Vészhelyzet Pittsburghben

Vészhelyzet Pittsburghben

The Pitt

Az egészségügyi dolgozók mindennapjai egy pittsburghi kórházban, ahogyan zsonglőrködnek a személyes válságokkal, a munkahelyi politikával és a kritikus betegek kezelésének érzelmi terheivel, feltárva a nemes hivatásukhoz szükséges… Több

Forgatókönyvíró: R. Scott Gemmill
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság
Premier: 2025.01.09. | Max (2025.01.10.)

Sorozat áttekintés

1. évad (2025) - 15 epizód

Taylor Dearden
Taylor Dearden
Tracy Ifeachor
Isa Briones

2025.01.13 hp

Nagyon erősen indult a sorozat, ebben a műfajban ez még akár új etalon is lehet az alakításokkal, a párbeszédekkel, a tempóval és a feszültséggel. Innentől már biztosan maradok az évadra, kíváncsian várom, hova tud fejlődni.

2025.01.10 DisziG

Olyan, mint a Vészhelyzet, csak modern felszereléssel, problémákkal és látszik, hogy minőségi, illetve egy szakajtónyi pénzt beletoltak. Szerintem jó és érdemes megnézni, ha a kórházsorozatok a te zsánered.

Noah Wyle, aki korábban Dr. John Carter szerepét alakította a Vészhelyzet című sorozatban, ismét orvost játszik a Vészhelyzet Pittsburg-ben, ezúttal Dr. Michael "Robby" Robinavitch szerepében láthatjuk.Szerző: Hupka Adrián

Noah Wyle nemcsak főszereplője, hanem executive producere is a sorozatnak, aktívan részt véve a kreatív folyamatokban.Szerző: Hupka Adrián