Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
78%

Jégvarázs 2 (2019)

Frozen II
Filmadatlap
 
30
Szereplők
20
Vélemények
30
Képek
10
Videók
 
Félix   2020. 11. 29.

legújabb vélemény

1
Kikopott varázs

Az 1. részhez képest átlagos. Nem nagyon fogott meg, a zenék sem valami meggyőzőek. Nem nagyon voltam oda ezért a részért, pedig nem is nagyon vártam. Nem mondanám, hogy unalmas, de a poénok is eléggé összenyomottak, a történetet se sorolnám a legjob... teljes kritika»

 
Lubi   2019. 11. 25.

a nap véleménye

0
Sok jég, kevés varázs

Mindig nehéz olyan filmet értékelnem, melynek egyértelműen nem tartozom a fő célközönségébe semmilyen szempontból. A Jégvarázs 2 pedig egyértelműen gyerekeknek szól, közülük is inkább a kislányoknak. Ennek ellenére tudok értékelni egy jó történetet, ... teljes kritika»


 
Artemisia   2019. 12. 28.

3
Elza eredettörténete

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egyszerre folytatás és előzményfilm, Elza eredettörténete is. Tovább bővíti a Jégvarázs világát azáltal, hogy új szereplőket, új helyszínt ismertet meg velünk – a nomád, misztikus nortuldra népet és az Arendelle-lel határos, elátkozott erdőt. Megmut... teljes kritika»

 
Shelby07   2020. 03. 26.

1

Egy igazi hercegnős animáció, szerelemmel, akcióval fűszerezve. A folytatástól féltem, mert az első rész nagyon jó lett és az egész világon a kislányok kedvence. Valamelyest új élményt adott a sok hercegnős mese között és ettől volt olyan különleges ... több»

 
Ms. Akárki   2019. 12. 01.

1

Nagyon szép mese. Nem csalódtam a folytatásban. Olaf szokás szerint édes é vicces ami remek színt visz a történetbe. Kellemes kikapcsolódás volt az egész családdal. A zeneszámok is kifejezetten jól sikerültek.

 
Eniq   2019. 11. 30.

1

Nekem nem okozott csalódást a második rész, sőt talán még jobban is tetszett az elsőnél. Igaz a dalok itt nem voltak olyan fülbemászók, mint az első részben, de rosszak se voltak. A történet viszont jobban tetszett és szerencsére Olaf hozta a formáját itt is.

 
diumiu   2020. 02. 23.

0

Az első rész sikere után egyértelmű volt, hogy érkezni fog a folytatás. Ilyenkor mindig jön a kérdés, hogy mennyire tudja azt a szintet megütni, amit az első résznél sikerült. Nekem összességében tetszett a film, ebben is voltak jó poénok, de az első marad a kedvencem már csak a zene miatt is.

Galéria (30)

Videók (10)

A film összbevétele 1 327 328 115 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 881 427 510 forintot termelt. A hazai mozik összesen 616 598 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Disney- hercegnők között Elza rendelkezik a legerősebb sminkkel.

(Artemisia )
 

A stáb először a befejezést készítette el.

(Artemisia )
 

Jennifer Lee az első női rendező, aki Disney-filmet készített.

(Artemisia )
 

Jennifer Lee lánya, Agatha, illetve Robert Lopez lánya, Katie adja a hangját a gyermek Annának és Elzának.

(Artemisia )
 

A Jégvarázs kezdetén (az 1. részben) Anna 18, Elza és Kristoff pedig 21 évesek. Az 1. és 2. rész között 3 év telik el, így ennek a résznek az idején Anna 21, Elza és Kristoff pedig 24 évesek.

(Artemisia )
 

Az összes anderseni Hókirálynő-adaptáció közül Elza az egyetlen nem gonosz karakter.

(Artemisia )
 

Elza hajviseletét Danilo, a világ leghíresebb hajstylistja tervezte.

(Artemisia )
 

Elza 21 éves, ezzel a legidősebb Disney-hercegnő.

(Artemisia )
 

Néhány jelenetben Elza mezítláb látható. Ehhez meg kellett tervezni és rajzolni a lábfejét, ugyanis eredetileg cipőben voltak tervezve a lábai.

(Artemisia )
 

Elza és Anna ruháinak tervezésekor a 19. században elterjedt norvég viseletet vették alapul.

(Artemisia )
 
Ám hiába igyekeztek rálicitálni a drámára, a cselekmény a kisebbeknek túlbonyolított, a nagyobbaknak meg úgyis mindegy, mennyire egyszerű a mese, ha újra akcióban láthatják kedvenceiket. több»
 
A musical kedvelőinek kellemes kikapcsolódást fog nyújtani ez a mozi. Akik pedig már a Jégvarázs előző fejezetében megszerették Olafot, azok mostantól imádni fogják a gyermeki lelkű, vicces hóembert, akinek humora sokat lendít az idei ősz legjobban várt animációs filmjén. több»
 
Mutatós és rétegeltebb az átlag meséknél, de 10 éves kor felett nem nyújt maradandó élményt. több»