Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
79%

Eufória (2019)

Euphoria
Filmadatlap
 
36
Szereplők
14
Vélemények
50
Képek
7
Videók
 
Annuska   2020. 10. 27.

legújabb vélemény

0

Valóban ilyen világban élnénk? A fiataloknak valóban csak a kábulatot okozó szerek, legyen az drog és alkohol, meg a féktelen bulizás ad élvezetet? Mindenképpen elgondolkodtató sorozat.

 
indingo   2019. 10. 10.

0

Rengeteg jó véleményt olvastam a sorozatról, de nekem különösebben nem tetszett. Zavart, hogy mindenki problémás, senki sem egy hétköznapi karakter, nekem nem hiteles.


 
MP170506   2020. 01. 02.

0

Érdekes egy sorozat. Még most se tudom eldönteni, hogy tetszett vagy nem... Az biztos, hogy lekötött, beszippantott, de emellett felbosszantott, dühített is. Kemény, amit bemutat és talán nem is túlzás, sajnos. A színészek jól játszanak, Zendaya alakítása pedig kiváló!

 
TomÁcs   2019. 10. 24.

0
Euphoria, ami nálam nem okozott eufóriát

Az Euphoria című sorozatról mindenhol csak pozitív kritikákat lehet olvasni. Az amerikai remake-et – igen, ez sem eredeti ötlet – egy izraeli sorozat ihletett, ami megtörtént eseményeket dolgoz fel. A történet középpontjában középiskolás fiatalok áll... teljes kritika»

 
VvV   2019. 10. 26.

0

Egyszer meg lehetett nézni, de valahogy nekem olyan zavaros volt az egész. A karaktereket csak felületesen ismertük meg, én neveket se tudtam megjegyezni.

 
Ms. Akárki   2019. 09. 01.

0

Először nem igazán tetszett, de ahogy egyre jobban belemegyünk a szereplők életébe és dinamikájába egyre izgalmasabb. Persze nagyon lehangoló ennyi boldogtalan ember életét szemlélni, de mégis valahogy fenntartja a figyelmemet. Zendaya zseniális színésznő.

 
Ildikó Bacskai   2020. 10. 12.

1
Euphoria

Zseniális , imádom és alig várom a folytatást. Csodás szereplők, gyönyörű megvalósítás, remek történetek.

Galéria (50)

Zendaya

Videók (7)

 
Végeredményben tehát az Eufória mégiscsak tipikus tinisorozattá válik: elgondolkodtató leckék, újszerű szemléletmód helyett legfőképp bravúros hangulatával hódítja meg a nézőit. több»
 
Zendaya elképesztő, zseniális, lenyűgöző, mániákus. Hunter Schafer fantasztikus, törékeny, bámulatos, lélegzetelállító. több»