Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
70%

Spongyabob: Ki a vízből! (2015)

The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water
Filmadatlap
 
31
Szereplők
74
Vélemények
10
Képek
6
Videók
 
Félix   2020. 12. 06.

legújabb vélemény

0
Jó, de később megunjuk...

Hát nem slágerfilm, de szerintem kár lett volna kihagyni. Egy remek kaland tiniknek, gyerkőcöknek ez a film. Egy egész nézhető darab, lekötött ez a film. Volt egy problémám vele: túlzottan is gyerekes volt, a poénok elég maradandók, szerintem nem könnyű az ilyen humort kitalálni. Szerintem van egy határ, mikor ezt a filmet már nem lehet bírni, elviselni, de élvezzük azt az időt, amíg nem unjuk meg. :) Összességében a film értékelése: 100/91%

 
dulkap   2015. 07. 15.

0

Régen nagyon bírtam a sorozatot és az előző mozifilm is zseniális lett. Itt már kicsit untam a dolgot, bár voltak benne vicces jelenetek is. Talán a múltért, meg, hogy más a célközönség megbocsájtóbb vagyok vele.


 
Orosz István   2016. 05. 28.

0

A sorozat sikeréhez képest nagyon gyenge. Az első mozifilm ennél sokkal jobb volt. Volt benne egy két jó poén. A történet nagyon gyenge sablonos, semmi csavar. Nagyon gyenge lett.

 
czerik   2018. 07. 18.

1

Elég jó kis mesefilm lett, bár az előző nekem jobban tetszett. A sorozatból kiindulva pedig többet vártam volna el, de így is egy egész humoros lett. Egyszer nézős mese, de arra az egy alkalomra megéri.

 
dailyfilmsan   2019. 01. 15.

0

Jajj ez a rajzfilm nagyon gyerek szinten mozog. Persze ezzel nincs semmi gond hogy a kicsiket célozza meg, csak így nekem a történet nem a legszórakoztatóbb pedig az első mozis verzióért oda voltam. Nekem az előzőhöz képest csalódás egy kicsit. Meg lehet nézni, de sajnos bugyuta ahhoz hogy élvezhető legyen.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 30.

0

A gyerekekkel nagyon imádtuk és még én is jókat tudtam rajta mosolyogni. Egyszerű de nagyszerű történet kiváló látványvilággal és fantáziával. Bár a történeten kicsit dolgozhattak volna még, de a gyerkőcöknek tökéletes kikapcsolódás.

 
Timon   2019. 09. 10.

0

Tetszett az a fajta merész bevezető,ami az elődjéhez hasonlóan valóság-felvétel,de aztán hírtelen anumációs formában mutatja/folytatja a történetet. Van benbe némi új,némi merész,esetleg már olyan,ami már tényleg eröltetett,de a jó poénok mindent kár... több»

Galéria (10)

Antonio Banderas
Antonio Banderas
Antonio Banderas

Videók (6)

A film összbevétele 325 186 032 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 296 590 347 forintot termelt.

 

A rajzfilm zenéjét Pharrell Williams írta. 41. születésnapján a zenész egy hatalmas Herkentyűburger tortát kapott, amin Spongyabob és Patrik csücsült.

(dailyfilmsan)
 

A rajzfilm az eddigi legvegyesebb technikával készült, ugyanis animált rajzfilm, ami tartalmaz CGI elemeket, pár résznél pedig stop motion jeleneteket, valamint élőszereplős képkockákat is.

(dailyfilmsan)
 

A 2015-ös év 5. legjobban teljesítő animációs produkciója volt.

(dailyfilmsan)
 

A költségvetés 74 millió $-ra becsült.

(czerik)
 

A film összbevétele 325,2 millió USD.

(czerik)
 

A filmet az Egyesült Államokbeli Georgiában és Hawaii-n forgatták.

(dulkap)
 

2004-ben készült el az első Spongyabob egész estés film Spongyabob – A mozifilm címmel.

(erare)
 

A filmet eredetileg 2014 második felében mutatták volna be, de a Paramount Pictures 2015-re módosította a premier időpontját.

(erare)
 

Ez a film is tartalmaz élőszereplős jeleneteket.

(erare)
 

Ezen a filmben is ugyanazok a producerek dolgoztak, mint a korábbi Spongyabob filmeken is.

(erare)
 
Életed legfurcsább partiján vagy. A melletted ülő szivárványt okád, a Ragyogás ikerpárja játszani csábít, amikor pedig oldalra nézel, észreveszed, amint az univerzum őrzője, az Illuminati-háromszöges delfin kimegy a klotyóra. Közben valaki elviselhetetlenül röhög – ismerős ez valahonnan… lassan rájössz, hogy ez bizony SpongyaBob. És akkor megszólal a méretes 3D-szemüvegben, magasított széken melletted ücsörgő elsős, és magadhoz térsz. Valójában egy gyerekfilm vetítésén ülsz. több»
 
SpongyaBob és barátai visszatértek a filmvászonra, hogy visszaszerezzék a herkentyűburger titkos receptjét a gonosz kalózkapitánytól. Az első mozifilm nálunk csak lemezen jelent meg, ami nagy kár. 10 évvel később itt a folytatás 3D-vel, sok-sok zöld háttérrel, amit mi nem látunk és egy nagyon is élő Antonio Banderasszal. több»