Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmek:
2018
2019
2020
2021
78
Filmadatlap
 
15
Szereplők
8
Vélemények
22
Képek
14
Videók
 
MMcFly2015   2019. 01. 14.

A témát nem egy mesefilmben láthattuk már, mi szerint hogyan látják-halják egymást ember és ellensége (csak egy példát mondjak: Mackótestvér). Így nem tart sok újdonságot az Apróláb, de mégis a tálalás igen meggyőző és szórakoztató. Szerencsére ez is olyan gyerekfilm, amelyen felnőtt is jóízűen tud kacagni, és a tanulság sem marad el. Elég megosztó a vélemény arról a kérdésről, hogy kell-e nekünk dalok beépítve a jelenetekbe. Nekem nincs ellenemre, ha úgy adagolják, mint itt. Nem sok szám hallható, de ami van az fellendíti a tempót. A kőőrző rapjét még sokat emlegetni fogom, mert az valami zseniális lett minden értelembe. A vége fele elég szájbarágósan adják tudatunkra a tanulságot, a finálé már-már giccses volt, de azért azt sem kell elfelejteni, nem nekünk készült, hanem a kissrácoknak. Én élveztem, soha rosszabb mesefilmet a gyermekeimnek.

 
BoBamburg   2019. 01. 14.

Jó pofa film, ami kellemesen ötvözi a mondanivalót és a poénokat. Sok újat ugyan nem tartogat, de egy kellemes kikapcsolódásra teljesen jó, kisebb korosztály számára még okító jellegűen is hathat. És szerencsére viszonylag keveset énekelnek benne (talán négyszer zendítenek rá), úgyhogy kibírható azoknak is akik nincsenek oda az éneklős mesékért.


 
Csillagpor   2018. 10. 05.

Édes mese lett. Nekem nagyon tetszett. Ez egy tipikus példa hogy jó alapötletből, animációval és zenével csodákra képes az ember. A magyar szinkronhangok viszont nagyon nagyon nem tetszettek...és hogy még a zeneszámokat is leszinkronizálták, az nagyon nem állt jól a karaktereknek és a mesének. Ezen kívül felnőtt fejjel is nagyon szórakoztató volt.

 
Zsuzsiii   2018. 11. 06.

Amikor az ember elsétál a moziba a gyerekeivel, egy könnyednek ígérkező vicces mesefilmre, majd letaglózva sétál kifelé, és a gyerek zsivalyban bénult aggyal igyekszik összefoglalni és elmenteni azt a sok-sok tanítást és tanulságot, amit a film ömlesztett a fejére. Zsibbasztó, letaglózó és egyben felemelő érzés. Minden felnőttnek ajánlom, aki nyitott arra, hogy tegyük félre az eddigi hazugságon alapuló tanításokat, és adjunk helyet valami újnak. Micsit idézve: "Itt most nem az a fontos, hogy leromboljuk azt, ami régi. hanem, hogy helyet adjunk az ÚJnak!

 
EDUARD98   2018. 09. 28.

Nagyon aranyos mese volt, jókat nevettünk rajta, a látvány szép, a sztori kedves, nem is tudom, mit mondhatnék még, családi programnak ideális, de randira is abszolút megteszi szerintem, mert meg tudja szólítani azért az idősebb korosztályt is. Röviden, velősen: bejött.

 
A jeti bizony létezik, és meglepően vicces élőlény, ha hagyják játszani. Az Apróláb sajnos nem mindig hagyja: tanítani akar nekünk valamit mindenáron. több»
 

Danny DeVito második animációs filmje a Space Jam után, mely a Warner Bros. égisze alatt készült.

(hp )
 

Channing Tatum negyedik animációs filmje: A Lego-kaland, Az élet könyve, Lego Batman - A film.

(hp )
 

Az Apróláb a Warner Animation Group ötödik egészestés filmje.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.