Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Spongyabob Kockanadrág (1999-2020)

SpongeBob SquarePants
Filmadatlap
 
148
Szereplők
29
Vélemények
20
Képek
2
Videók

Galéria (20)

Videók (2)

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 08. 03.

legújabb vélemény

2
Bikini Fenék lakói, avagy egy átlagos nap a tenger mélyén gyerekeknek

Egy igazán örök klasszikus a tengerbiológus Stephen Hillenburgtól. Nagy húzás volt tőle megalkotni és a vászonra vinni Bikini Fenék lakóit, és mindennapjaikat megrajzolni részről részre, szórakoztató karakterekkel a fedélzeten. Olyan érdekes mesebeli karakterek tökéletesek gyerekeknek, mint Spongyabob Kockanadrág, a kicsit egyszerű Csillag Patrik, a házsártos szerencsétlen (két lökött szomszéd közt lakó) Tintás Tunyacsáp és a pénzéhes Főnök Úr (Eugene Harold Rák). Frappáns, szerethető mesebeli karakterek, és mindenki kedvenc étterme, a sokszor helyszínt adó részeknek oszlopos eleme a Rozsdás Rákolló. Igazán szerethetők, némelyik részben pedig eléggé fárasztóak már felnőtt szemmel, de mégis csak egy nagy sikerű rajzfilm két mozifilmmel gyerekeknek.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 05.

1

Szuper mese, igazán kiváló karakterekkel. Patrik a sajátos világával és a Főnök Úr a pénz imádatával. Már többször láttam minden részt, de szívesen megnézem bármikor.

 
Orosz István   2017. 07. 22.

1

Szerintem néha eléggé beteg, egy rajzfilm sorozat, de ez ami tetszik benne. Maga az ötlet is nagyon eredeti, poénos humoros, magyar szinkron szintén zseniális nekem felnőtt fejjel is élvezhető.

 
babsy88   2016. 08. 06.

1

Bikini fenék lakóinak története 2 étterem küzdelmével fűszerezve. Irreális valóság megjelenítés sok humorral és Csigusszal. Patrik a legviccesebb karakter benne.

 
indingo   2017. 04. 14.

0

Sok igazi karakter fellelhető a sorozatban. Ott van Spongya aki nagyon vicces és igazán jó barát, Rákuram a fukar pénzéhes étterem tulajdonos, meg ott van Patrik a kicsit lüke csillag is.

 
Norbi   2018. 07. 25.

1

Spongyabob a nagybetűs MESE. Minden részétől lehet fogni a hasunkat a röhögéstől, és igencsak könnyen megszerethető bugyuta karakterekben bővelkedik. A mai napig megállja a helyét a mesék között.

 
Deku Nézhetetlen  2017. 08. 22.

0

Ezt a sorozatot nem tudom elfogadni, úgy hülyeség ahogy van. Erre nincs jobb szó. Értelme a nullával vetekszik, mivel majdnem eléri, hogy nulla legyen. Logikátlanságból és elborultságból van benne bőven, ez pedig egyáltalán nem hasznos szerintem.

 

Az eredeti tervek szerint Patrick egy bártulajdonos lett volna.

(Norbi)
 

Egy diák életét mentett egy Spongyabob résznek köszönhetem amit megnézett, amiben Spongyabob alkalmazta a Heimlich-fogást.

(Norbi)
 

Az első 3 évadban Stephen Hillenburg ellenzése miatt nem sztárok adták hangjukat a szereplőknek.

(mamiéstöti2)
 

2011-ben egy újonnan felfedezett gombafajt neveztek el Spongyabobról.

(mamiéstöti2)
 

Bikini Atoll sziget alatt helyezkedik el egy valódi víz alatti város, amelyről bikinifenék ötletét merítették.

(mamiéstöti2)