Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
55
Filmadatlap
 
19
Szereplők
5
Vélemények
12
Képek
6
Videók
Undipofik
 
MIE   2019. 05. 21.
Hát nem is tudom...

Most jöttünk ki a hét éves keresztlánnyommal a moziból. Ő imádta tátott szájjal nézte. Ellenben én döbbentem ültem és próbáltam feldolgozni azt a sok szemetet amit a film alatt le nyomtak a gyerek és az én torkomon is. A mese lényege hogy ha nem vagy tökéletes akkor undi vagy. És az undikat meg kell semmisíteni. A cukifalva lakói mind üres fejű ostoba babák akik egy főnököt követnek. Minden baba szerelemes a főnökbe és követik öt. Úgy ugrálnak ahogy ő fütyül. Ez a főnök baba dönti el ki a "tökéletes" és ki az "undi". Ha pattanásos vagy azért, ha sovány azért l, ha kövér azért, ha szemüveges azért mindegy miért undi vagy. Aki nem felel meg az ő elvárásának azt elakarja küldeni megsemmisítésre. Majd a boss elbukik és onnantól arról énekelnek hogy milyen csodálatos hogy mind különbözőek vagyunk. És együtt él az undi és a cuki.... Nem hiszem hogy a gyerekeknek azt kellene sugalni hogy a tökéletesség a fő és ha nem vagy az undi vagy akit meg kell semmisíteni. Semmi de mutatja jobban hogy komoly öt napja volt a premier. Rajtunk kívül senki se volt a terembe.

 
petresku   2019. 05. 17.

Nem igazán tudom hova tenni ezt a mesét, mármint nem azzal van gondom, hogy kissé abszurd az egész, de szerintem azt a minimális mondanivalót se hozzá a produkció, amit egy mai animációt minimum elvárható lenne. Teljesen üresjárat az egész, és az ember is csak döbbenten ül, hogy mit is lát most tulajdonképpen. Nagyon csalódottan jöttem ki a moziból, mert szerintem az Undipofik egy hatalmas blöff.


 
Gwen_mot   2019. 05. 16.

Szerintem ez tipikusan az a mese, amire azt mondják általában, hogy egynek elmegy, de ennyi és nem több. Egy semmitmondó sztori, ami egy viszonylag jobb animációt kapott, sajnos ezt tudja az Undipofik. Szerintem simán kihagyható darab, és érdemes odafigyelni néhány sokkal komolyan mesére, ami még idén érkezik, ennek itt nagyobb voltja füstje, mint a lángja.

 
klip   2019. 05. 14.

Másfél órás reklámfilm az Uglydolls figuráknak, merchandise-ingnak abszolút tökéletes, szórakoztató mozifilmnek viszont rettentően kevés. Persze nem kétlem, hogy a fitalabb korosztály jól fogja magát érezni rajta, de amikor látom, hogy más animációs stúdiók tudnak készíteni olyan filmeket, melyek minden korosztálynak tudnak adni valamit, akkor kicsit fáj a szívem az ilyen filmekért, mint az Undipofik.

 
daniel52   2019. 05. 11.

Az Undipofik látványa egész egyszerűen lenyűgöző, minden elismerésem az animációs szakembereknek, de gyakorlatilag ez a legtöbb jó, amit el tudok mondani a filmről. Őszintén szólva valami viccesebbre, üdítőbbre, szórakoztatóbbra számítottam, de mégis inkább unalomba és érdekltelenségbe fulladt a dolog. Nem akarom nagyon lehúzni, de a legjobb esetben is csak egy közepes értékelést tudok rá adni.

 

A filmben olyan sztárok dalai is felcsendülnek, mint Kelly Clarkson, Nick Jonas, Blake Shelton, Janelle Monáe, Bebe Rexha, Pentatonix, Anitta és a Why Don't We.

(hp)
 

A film költségvetése 45 millió dollár volt, a STX azonban ezen felül további 40 milliót költött az Undipofik promóciójára és marketingjére.

(hp)
 

A filmet eredetileg május 10-én mutatták volna be, de végül egy héttel korábbra hozták a premiert, mivel 10-én debütált a mozikban a Pokémon: Pikachu, a detektív is.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.