Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
60%

Bűbáj 2. - Kiábrándulva (2022)

Disenchanted
Filmadatlap
 
31
Szereplők
4
Vélemények
4
Képek
4
Videók

Galéria (4)

Amy Adams
Maya Rudolph

Videók (4)

 
Gábor390920   2022. 11. 21.

legújabb vélemény a nap véleménye

1
Nagyobb, több, de jobb is?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az első filmet még gyerekként láttam, amikor az osztállyal együtt elmentünk a moziba és megnéztük. Én teljesen odavoltam a filmért. Már azért az ötletért is, hogy egy mesebeli hercegnő a mi világunkban ragad, és itt kell boldogulnia. Felnőtt fejjel m... teljes kritika»

 
KCintia   2022. 11. 19.

1
Szomorú folytatás.

Nem, sajnos nem maga a film szomorú, hanem az én érzéseim ennek kapcsán. Az első részét újra és újra lepörgettem, nagyon tetszett, ahogy összekötötték a mesét és a való világot. Illetve ott nem volt 850millió zene a játékidő alatt. Pont annyi éneklés történik az első részben, hogy a néző élvezhesse. DE! Ennek ellenére a folytatás már-már az arcába nyomja az embernek a dalokat, amik ráadásul szerintem nem is voltak annyira jók, mint az ezt megelőző részben. A humor itt már szintén túlzott, mint mostanában minden mai filmben. Az effektek és hasonló megjelenések egyébként nagyon szépek voltak, de ezenkívül semmi kiemelkedőt nem tudok erre mondani. Többször nem akarom megnézni. Az emlékeimben inkább megmarad az első rész. "Örökkön örökké."

 
valaja   2022. 11. 18.

0

Élvezhető, de az eredetihez képest kicsit lapos.

 
Wild-W   2022. 03. 30.

0

Elmegy.

 

A három kertészhölgy a tündérmese világban rózsaszín, zöld és kék színű ruhában lesznek, mint a Csipkerózsika című mesében a tündérek.

(Gábor390920)