Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Messiás (2020)

Messiah
Filmadatlap
 
37
Szereplők
5
Vélemények
41
Képek
2
Videók

Galéria (41)

Mehdi Dehbi

Videók (2)

 
akela70   2022. 01. 07.

legújabb vélemény

1
És mégiscsak sikerült...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Én naiv, azt hittem, hogy egy amcsi film, amiben végre nem a mainstreamnek akarnak megfelelni, azután jöttek a szokásos hazugságok: gyermekét nevelni képtelen, iszákos, fehér keresztény papi család, lenézett egyetemista, CIA-főnök négerek, boltokat fosztogató fehérek, megbocsájtó, érzelgős izraeli katonák, arab egyetemi tanárnő csadorban, legalább a b*ziszál kimaradt, gondoltam, de nem, a 8. részben megjelent a jóképű CIA-ügynök, akiről - bár semmi köze a cselekményhez - kiderül, hogy fartúró. Jó szórakozást!

 
Anti007   2020. 01. 12.

a nap véleménye

1
Napjainkban a Messiás kopott farmerban és Adidas melegítő felsőben tér vissza...

Ha valóban az volt a készítők célja, hogy vitát generáljanak, kérdéseket tegyenek fel, akkor az maradéktalanul sikerült. Változtat-e bármin, hogy ő tényleg a Megváltó? Képes lehet-e bárki egy jól megtervezett csalással rászedni az egész bolygót? Medd... teljes kritika»

 
Lóri Ádámcsik   2021. 12. 16.

1
Vontatott

Az előzetes egy nagyon jó sorozatot ígért, de a valóságban sajnos vontatott lett szerintem a sorozat. Nem kötött le, és a szereplők sem fogtak meg.

 
Alexandrox Horváth   2020. 01. 07.

1
Alexandrox

Igen minden nap megnézem..:) Én nem néztem soha egy sorozatot még életembe de ez Nagyon jó izgalmas ahogy először láttam az összes részt még néztem nem sok igaz ez 2 napja volt de kB 5 |részt zsinórban. Szóval jó nagyon.

 
Kanyi   2020. 11. 02.

0

Nagyon érdekes sorozat, úgy állítja az embert a visszajövetel elé, hogy a Messiás egy teljesen átlagember.