Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
84%

13 okom volt (2017-2020)

13 Reasons Why
Filmadatlap
 
71
Szereplők
37
Vélemények
260
Képek
13
Videók
 
Sajt   2021. 03. 18.

legújabb vélemény

0

Ez nagyon elgondolkodtató és felkavaró sorozat. Nagyon jól bemutatja a tinik mai világát. Mind a színészek, mind az alkotók nagyon jól előadták (tálalták) ezt a témát. Megfogták a lényeget, nem vontatták és nem nyújtották.

 
Annuska   2018. 06. 21.

a nap véleménye

0

A sorozat első évada Jay Asher 13 okom volt című könyve alapján készült. A történet középpontjában egy lány áll, aki nem tudja feldolgozni az őt ért inzultusokat és öngyilkos lesz. Kemény téma, nem feltétlenül tinédzsereknek szól és egyre többeknek a... több»


 
indingo   2017. 05. 04.

2

Meglepő, hogy egy film jobb legyen, mint a könyv. A sorozatban sokkal mélyebb gondolatok merültek fel és a család, az iskola dolgozóinak lelki világába is betekinthetünk, ami a könyvből kimaradt. Sok mindenben el is tértek a könyvtől amit sose értek.... több»

 
bogyóka94   2018. 06. 24.

0

Pár hónapja ajánlották a sorozatot, hogy mindenképp nézzem meg, azonban azt kell, hogy mondjam, többet vártam tőle. Lehet, hogy tőlem távol áll az iskolai zaklatások története, de szerintem helyenként erőltetett a sorozat. Katherine Langford, alias H... több»

 
Szilonka   2017. 05. 20.

0

Mennyivel jobb lett mint a könyv........bár azt sosem értem, hogy bizonyos változtatásokat miért lépnek meg. A könyvben gyógyszerrel vetett véget az életének a sorozatban már felvágta a z ereit, persze értem én hogy látványosabb a csordogáló vér, na de akkor is.

 
TomÁcs   2018. 04. 20.

0

Nem igazán tudtam azonosulni a főszereplő lánnyal. Sokkal dúrvább esetek is történnek. Utána ez a kazettaküldözgetés is kicsit erőltetett volt. Többet vártam.

 
Bazzzsi   2017. 10. 20.

0

Teljesen más lett mint a könyv. Össze sem tudom hasonlítani a kettőt. Tetszett a sorozat is, valamivel pörgősebb, mint a könyv. Sok kérdést vet fel a történet.

Galéria (260)

Videók (13)

 

Christian nem tudott vezetni, de meg kellett szereznie a jogosítványt, hogy vezethesse a sorozatban látható piros Ford Mustangot.

(jfruzsi97)
 

Kölyökkutyákat vittek a forgatásra, hogy segítsék a szereplőket az érzelmi jelenetek forgatásánál.

(jfruzsi97)
 

Alisha Boe (Jessica Dawis) ereiben szomáliai és norvég vér csörgedezik.

(indingo)
 

Christian Navarronak, Alisha Boe-nak és Selena Gomeznek a sorozathoz kapcsolódó közös tetoválása van.

(indingo)
 

A színészek külön jártak pszichológushoz is, hogy jobban megértsék és átéljék karakterüket, így hitelesen átadhassák a nézőknek.

(Deku)
 

Kathrine és Dylan az NBC egyik sorozatának pilot részében is szerepeltek együtt, ami a “Save Me” címre hallgatott. Azonban ezt a sorozatot nem rendelték be.

(Deku)
 

Számos színész már a sorozat előtt is ismerte egymást, ilyen volt Dylan Minette (Clay) és Kathrine Langford (Hannah).

(Deku)
 

Kathrine elmondta, hogy voltak olyan jelenetek, melyeket reggel 6-kor vettek fel, azonban a sorozatban az 19 órának volt betudható.

(Deku)
 

Néhány esti jelenetet 4 órakor forgattak, és a stáb mindent megtett, hogy napfelkelte előtt felvegyék a jeleneteket.

(Deku)
 

A téli bál jelenetét egy egész hétig forgatták, mivel több szögből akarták felvenni a részt, hogy később a legjobb jeleneteket választhassák ki, viszont ekkor épp nagyon sok színész és statiszta volt a forgatáson.

(Deku)