Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
91%

Az elmeorvos (2018-2020)

The Alienist
Filmadatlap
 
47
Szereplők
4
Vélemények
57
Képek
5
Videók
 
Sándor Tarnavölgyi   2020. 11. 23.

legújabb vélemény

1
Elmés :)

Csak ajánlani tudom, üdítő kivétel az átlagos felhozatalban.

 
Milanman   2018. 03. 21.

0

Az Alienist pazar látvánnyal, remek színészekkel, korhű eszközökkel és külsőségekkel mutat be egy 19. sz-i sorozatgyilkos utáni nyomozást. Budapest remekül játssza New York-ot, a részletekben aprólékos kormegidézés igazán dicséretes. Az egyetlen, iga... több»


 
Robinson76   2020. 11. 14.

0
Ezt nézze, ki jóra vágyik!

A sorozat számomra azért is különösen érdekes, mert Budapesten forgott, és a főszereplőnek is gyanúsan magyaros hangzású a keresztneve. Amúgy egy nagyon látványos, izgalmas nyomozós-lélekbúváros, nyomasztó és néhol borzongató thrillert kapunk a készítőktől. Mindezt nagyjátékfilmeket megszégyenítő minőségben, ismert és a karakterüket igen jól hozó színészek szereplésével. Szóval minden együtt állt, és nem is kellett csalódnom a szériában.

 
Doloresz89   2019. 02. 05.

0

Ez egy nagyon jó kis sorozat volt. Habár bizonyos részeknél és momentumoknál kissé túlzásba estek az írók, mindenképpen izgalmas és lehengerlő alkotás.

Galéria (57)

Dakota Fanning

Videók (5)

 

Az egyik részben az Oscar-díjas Gáspárfalvi Dorkát láthatjuk.

(Jancsi)
 

Caleb Carr A halál angyala című regénye alapján készült.

(Az amatőr)
 
Az idei sorozatos felhozatalt színesíti a The Alienist, ami már egy untig ismert műfajban - átívelős krimi - tudott érdekeset alkotni. A Budapesten forgatott minisorozat megérdemli, hogy ejtsünk róla néhány szót. több»