Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

13 okom volt (2017-2020)

13 Reasons Why
Filmadatlap
 
71
Szereplők
41
Vélemények
260
Képek
13
Videók

Galéria (260)

Videók (13)

 
Alexa   2021. 10. 23.

legújabb vélemény

0
Sokkolo, de tultolt

Par honapja neztuk a sorozatot, es erdekesnek indult. Fontos temat boncolgat, hiszen a mai tinik elkepesztoen tudjak kinozni egymast, foleg a kozossegi oldalak es mobilok segitsegevel.ÍA foszereplo lannyal viszont nem tudtam azonosulni...folyamatos buntudat es onmarcangolas az egesz sorozat. Vannak benne sokkolo reszek is. Erdekes volt, de az utolso 2 evad nalam mar vicc kategoriat surolta, hiaba a komoly tema. Gondolom a sikere miatt huztak ennyire szet a sorozatot, es ebbol kovetkezoen szar is lett a feletol. Nem tudom ki hogy elte meg, de en sokszor ugy ereztem, hogy ennyire "eletkeptelen" nem lehet egy ennyi idos tini...

 
Annuska   2018. 06. 21.

a nap véleménye

1

A sorozat első évada Jay Asher 13 okom volt című könyve alapján készült. A történet középpontjában egy lány áll, aki nem tudja feldolgozni az őt ért inzultusokat és öngyilkos lesz. Kemény téma, nem feltétlenül tinédzsereknek szól és egyre többeknek a... több»

 
indingo   2017. 05. 04.

2

Meglepő, hogy egy film jobb legyen, mint a könyv. A sorozatban sokkal mélyebb gondolatok merültek fel és a család, az iskola dolgozóinak lelki világába is betekinthetünk, ami a könyvből kimaradt. Sok mindenben el is tértek a könyvtől amit sose értek.... több»

 
bogyóka94   2018. 06. 24.

0

Pár hónapja ajánlották a sorozatot, hogy mindenképp nézzem meg, azonban azt kell, hogy mondjam, többet vártam tőle. Lehet, hogy tőlem távol áll az iskolai zaklatások története, de szerintem helyenként erőltetett a sorozat. Katherine Langford, alias H... több»

 
Szilonka   2017. 05. 20.

0

Mennyivel jobb lett mint a könyv........bár azt sosem értem, hogy bizonyos változtatásokat miért lépnek meg. A könyvben gyógyszerrel vetett véget az életének a sorozatban már felvágta a z ereit, persze értem én hogy látványosabb a csordogáló vér, na de akkor is.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

0

Nagyon megrázó és elgondolkodtató sorozat. A Netflix eddigi talán legjobb saját gyártású sorozata. Bár tény, hogy a 2. évadnak nem szabadott volna elkészülnie. Az első jól felépített és tökéletesen kivitelezett mondanivalóval, felhívással készült el, de a folytatás kis híján tönkretette, amit az első elért.

 
VvV   2021. 10. 21.

1

Az első évad volt a legerősebb, legmegrázóbb, legjobban felépített évad.

 

Christian nem tudott vezetni, de meg kellett szereznie a jogosítványt, hogy vezethesse a sorozatban látható piros Ford Mustangot.

(jfruzsi97 )
 

Kölyökkutyákat vittek a forgatásra, hogy segítsék a szereplőket az érzelmi jelenetek forgatásánál.

(jfruzsi97 )
 

Alisha Boe (Jessica Dawis) ereiben szomáliai és norvég vér csörgedezik.

(indingo )
 

Christian Navarronak, Alisha Boe-nak és Selena Gomeznek a sorozathoz kapcsolódó közös tetoválása van.

(indingo )
 

A színészek külön jártak pszichológushoz is, hogy jobban megértsék és átéljék karakterüket, így hitelesen átadhassák a nézőknek.

(Deku)