SpongyaBob Kockanadrág a Csendes óceán mélyén él egy kisvárosban egy ananász belsejében háziállatával, Csigusszal. A sütödében dolgozó sárga tengeri szivacs élete korántsem mondható unalmasnak, SpongyaBob ugyanis minden adandó alkalommal képes bajba kerülni. Szomszédja és kollégája, Tunyacsáp nagyon bosszantónak találja őt. SpongyaBob legjobb barátja az együgyű tengeri csillag, Patrik és a mókus, Sandy.
(hp)Egy diák életét mentett egy Spongyabob résznek köszönhetem amit megnézett, amiben Spongyabob alkalmazta a Heimlich-fogást.
(Norbi)Az első 3 évadban Stephen Hillenburg ellenzése miatt nem sztárok adták hangjukat a szereplőknek.
(mamiéstöti2)Bikini Atoll sziget alatt helyezkedik el egy valódi víz alatti város, amelyről bikinifenék ötletét merítették.
(mamiéstöti2)Tom Kenny, aki Spongyabobot megformálta, Karennek, Plankton robotfelesége szinkronhangjának a férje.
(mamiéstöti2)Spongyabob személyi igazolványa szerint 1986 július 19.-én született, tehát már nagykorú.
(mamiéstöti2)A sorozat címe Spongyaboy Ahoy lett volna, de egy felmosófej gyártó cég ezt már korábban levédte.
(mamiéstöti2)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »