Megérkezett a Netflix élőszereplős Avatár - Az utolsó léghajlító adaptációja.

A film alapjául szolgáló Avatar - Aang legendája a kétezres évek óta az egyik legkedveltebb nyugati animációs televíziós sorozat.

Rajzstílusával, szeretetre méltó karaktereivel, a humor és komoly tónus megfelelő arányú keveredésével a sorozat hatalmas örökséget hagyott hátra. Ennek része egy folytatás sorozat, a Korra legendáját, és egy élőszereplős film, melyet M. Night Shyamalan rendezett, amit a kritikusok nem fogadtak túl jól.

A Netflix először 2019-ben jelentette be, hogy elkezdődik az élőszereplős remake gyártása. Azonban 2020-ban a sorozat eredeti alkotói, Michael Dante DiMartino és Bryan Konietzko,  kreatív nézeteltérésekre hivatkozva kiléptek a projektből. A stafétát 2021-ben Albert Kim vette át.

A sorozat főszereplőjét, Aangot Gordon Cormier (Végítélet) alakítja. 

Aang utazótársai és barátai, Katara és Sokka szerepét Kiawentiio (Beans) és Ian Ousley (13 okom volt) játsszák.

A sorozat antagonistáját, Zuko herceget, Dallas Liu (PEN15) alakítja, míg az unokatestvére, Iroh tábornok szerepét Paul Sun-Hyung Lee (Kim's Convenience) kapta.

A szinopszis szerint: "A világ négy nemzete egykor harmóniában élt, az Avatár, a négy elem mestere, pedig békét tartott közöttük. De minden megváltozott, amikor a Tűz Népe megtámadta és elpusztította a léghajlítókat, ez volt az első lépés, amit a tűzhajlítók a világ meghódítása érdekében tettek. A film egy fiatal léghajlító, Aang történetét követi, ahogy a háború sújtotta világra ébred. Újonnan szerzett barátaival, Sokka-val és Katara-val együtt, izgalmas kalandra indul, hogy elfoglalja őt megillető helyét a következő Avatárként."

A sorozatot a mafabos adatlapról a Netlix logóra kattintva is elindíthatjátok, amennyiben van előfizetésetek a streamingszolgáltatónál.

akció | fantasy | kaland | vígjáték

A következő élőszereplős feldolgozása a közkedvelt animációs sorozatnak. Aang, az utolsó léghajlító és barátai kalandos utazásra indulnak, aminek célja, hogy Aang megtanulja... több»