Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

13 okom volt (2017-2020)

13 Reasons Why
Filmadatlap
 
71
Szereplők
44
Vélemények
260
Képek
13
Videók

Galéria (260)

Videók (13)

 
Idknw   2022. 04. 27.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az első két évad nagyon jó! Izgalmas, rejtélyes, megrázó, én nem tudtam abbahagyni. A harmadik évad már érezhetően nem olyan, mint az első kettő, de még a nézhető kategória. A negyedik évad kapcsán nagyon látszik, hogy már nem tudtak mit kitalálni a... több»

 
Annuska   2018. 06. 21.

a nap véleménye

1

A sorozat első évada Jay Asher 13 okom volt című könyve alapján készült. A történet középpontjában egy lány áll, aki nem tudja feldolgozni az őt ért inzultusokat és öngyilkos lesz. Kemény téma, nem feltétlenül tinédzsereknek szól és egyre többeknek a... több»

 
indingo   2017. 05. 04.

2

Meglepő, hogy egy film jobb legyen, mint a könyv. A sorozatban sokkal mélyebb gondolatok merültek fel és a család, az iskola dolgozóinak lelki világába is betekinthetünk, ami a könyvből kimaradt. Sok mindenben el is tértek a könyvtől amit sose értek.... több»

 
bogyóka94   2018. 06. 24.

0

Pár hónapja ajánlották a sorozatot, hogy mindenképp nézzem meg, azonban azt kell, hogy mondjam, többet vártam tőle. Lehet, hogy tőlem távol áll az iskolai zaklatások története, de szerintem helyenként erőltetett a sorozat. Katherine Langford, alias H... több»

 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

1

Nagyon megrázó és elgondolkodtató sorozat. A Netflix eddigi talán legjobb saját gyártású sorozata. Bár tény, hogy a 2. évadnak nem szabadott volna elkészülnie. Az első jól felépített és tökéletesen kivitelezett mondanivalóval, felhívással készült el, de a folytatás kis híján tönkretette, amit az első elért.

 
Robinson76   2020. 09. 08.

1
Az első évad zseniális!

Ez egy kifejezetten nehezen emészthető széria. Nem egyszerű a története. Egyszerre felkavaró, megrázó és elgondolkodtató sorozat. Az első évad jól felépített és tökéletesen kivitelezett. Az első érdekes volt, és folyamatosan fenntartotta az érdeklődésemet, és bár nyomasztó, de ettől van ereje, és súlyos mondanivaló is van itt bőven, míg a második évad szerintem felesleges, teljességgel szükségtelen volt... Bár a további évadokról csak olvastam, illetve élménybeszámolókat hallottam, ugyanis nem éreztem késztetést arra, hogy lássam a többit is.

 
szaka123   2021. 10. 28.

0

Az első két évadot néztük, onnantól már nem arról szól a sorozat, amiről szeretett volna. Szvsz nagy sikert volt, és minél több bőrt próbáltak lehúzni. Az első évad volt még, ami értékelhető, és rengeteg mondanivalóval bírt, de az sem igazán volt átütő.

 

Christian nem tudott vezetni, de meg kellett szereznie a jogosítványt, hogy vezethesse a sorozatban látható piros Ford Mustangot.

(jfruzsi97)
 

Kölyökkutyákat vittek a forgatásra, hogy segítsék a szereplőket az érzelmi jelenetek forgatásánál.

(jfruzsi97)
 

Alisha Boe (Jessica Dawis) ereiben szomáliai és norvég vér csörgedezik.

(indingo)
 

Christian Navarronak, Alisha Boe-nak és Selena Gomeznek a sorozathoz kapcsolódó közös tetoválása van.

(indingo)
 

A színészek külön jártak pszichológushoz is, hogy jobban megértsék és átéljék karakterüket, így hitelesen átadhassák a nézőknek.

(Deku)