Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
37
Szereplők
2
Vélemények
1
Képek
2
Videók
Messiás
 
Anti007   2020. 01. 12.

legújabb vélemény a nap véleménye

Napjainkban a Messiás kopott farmerban és Adidas melegítő felsőben tér vissza...

Ha valóban az volt a készítők célja, hogy vitát generáljanak, kérdéseket tegyenek fel, akkor az maradéktalanul sikerült. Változtat-e bármin, hogy ő tényleg a Megváltó? Képes lehet-e bárki egy jól megtervezett csalással rászedni az egész bolygót? Meddig lehet visszaélni mások naivitásával? Tényleg ő a Messiás? Ezekre a kérdésekre mind választ kaphatunk. Szerintem igazán elgondolkodtató, hogyan reagálnánk napjainkban a Messiás eljövetelére. A sorozatban jól levezetik mind a vallási fanatikusok, mind a szkeptikusok reakcióit. Ha nem is járok templomba, elmondhatom, hiszek Istenben és abban, hogy a sorsunk Isten kezében van. Ahogy a filmben is elhangzik, “mi más lenne a sors, mint Isten keze...... több»

 
Alexandrox Horváth   2020. 01. 07.

Alexandrox

Igen minden nap megnézem..:) Én nem néztem soha egy sorozatot még életembe de ez Nagyon jó izgalmas ahogy először láttam az összes részt még néztem nem sok igaz ez 2 napja volt de kB 5 |részt zsinórban. Szóval jó nagyon.

Mehdi Dehbi
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.