Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
80%

A Lego-kaland 2 (2019)

The Lego Movie 2: The Second Part
Filmadatlap
 
33
Szereplők
14
Vélemények
31
Képek
14
Videók

Galéria (31)

Phil Lord
Chris Miller
Mike Mitchell
Elizabeth Banks
Chris Pratt
Stephanie Beatriz
Alison Brie
Will Arnett
Jason Momoa
Mark Mothersbaugh
Phil Lord
Chris Pratt
Mike Mitchell
Alison Brie
Alison Brie
Stephanie Beatriz
Elizabeth Banks
Elizabeth Banks
Will Arnett
Will Arnett
Will Arnett
Alison Brie

Videók (14)

 
Félix   2020. 11. 29.

legújabb vélemény

1

Az elsőnél fényévekkel jobb. A zenék nagyon jók, a karakterek eszméletlenek, nagyon nem lehet ebben a filmben hibát találni. Sőt, egyáltalán nem lehet hibát találni. Mindenki számára remek filmnézés szerintem a Legó kaland 2. része.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 28.

1

Nagykn jó animációs mese volt. Tetszik hogy ezt a részt egy kicsit musicalesebbre vették. Több maradandó fülbemászó dallam is van a mesében és a dalszövegek is rettentően viccesek. Poén amikor kiderül hogy a játékoknak mit takar az ArmageddonXD mégis... több»

 
BoBamburg   2019. 07. 14.

1

Nem voltak nagy elvárásaim, tényleg csak szórakozni szerettem volna a film nézése közben, és arra tökéletes is volt. Poénok fárasztóak, de szerencsére többnyire kreatívak és viccesek, történet ötletes és izgalmas a látványvilág pedig gyönyörű. Sokat ... több»

 
Timon   2019. 09. 20.

0

Nem volt rossz folytatás:szemet kápráztató látványvilág,és jópofa dalbetéteké volt a hangsúly,de majd kiszúrta a szememet,ahogy túltengett az utalásoktól.Ezek olyanok,amelyek a tátsadalmi problémákra,úgymint: bizalmatlanságra, esetleg tárgyalásképte-... több»

 
Miska bácsi   2019. 07. 02.

0
Kicsit lemaradt az elsőhöz képest

Jó, jó, csavaros a történet, vicces, és nincs rókabőr szaga, amitől leginkább tartottam. Teljes értéket képvisel az első rész után, ami az utóbbi jó pár év egyik legnagyobb teljesítménye volt számomra animációs film terén. Megismételni sejtettem, hogy nem tudják, tehát így is nagyon elégedett voltam vele. A legnagyobb tüske a sok zenei betét volt. Vérszemet kaptak a Minden szupi-szuper sikerétől, sajnos a film hátrányára.

 
Csillagpor   2019. 03. 24.

0
Ötletesen összerakott folytatás

Aranyos és izgalmas történet, jó kis, felnőtt fejjel is élvezhető fordulatokkal, mondanivalóval. A mamarmageddonon, mikor kiderült, hogy értik, jót nevettem:D A zenék isteniek. Tetszik, hogy kicsit musicalesebbre vették a figurát.

 
Vágottszemű   2019. 02. 07.

0

Eléggé gyerekeknek van. De attól még ha gyerek lennék élvezetes lenne. Persze ez is a tanulságon alapszik mint a másik legó film. A gyereketeknek ajánlom.

A film összbevétele 191 306 508 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 144 191 630 forintot termelt.

 

A General Mayhem hangját adó Stephanie Beatriznak van egy apró sebhelye a jobb szemöldökénél, amit ironikus módon épp egy kis LEGO-darabka okozott tízéves korában.

(Thibo84)
 

A Lego mozis franchise negyedik egészestés filmje (A Lego-kaland, Lego Batman, Lego Ninjago).

(hp)
 

Nem sokkal az első rész premierje után jelentette be a Warner Bros., hogy elkészítik a folytatást. Ekkor 2017. május 26-ra tűzték ki a premierdátumot, melyet végül 2018. februárjára halasztottak.

(hp)
 

A Warner 2018. december 10-én tette közzé az Emmet's Holiday Party című rövidfilmet, ami A Lego-kaland 2 karácsonyi hangulatú promóciója.

(hp)
 

A film alapján videojáték is készül (ami A Lego Movie Videogame folytatása is egyeben), melyet 2018. november 27-én jelentettek be. A játék 2019. február 26-án, két héttel a film premierje után jelenik meg Playstation 4-re és Xbox One-ra, egy hónappal később pedig Nintendo Switch-re.

(hp)
 
2014-ben A LEGO-kaland zajos sikerét leginkább brilliáns narratív csavarjának és meglepően mély és komoly üzenetének köszönhette, hiszen előzetesen mindenki csak a világ leghosszabb termékmegjelenítését várta tőle. Persze a film nem csak ezektől vált nagyszerű élménnyé, de a második részt tekintve félő volt, hogy a meglepetés ereje nélkül, a rengeteg szív, kreativitás és pazar humor mellett is csak egy szimpla folytatás kerekedik belőle. Bár ezen félelem részben beteljesült A LEGO-kaland 2 még így is iszonyat szórakoztatóra és elődjéhez hasonlóan meghatóra sikeredett. több»
 
Phil Lord és Christopher Miller (Pókember: Irány a Pókverzum!) nem hazudtolják meg magukat, a második részben emelnek a téten, és egy igazán őrült és szürreális agymenéssel örvendeztetik meg az nézőket. Viszont ez nem biztos, hogy mindenkinek bejön majd, és igazából ami a LEGO-kaland 2. nagy erénye, az a „hibája” is úgymond. Nagyon tömény, színes-szagos, kicsit kaotikus és az őrületet egy olyan szintre emeli, amit szavakkal nehéz kifejezni. Mindezek ellenére a LEGO-kaland 2. megtekintését jó szívvel ajánlom mindenkinek, mivel rendkívül szórakoztató, és egy egészen jó kis történetet kanyarítottak hozzá, amibe néhány csavart is belecsempésztek. több»
 
A Lego-kaland 2. egy kiválóan kivitelezett folytatás, amely rengeteg szempontból felülmúlja elődjét. Remek az animáció, ötletes a humor, szórakoztató a cselekmény, és mindez egy mélyebb értelmi és érzelmi dimenziót kap, amely kicsiknek és nagyoknak egyaránt szórakoztató. több»