Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Jégvarázs 2 (2019)

Frozen II
Filmadatlap
 
30
Szereplők
23
Vélemények
30
Képek
10
Videók

Galéria (30)

Videók (10)

 
Lvntesz   2022. 02. 27.

legújabb vélemény

0

Alapból úgy ültem le megnézni ezt a filmet, hogy nekem az első rész tetszett. Viszont már az első 15 percben 3 dal volt, ami nekem kicsit sok. Mint az 1. részben is, a legtöbb filmben el tudom viselni ezeket a részeket, itt viszont direkt néztem már,... több»

 
Lubi   2019. 11. 25.

a nap véleménye

0
Sok jég, kevés varázs

Mindig nehéz olyan filmet értékelnem, melynek egyértelműen nem tartozom a fő célközönségébe semmilyen szempontból. A Jégvarázs 2 pedig egyértelműen gyerekeknek szól, közülük is inkább a kislányoknak. Ennek ellenére tudok értékelni egy jó történetet, ... teljes kritika»

 
Artemisia   2019. 12. 28.

4
Elza eredettörténete

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egyszerre folytatás és előzményfilm, Elza eredettörténete is. Tovább bővíti a Jégvarázs világát azáltal, hogy új szereplőket, új helyszínt ismertet meg velünk – a nomád, misztikus nortuldra népet és az Arendelle-lel határos, elátkozott erdőt. Megmut... teljes kritika»

 
Yosihiro   2021. 12. 28.

1
Már nem varázslat

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Sajnos a félelmem beigazolódott. Ez a rész gyengébb lett, és nem is kevéssel. Egy dolog, amit ki lehet emelni az egész animációból, az a látvány. Engem ezzel nem tudtak meggyőzni, hogy jobb lett, bár az eleje érdekesen indult. A zenék most rossz hely... teljes kritika»

2
 
Shelby07   2020. 03. 26.

1

Egy igazi hercegnős animáció, szerelemmel, akcióval fűszerezve. A folytatástól féltem, mert az első rész nagyon jó lett és az egész világon a kislányok kedvence. Valamelyest új élményt adott a sok hercegnős mese között és ettől volt olyan különleges ... több»

 
Ms. Akárki   2019. 12. 01.

1

Nagyon szép mese. Nem csalódtam a folytatásban. Olaf szokás szerint édes é vicces ami remek színt visz a történetbe. Kellemes kikapcsolódás volt az egész családdal. A zeneszámok is kifejezetten jól sikerültek.

 
Timon   2019. 11. 22.

0

Tartalmazhat cselekményelemzést és talán spoilereket. Habár az első rész valahogy nem igazán győzött meg,erre mégis rászántam magam, mert az előzetes(ek) egy erősebb, komorabb folytatásra engedték következtetni.Már az elején éreztem, hogy megérte ez ... több»

A film összbevétele 1 327 328 115 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 881 467 980 forintot termelt. A hazai mozik összesen 616 649 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Disney- hercegnők között Elza rendelkezik a legerősebb sminkkel.

(Artemisia )
 

A stáb először a befejezést készítette el.

(Artemisia )
 

Jennifer Lee az első női rendező, aki Disney-filmet készített.

(Artemisia )
 

Jennifer Lee lánya, Agatha, illetve Robert Lopez lánya, Katie adja a hangját a gyermek Annának és Elzának.

(Artemisia )
 

A Jégvarázs kezdetén (az 1. részben) Anna 18, Elza és Kristoff pedig 21 évesek. Az 1. és 2. rész között 3 év telik el, így ennek a résznek az idején Anna 21, Elza és Kristoff pedig 24 évesek.

(Artemisia )
 
Ha az első rész csodáját nem is tudja megismételni, azért megnyugtatóan közel kerül ahhoz. több»
 
Hat év után a kicsik és nagyok újra Arendelle királyságában találhatják magukat, ahol a lányoknak ezúttal nem egy gonosszal kell szembenézniük, hanem a múlttal és saját magukkal. A Jégvarázs 2. komoly kérdéseket vet fel, de nem igazán kezd velük semmit. Amikor a mozit ellepik a kisgyerekes családok, sejthető, hogy Disney bedobott egy „nagyágyút”: például a gyönyörűen éneklő, a tél mindenféle színeiben játszó, éjszaka is sminkben alvó Elzát és cserfes testvérét, Annát – hat évvel első kalandjuk után. több»
 
Ám hiába igyekeztek rálicitálni a drámára, a cselekmény a kisebbeknek túlbonyolított, a nagyobbaknak meg úgyis mindegy, mennyire egyszerű a mese, ha újra akcióban láthatják kedvenceiket. több»