Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
NA

Nagy Katalin (2019)

Catherine the Great
Filmadatlap
 
25
Szereplők
1
Vélemények
36
Képek
3
Videók

 
Az amatőr   2019. 10. 12.

legújabb vélemény a nap véleménye

Szerelemben és háborúban mindent szabad

Minden szempontból grandiózus történelmi dráma a világ egyik leghatalmasabb uralkodónőjéről. Szenvedélyes, megkapó, nem mindennapi történet, mely könnyedén magával ragadja nézőjét. Helen Mirren csak úgy sziporkázik a főszerepben, számára talán ez egyfajta jutalomjáték is volt, a Disney-s Diótörő és a Luc Besson féle Anna után végre ismét egy komolyabb szerepben csillogtathatta meg kiváló színészi képességeit. Nagy Katalin szenvedélyes, olykor kicsapongó, hataloméhes, az élet gyönyöreiben tobzódó karaktere mondhatni a szíve-lelke volt ennek a sorozatnak, ha a cselekmény olykor-olykor el is laposodott kicsit, a cárnő jelenléte mindig felrázta a történetet. Közben pedig a mellékszereplők is min... több»

Helen Mirren
Helen Mirren
Jason Clarke
Helen Mirren
Helen Mirren
Helen Mirren
Helen Mirren
Helen Mirren
 
Kaptunk egy összességében üres történelmi tablót, amelyet még a karakteres főszereplő sem tudott megmenteni. Tényleg kár érte. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.