Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
53

Bátrak földje (2019)

Bátrak földje
Filmadatlap
 
12
Szereplők
6
Vélemények
Képek
Videók
Bátrak földje
 
Szilonka   2020. 02. 17.

legújabb vélemény

Elég lassú, eseménytelen sorozat. A látványra adtak a készítők, de a storyra hamar rá lehet unni.

 
indingo   2020. 01. 01.

Pár rész után pont olyan, mint amilyennek a beharangozóban tűnt. A látványra, a kosztümökre nagyon adtak. A Nagytétényi kastély is ámulatba ejtő, de a története elég lassúcska, sokat csámcsognak egy dolgon. Ami nekem kicsit sok és erős az a színésznőkön levő smink. A nyelvezet, a párbeszédek sem túl korhűek, persze tudom közérthetőnek kell lenni, de valahogy szerintem a XIX. század végi Magyarországon nem így beszéltek az emberek.


 
petraszab   2020. 01. 05.

Kosztümös barátok közt. Annyira gyermeteg a története, hogy azt nehéz leírni. Nagyon átlátszóak a szálak, hogy kivel mi fog történni.

 
Bakó Zoltán   2020. 01. 10.

Gyenge

Épp annyit ad, hogy IQ 80 környéki humanoidokat a képernyő elé ültessen. Lassú.unalmas, a színészek vérszegények, már-már tehetségtelen némelyik... Tuti kerülöm!

 
huhu   2020. 01. 23.

A kosztümös Barátok közt

Az RTL Klub történetének eddigi egyik legkockázatosabb húzása a Bátrak földje. A kosztümös szappanopera az 1848-49-es szabadságharc utáni időkben játszódik, cselekménye pedig egy bárókisasszony, egy parasztfiú, egy cselédlány és egy zsandárhadnagy szerelmi kapcsolatán alapul, családjaik sorsára és konfliktusaira összpontosít. A napi sorozat nem tekinthető történelmileg hiteles drámának, egy egészen mai történetet próbáltak 19. századi kontextusba helyezni több-kevesebb sikerrel. A Bátrak földje egy fiktív településen, Rokocán játszódik. A történet meglehetősen egyszerű: a parasztfiú felrobbantja azt a vasúti hidat, melynek építését Bécs is szorgalmazta, a kisváros idegenforgalmának felvirágz... több»

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.