Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
75
Filmadatlap
 
36
Szereplők
10
Vélemények
50
Képek
7
Videók
Eufória
 
indingo   2019. 10. 10.

Rengeteg jó véleményt olvastam a sorozatról, de nekem különösebben nem tetszett. Zavart, hogy mindenki problémás, senki sem egy hétköznapi karakter, nekem nem hiteles.

 
MP170506   2020. 01. 02.

Érdekes egy sorozat. Még most se tudom eldönteni, hogy tetszett vagy nem... Az biztos, hogy lekötött, beszippantott, de emellett felbosszantott, dühített is. Kemény, amit bemutat és talán nem is túlzás, sajnos. A színészek jól játszanak, Zendaya alakítása pedig kiváló!


 
TomÁcs   2019. 10. 24.
Euphoria, ami nálam nem okozott eufóriát

Az Euphoria című sorozatról mindenhol csak pozitív kritikákat lehet olvasni. Az amerikai remake-et – igen, ez sem eredeti ötlet – egy izraeli sorozat ihletett, ami megtörtént eseményeket dolgoz fel. A történet középpontjában középiskolás fiatalok állnak, akik azt képzelik magukról, hogy már felnőttek, és mindent megtehetnek. A fő témák, amelyeket feldolgoz a sorozat: a drog, szexualitás, nemiség, erőszak. A felépítése érdekes a történetnek, minden részben egy-egy szereplőt ismerhetünk meg egészen a gyerekkorától, hogy mikor voltak azok a lépések, mozzanatok az életében, amelyek meghatározták azt, hogy most milyen ember. Eléggé tömény és helyenként mocskos a történet. Kolléganőm 12 éves lány... több»

 
VvV   2019. 10. 26.

Egyszer meg lehetett nézni, de valahogy nekem olyan zavaros volt az egész. A karaktereket csak felületesen ismertük meg, én neveket se tudtam megjegyezni.

 
Ms. Akárki   2019. 09. 01.

Először nem igazán tetszett, de ahogy egyre jobban belemegyünk a szereplők életébe és dinamikájába egyre izgalmasabb. Persze nagyon lehangoló ennyi boldogtalan ember életét szemlélni, de mégis valahogy fenntartja a figyelmemet. Zendaya zseniális színésznő.

Zendaya
 
Végeredményben tehát az Eufória mégiscsak tipikus tinisorozattá válik: elgondolkodtató leckék, újszerű szemléletmód helyett legfőképp bravúros hangulatával hódítja meg a nézőit. több»
 
Zendaya elképesztő, zseniális, lenyűgöző, mániákus. Hunter Schafer fantasztikus, törékeny, bámulatos, lélegzetelállító. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.