Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Spongyabob: Ki a vízből! (2015)

The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water
Filmadatlap
 
31
Szereplők
77
Vélemények
10
Képek
6
Videók

Galéria (10)

Antonio Banderas
Antonio Banderas
Antonio Banderas

Videók (6)

 
Sabnock Sanatory   2022. 10. 27.

legújabb vélemény

2
Jól van az!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ahogy van, úgy van jól. SpongyaBob örök, és mára már klasszikus! Lássuk, én mit láttam? Bevallom őszintén, kezdetben értetlenül álltam a dolog előtt. Aztán rájöttem, hogy egy hangos szavam nem lehet, hiszen a nyolcvanas években egy zöld színű, piros-... teljes kritika»

2
 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 08. 31.

0
Jól kezdődött, de rosszul sült el

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egy remek kis sorozatról beszélünk, mikor meghalljuk Spongyabob nevét, mert egy igencsak híres kitalált karakterről van szó. Imádtam a sorozatot, és az első film is jópofa volt 2004-ben. Lehet, ez a film már azért más, mert a célközönség még nyilvánvalóan a gyerekek, és az én generációm már mondhatni kiöregedett belőle. Próbálom ennek betudni, amiért ezt már kissé unottan néztem meg, bár hozzáteszem, voltak olyan poénok, amiken jókat nevettem. Az eleje nagyon jó volt, ahogyan bevezették, és a történet felépítése is tetszett. Gondolok itt a "kajacsatára" és a jól megszokott helyzetre, miszerint Plankton meg akarja szerezni a titkos receptet, és persze ezt Spongyabob és Rák úr nem hagyja soha szó nélkül. Aztán jött a sztori kibontakozása, és kezdődött is az utazás. Azért is tetszett, mert megmaradt rajzfilmszerűnek az egész, pusztán a rajzfilm képe lett szebb természetesen, ez köszönhető a 10 év különbségnek. Semmi újat nem hozott a cselekmény, váratlan dolgok nem voltak, a poénok is gyerekeknek szóltak, de ez nyilvánvaló. A végén nem kellett volna átváltani animációra, amennyire újat akartak a készítők, ez szerintem annyira rosszul sült el. Ezért kár volt sajnos, bár egyszer nézhető volt.

 
dulkap   2015. 07. 15.

0

Régen nagyon bírtam a sorozatot és az előző mozifilm is zseniális lett. Itt már kicsit untam a dolgot, bár voltak benne vicces jelenetek is. Talán a múltért, meg, hogy más a célközönség megbocsájtóbb vagyok vele.

 
Orosz István   2016. 05. 28.

0

A sorozat sikeréhez képest nagyon gyenge. Az első mozifilm ennél sokkal jobb volt. Volt benne egy két jó poén. A történet nagyon gyenge sablonos, semmi csavar. Nagyon gyenge lett.

 
dailyfilmsan   2019. 01. 15.

0

Jajj ez a rajzfilm nagyon gyerek szinten mozog. Persze ezzel nincs semmi gond hogy a kicsiket célozza meg, csak így nekem a történet nem a legszórakoztatóbb pedig az első mozis verzióért oda voltam. Nekem az előzőhöz képest csalódás egy kicsit. Meg lehet nézni, de sajnos bugyuta ahhoz hogy élvezhető legyen.

 
czerik   2018. 07. 18.

1

Elég jó kis mesefilm lett, bár az előző nekem jobban tetszett. A sorozatból kiindulva pedig többet vártam volna el, de így is egy egész humoros lett. Egyszer nézős mese, de arra az egy alkalomra megéri.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 30.

0

A gyerekekkel nagyon imádtuk és még én is jókat tudtam rajta mosolyogni. Egyszerű de nagyszerű történet kiváló látványvilággal és fantáziával. Bár a történeten kicsit dolgozhattak volna még, de a gyerkőcöknek tökéletes kikapcsolódás.

A film összbevétele 325 186 032 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 296 590 347 forintot termelt.

 

A rajzfilm zenéjét Pharrell Williams írta. 41. születésnapján a zenész egy hatalmas Herkentyűburger tortát kapott, amin Spongyabob és Patrik csücsült.

(dailyfilmsan)
 

A rajzfilm az eddigi legvegyesebb technikával készült, ugyanis animált rajzfilm, ami tartalmaz CGI elemeket, pár résznél pedig stop motion jeleneteket, valamint élőszereplős képkockákat is.

(dailyfilmsan)
 

A 2015-ös év 5. legjobban teljesítő animációs produkciója volt.

(dailyfilmsan)
 

A költségvetés 74 millió $-ra becsült.

(czerik)
 

A film összbevétele 325,2 millió USD.

(czerik)
 
Életed legfurcsább partiján vagy. A melletted ülő szivárványt okád, a Ragyogás ikerpárja játszani csábít, amikor pedig oldalra nézel, észreveszed, amint az univerzum őrzője, az Illuminati-háromszöges delfin kimegy a klotyóra. Közben valaki elviselhetetlenül röhög – ismerős ez valahonnan… lassan rájössz, hogy ez bizony SpongyaBob. És akkor megszólal a méretes 3D-szemüvegben, magasított széken melletted ücsörgő elsős, és magadhoz térsz. Valójában egy gyerekfilm vetítésén ülsz. több»
 
SpongyaBob és barátai visszatértek a filmvászonra, hogy visszaszerezzék a herkentyűburger titkos receptjét a gonosz kalózkapitánytól. Az első mozifilm nálunk csak lemezen jelent meg, ami nagy kár. 10 évvel később itt a folytatás 3D-vel, sok-sok zöld háttérrel, amit mi nem látunk és egy nagyon is élő Antonio Banderasszal. több»