Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
83

Doktor Murphy (2017)

The Good Doctor
Filmadatlap
 
71
Szereplők
12
Vélemények
205
Képek
4
Videók
Freddie Highmore
Freddie Highmore
Freddie Highmore
Matthew Mandzij
Miranda Edwards
Samuel Vincent
Freddie Highmore
Antonia Thomas
 
TB   2020. 02. 23.

legújabb vélemény

Az eredeti jobb

Az eredeti koreai sokkal jobb, ezért csak három csillagot kap. A színészi játék sokkal jobb a koreaiban.

 
indingo   2018. 03. 25.

Azt hittem, hogy kórházas sorozatokból már mindent láttam, de tévedtem. Freddie Highmoret a Bates Motel után ismét egy kicsit zizzent karakterben láthatjuk, amelyben sziporkázik. A mellékszereplők teljesen lényegtelenek vele szemben. A környezetemben is élnek hasonló betegségben szenvedők és remekül visszaadja a sorozat a betegség jellemzőit. A bizonyos szokásokhoz való merev ragaszkodást, a sokszor érzéketlen hozzászólásokat és hogy alig tudnak emberi kapcsolatokat kiépíteni. A részek nem túlerőltetettek, hétköznapiak, de mégis az újdonság erejével hat a köntös, amelyben tálalják. Kicsit talán a Monk sorozat jut róla eszembe.


 
Szilonka   2018. 04. 06.

Csak jót lehet róla mondani. Tetszik, hogy minden részben két történet, két életről van szó. Azt piit hiányolom, hogy a főszereplő testvérével való kapcsolatáról a későbbi részekben nem sokat kapuk.

 
TomÁcs   2018. 04. 20.

Remek kis orvosos sorozat. Ügyelnek rá, hogy ne legyenek benne óriási blődségek. Például az arcizmok nélküli lány betegsége annyira felkrltette az érdeklődésemet, hogy utána is olvastam még a neten.

 
VvV   2018. 11. 01.

Dokis sorozatokból már évek óta elegem van, de ez nagyon bejött.

 

A sorozat egy azonos című dél-koreai sorozat remakje.

(indingo )
 

Freddie Highmore a sorozat főszerepe mellett a produceri feladatokat is ellátta.

(indingo )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.