelődött a gyanú, a... több»

#16

80 Perry Mason  (2020)

(5)

dráma | krimi

HBO Max

Los Angeles, a harmincas évek elején. Az USA épp történetének legnagyobb gazdasági recesszióját éli, de Los Angeles ebből semmit sem érez meg a hangosfilm megjelenésének, az... több»

#15

fantasy | horror | szatíra | vígjáték

HBO Max | Disney+

Taika Waititi 2014-es horror vígjátéka, A hétköznapi vámpírok azonnal a kult klasszikusok sorába lépett elő, megnyitva Hollywood kapuit a rendhagyó humorú direktor előtt. Az... több»

#14

88 Gengszterkorzó  (2010)

(8) (16)

dráma | krimi | történelmi

HBO Max

Nucky Thompson, Arnold Rothstein, Lucky Luciano és Al Capone mind ugyanazt szeretnék: felépíteni saját birodalmukat az alkoholtilalom éveiben. Az érdekellentétek azonban... több»

#13

91 Agymenők  (2006)

(100) (34)

romantikus | vígjáték

HBO Max

Leonard Hofstadter (Johnny Galecki) és Sheldon Cooper (Jim Parson) valódi csodabogarak. Mindketten a Caltech kutatói, ráadásul pasadenai lakásukat is közösen bérelik, egyvalamiben... több»

#12

89 Aranyélet  (2015)

(76) (13)

akció | dráma | thriller

HBO Max

Egy jómódú család feje tisztességtelen úton szerzett pénzből teremtette meg a kifogástalan életszínvonalat szerettei számára, ám egyre inkább úgy érzi, fel kell hagynia... több»

#11

88 Alaska nyomában  (2019)

(16) (8)

dráma | romantikus

HBO Max

A kamasz Miles Halter kortársaihoz képest kissé koraérett, ezért rábeszéli szüleit, hogy írassák be egy bentlakásos iskolába. Abban reménykedik, hogy az új környezet izgalmas... több»

#10

89 Most nevess!  (2018)

(1)

dráma | vígjáték

HBO Max

Jeff (Jim Carrey) Mr. Pickles-ként a gyerekek kedvence, műsora a televíziós szórakoztatás márkanevévé vált. De amikor a családi élete romokban hever, hirtelen meginog alatta a... több»

#9

dráma

Netflix | HBO Max

A Fox News-t alapító Roger Ailes fontos szereplője volt a média történetének. A drámasorozat az ő karrierjét mutatja be a politikai sikerektől a karrieríve megtörését okozó,... több»

#8

91 Fülledt utcák  (2017)

(3)

dráma

HBO Max

A James Franco és Maggie Gyllenhaal nevével fémjelzett, az 1970-es évek New Yorkjában játszódó sorozat a pornóipar korai éveiről, legalizálásáról és felemelkedéséről szó,... több»

#7

93 Ez bűn  (2021)

(9)

dráma | vígjáték

HBO Max

Ritchie, Roscoe és Colin 1981-ben érkeznek Londonba. A fiatal férfiak belépnek a felnőttkorba, nyomukban egy vírussal, ami futótűzként terjed a meleg közösségben. Ez a történet... több»

#6

dráma | fantasy | horror | kaland | misztikus

HBO Max

A sötétség kora és a Vámpírnaplók sikere után új szálon folytatódik a történet. A sorozat főszereplője a 17 éves Hope, cselekménye a Salvatore iskolában játszódik.... több»

#5

94 Mrs. America  (2020)

(4)

dráma

HBO Max | Disney+

A drámasorozat az 1970-es évek amerikai valóságát tárja a nézők elé. Olyan társadalmi összecsapást állít középpontba, mely során az egyenlő jogokért küzdő feminista... több»

#4

92 Trónok harca  (2011)

(177) (33)

akció | dráma | fantasy | kaland | romantikus

HBO Max | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

A Trónok harca George R.R. Martin nemzetközi sikerű, A tűz és jég dala című regényciklusának adaptációja, melyben a nagyhatalmú családok élet-halál harcot vívnak Westeros... több»

#3

95 Maffiózók  (1999)

(26) (7)

dráma | krimi

HBO Max

A maffiavezér, Anthony Soprano kénytelen pszichiáterhez fordulni, akinek beszámol magánéletének egyes aspektusairól, azonban vannak dolgok, melyekről nem beszélhet. Diszkréten... több»

#2

85 Drót  (2002)

(17) (11)

dráma | krimi | thriller

HBO Max | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

A Drót minden idők egyik legnépszerűbb televíziós produkciója. A történet egy baltimore-i kábítószeres gyilkossági nyomozást göngyölít fel, mindkét fél, a rendőrség és... több»

#1

94 Csernobil  (2019)

(78) (1)

dráma | katasztrófafilm | történelmi

HBO Max

Az amerikai HBO, illetve a brit Sky tévécsatorna koprodukciójában készült minisorozat az 1986-os csernobili katasztrófa eseményeire koncentrál. több»