Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
90
Filmadatlap
 
47
Szereplők
2
Vélemények
57
Képek
5
Videók
Dakota Fanning
 
Doloresz89   2019. 02. 05.

legújabb vélemény

Ez egy nagyon jó kis sorozat volt. Habár bizonyos részeknél és momentumoknál kissé túlzásba estek az írók, mindenképpen izgalmas és lehengerlő alkotás.

 
Milanman   2018. 03. 21.

Az Alienist pazar látvánnyal, remek színészekkel, korhű eszközökkel és külsőségekkel mutat be egy 19. sz-i sorozatgyilkos utáni nyomozást. Budapest remekül játssza New York-ot, a részletekben aprólékos kormegidézés igazán dicséretes. Az egyetlen, igazi gyenge pontot ott látom, hogy túl hosszúra nyúlik a hajsza, ami így akarva, akaratlanul 1-2 gyengébb, unalmasabb epizódot is produkál. De az összkép azért így is elég erős.

 
Az idei sorozatos felhozatalt színesíti a The Alienist, ami már egy untig ismert műfajban - átívelős krimi - tudott érdekeset alkotni. A Budapesten forgatott minisorozat megérdemli, hogy ejtsünk róla néhány szót. több»
 

Az egyik részben az Oscar-díjas Gáspárfalvi Dorkát láthatjuk.

(Jancsi)
 

Caleb Carr: A halál angyala című regénye alapján készült.

(Az amatőr)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.