Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
18
Vélemények
30
Képek
10
Videók
Jégvarázs 2
 
Alka   2020. 06. 18.

legújabb vélemény

Az elsőjöz képest gyenge

 
Lubi   2019. 11. 25.

a nap véleménye

Sok jég, kevés varázs

Mindig nehéz olyan filmet értékelnem, melynek egyértelműen nem tartozom a fő célközönségébe semmilyen szempontból. A Jégvarázs 2 pedig egyértelműen gyerekeknek szól, közülük is inkább a kislányoknak. Ennek ellenére tudok értékelni egy jó történetet, de ez egyértelműen nem az. Az első Jégvarázs film sem volt kimondottan különleges a maga nemében, de egy eredeti történetet mesélt el szerethető karakterekkel, remek vizualitással és egy már-már idegesítően fülbemászó dallal, amit azóta sem sikerült elengednie a populáris kultúrának. Egyértelmű volt viszont, hogy a filmet egyfelvonásosra tervezték. Viszont a hatalmas anyagi siker magában hordozta a folytatás kötelező elkészítését, ami kreatív amb... több»


 
Artemisia   2019. 12. 28.

Elza eredettörténete

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT::: Egyszerre folytatás és előzményfilm, Elza eredettörténete is. Tovább bővíti a Jégvarázs világát azáltal, hogy új szereplőket, új helyszínt ismertet meg velünk – a nomád, misztikus nortuldra népet és az Arendelle-lel határos, elátkozott erdőt. Megmutat egy szeletet Arendelle történelméből, és a történet céljaként és csúcspontjaként pedzegeti a Jégvarázs-univerzum központi kérdését: Miért rendelkezik Elza varázserővel, és mi a legjobb cél, amire csak használhatja? A rajzfilm gyönyörű érzelmességgel boncolgatja és válaszolja meg az összes felmerülő kérdést. A legerősebb érzelmi szálat továbbra is az Elza és Anna közötti testvéri szeretet képvi... több»

 
Shelby07   2020. 03. 26.

Egy igazi hercegnős animáció, szerelemmel, akcióval fűszerezve. A folytatástól féltem, mert az első rész nagyon jó lett és az egész világon a kislányok kedvence. Valamelyest új élményt adott a sok hercegnős mese között és ettől volt olyan különleges az első rész. De ha valami nagyon jó, azt általában már csak elrontani tudják. Szerencsére most nem az történt. Sikerült újabb izgalmat csempészni a történetbe, új karakterekkel színesítették a repertoárt, ami igazán feldobta ezt az egész mesét. Eddig Olaf és Sven volt a két leginkább imádni való karakter, nélkülük nem is lett volna ilyen szórakoztató, mert mindketten humorosak és szerethetőek. Ezt sikert tetézniük és egy újabb talán még imádni valóbb kis karaktert csempésztek a második részbe. Az különösen tetszett, hogy sikerült az előző részhez képest egy kicsit több humort belecsempészni. Pont annyit amennyit kellett. Nem csak gyerekeknek ajánlom, hanem felnőtteknek is, mert még felnőtt fejjel is imádtam és le sem vettem a szemem a képernyőről. Persze azóta mióta először láttam megnéztem még vagy háromszor. Megunhatatlan.

 
Ms. Akárki   2019. 12. 01.

Nagyon szép mese. Nem csalódtam a folytatásban. Olaf szokás szerint édes é vicces ami remek színt visz a történetbe. Kellemes kikapcsolódás volt az egész családdal. A zeneszámok is kifejezetten jól sikerültek.

 
Ám hiába igyekeztek rálicitálni a drámára, a cselekmény a kisebbeknek túlbonyolított, a nagyobbaknak meg úgyis mindegy, mennyire egyszerű a mese, ha újra akcióban láthatják kedvenceiket. több»
 
A musical kedvelőinek kellemes kikapcsolódást fog nyújtani ez a mozi. Akik pedig már a Jégvarázs előző fejezetében megszerették Olafot, azok mostantól imádni fogják a gyermeki lelkű, vicces hóembert, akinek humora sokat lendít az idei ősz legjobban várt animációs filmjén. több»
 
Mutatós és rétegeltebb az átlag meséknél, de 10 éves kor felett nem nyújt maradandó élményt. több»

A film összbevétele 1 327 328 115 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 880 407 560 forintot termelt. A hazai mozik összesen 615 761 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Disney- hercegnők között Elza rendelkezik a legerősebb sminkkel.

(Artemisia )
 

A stáb először a befejezést készítette el.

(Artemisia )
 

Jennifer Lee az első női rendező, aki Disney-filmet készített.

(Artemisia )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.