Eufória (2019-2022)

Euphoria

Zendaya

Candy   2022. 05. 25.

Sérültek tömény halmaza

Az egész film egy eufória, az is beáll tőle, aki csak nézi. Nehezen lehet belekezdeni, főként azoknak, akiktől maga a téma igencsak távol áll. Viszont ettől érdemes belekezdeni, mert valóban van benne egy eufórikus érzés, ahogyan ezek a fiatal színészek átadják Amerika fiatalságának problémáját. Ami valljuk be, így elnézve, igen szomorú. A filmben nem igazán van egy ép lelkű egyed, de tény, az emberiség nagy csoportja tuti tud majd azonosulni valamelyik karakterrel. Én nem tudtam, de mégis lehengerelt ez a csodálatos filmes munka. Kiemelnem a zenét, a színjátékot, a narrációt és külön büszkeség, hogy a csodálatos filmkockákat Rév Marcell operatőrünknek is köszönhetjük. Egyszerűen remek!

MP170506   2020. 01. 02.

Érdekes egy sorozat. Még most se tudom eldönteni, hogy tetszett vagy nem... Az biztos, hogy lekötött, beszippantott, de emellett felbosszantott, dühített is. Kemény, amit bemutat és talán nem is túlzás, sajnos. A színészek jól játszanak, Zendaya alakítása pedig kiváló!

Ms. Akárki   2019. 09. 01.

Először nem igazán tetszett, de ahogy egyre jobban belemegyünk a szereplők életébe és dinamikájába, egyre izgalmasabb. Persze nagyon lehangoló ennyi boldogtalan ember életét szemlélni, de mégis valahogy fenntartja a figyelmemet. Zendaya zseniális színésznő.

indingo   2019. 10. 10.

Rengeteg jó véleményt olvastam a sorozatról, de nekem különösebben nem tetszett. Zavart, hogy mindenki problémás, senki sem egy hétköznapi karakter, nekem nem hiteles.

Ildikó Bacskai   2020. 10. 12.

Euphoria

Zseniális, imádom és alig várom a folytatást. Csodás szereplők, gyönyörű megvalósítás, remek történetek.

TomÁcs   2019. 10. 24.

Euphoria, ami nálam nem okozott eufóriát

Az Euphoria című sorozatról mindenhol csak pozitív kritikákat lehet olvasni. Az amerikai remake-et – igen, ez sem eredeti ötlet – egy izraeli sorozat ihletett, ami megtörtént eseményeket dolgoz fel. A történet középpontjában középiskolás fiatalok áll... teljes kritika»

VvV   2019. 10. 26.

Egyszer meg lehetett nézni, de valahogy nekem olyan zavaros volt az egész. A karaktereket csak felületesen ismertük meg, én neveket se tudtam megjegyezni.

Drake a sorozat egyik executive producere.

(jakedave )

Sam Levinson, a sorozat alkotója saját, fiatalkori drogfüggőségéből merített a széria megírása során.

(jakedave )

Hunter Schafer egy Instagram-modell volt, ez az első színészi szerepe.

(jakedave )

Az HBO első tinidráma sorozata.

(jakedave )

Sam Levinson sorozatának második évada egy megemlékezésen fellépő menetelő zenekarhoz hasonlítható: csodásan megkomponált előadás, ami hatalmas robajjal tör előre, látványa pedig túlzás nélkül lehengerlő. Az ámulatban azonban néha mintha megfeledkeznénk arról, hogy kikről is jöttünk megemlékezni. több»

Végeredményben tehát az Eufória mégiscsak tipikus tinisorozattá válik: elgondolkodtató leckék, újszerű szemléletmód helyett legfőképp bravúros hangulatával hódítja meg a nézőit. több»

Zendaya elképesztő, zseniális, lenyűgöző, mániákus. Hunter Schafer fantasztikus, törékeny, bámulatos, lélegzetelállító. több»