Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Spongyabob Kockanadrág (1999-2020)

SpongeBob SquarePants
Filmadatlap
 
148
Szereplők
30
Vélemények
20
Képek
2
Videók

Galéria (20)

Videók (2)

 
Peti396071   2022. 07. 04.

legújabb vélemény

1

Imádom! A legjobb az 5., 6., 7., 8., 9. évad. A magyar hangokat kifejezetten kedvelem, még az eredetinél is jobbnak tartom. Humoros és eredeti történetek, remek karakterekkel.

 
Orosz István   2017. 07. 22.

3

Szerintem néha eléggé beteg, egy rajzfilm sorozat, de ez ami tetszik benne. Maga az ötlet is nagyon eredeti, poénos humoros, magyar szinkron szintén zseniális nekem felnőtt fejjel is élvezhető.

 
Timon   2019. 07. 29.

3
Zseniális,ahogy van

Sehogy sem tudom megunni ezt a sorozat-ot.Sok poén,humor,olykor beteg,de szanaszét röhögöm magam. Legjobban Rák úr pénzsóvár egyéniségét kedvelem benne,de antöbbi karakter is nagyszerű:Csillag Patrik hülyeségei, Tunyacsáp stílusa,meg még sok mindenki.

 
babsy88   2016. 08. 06.

2

Bikini fenék lakóinak története 2 étterem küzdelmével fűszerezve. Irreális valóság megjelenítés sok humorral és Csigusszal. Patrik a legviccesebb karakter benne.

 
indingo   2017. 04. 14.

1

Sok igazi karakter fellelhető a sorozatban. Ott van Spongya aki nagyon vicces és igazán jó barát, Rákuram a fukar pénzéhes étterem tulajdonos, meg ott van Patrik a kicsit lüke csillag is.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 05.

3

Szuper mese, igazán kiváló karakterekkel. Patrik a sajátos világával és a Főnök Úr a pénz imádatával. Már többször láttam minden részt, de szívesen megnézem bármikor.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 08. 03.

2
Bikini Fenék lakói, avagy egy átlagos nap a tenger mélyén gyerekeknek

Egy igazán örök klasszikus a tengerbiológus Stephen Hillenburgtól. Nagy húzás volt tőle megalkotni és a vászonra vinni Bikini Fenék lakóit, és mindennapjaikat megrajzolni részről részre, szórakoztató karakterekkel a fedélzeten. Olyan érdekes mesebeli karakterek tökéletesek gyerekeknek, mint Spongyabob Kockanadrág, a kicsit egyszerű Csillag Patrik, a házsártos szerencsétlen (két lökött szomszéd közt lakó) Tintás Tunyacsáp és a pénzéhes Főnök Úr (Eugene Harold Rák). Frappáns, szerethető mesebeli karakterek, és mindenki kedvenc étterme, a sokszor helyszínt adó részeknek oszlopos eleme a Rozsdás Rákolló. Igazán szerethetők, némelyik részben pedig eléggé fárasztóak már felnőtt szemmel, de mégis csak egy nagy sikerű rajzfilm két mozifilmmel gyerekeknek.

 

Több olyan utalás is van a sorozatban, amit csak az idősebb korosztály érthet meg.

(picurka)
 

Az eredeti tervek szerint Patrick egy bártulajdonos lett volna.

(Norbi)
 

Egy diák életét mentett egy Spongyabob résznek köszönhetem amit megnézett, amiben Spongyabob alkalmazta a Heimlich-fogást.

(Norbi)
 

Az első 3 évadban Stephen Hillenburg ellenzése miatt nem sztárok adták hangjukat a szereplőknek.

(mamiéstöti2)
 

2011-ben egy újonnan felfedezett gombafajt neveztek el Spongyabobról.

(mamiéstöti2)