Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78
Filmadatlap
 
15
Szereplők
6
Vélemények
22
Képek
13
Videók
 
Csillagpor   2018. 10. 05.

Édes mese lett. Nekem nagyon tetszett. Ez egy tipikus példa hogy jó alapötletből, animációval és zenével csodákra képes az ember. A magyar szinkronhangok viszont nagyon nagyon nem tetszettek...és hogy még a zeneszámokat is leszinkronizálták, az nagyon nem állt jól a karaktereknek és a mesének. Ezen kívül felnőtt fejjel is nagyon szórakoztató volt.

 
Zsuzsiii   2018. 11. 06.

Amikor az ember elsétál a moziba a gyerekeivel, egy könnyednek ígérkező vicces mesefilmre, majd letaglózva sétál kifelé, és a gyerek zsivalyban bénult aggyal igyekszik összefoglalni és elmenteni azt a sok-sok tanítást és tanulságot, amit a film ömlesztett a fejére. Zsibbasztó, letaglózó és egyben felemelő érzés. Minden felnőttnek ajánlom, aki nyitott arra, hogy tegyük félre az eddigi hazugságon alapuló tanításokat, és adjunk helyet valami újnak. Micsit idézve: "Itt most nem az a fontos, hogy leromboljuk azt, ami régi. hanem, hogy helyet adjunk az ÚJnak!


 
EDUARD98   2018. 09. 28.

Nagyon aranyos mese volt, jókat nevettünk rajta, a látvány szép, a sztori kedves, nem is tudom, mit mondhatnék még, családi programnak ideális, de randira is abszolút megteszi szerintem, mert meg tudja szólítani azért az idősebb korosztályt is. Röviden, velősen: bejött.

 
Jeve   2018. 09. 27.

Hát, nem is tudom. Talán pont ez az a sztori, amit már annyiszor, de annyiszor láthattunk a vásznakon. Én simán kihagytam volna, de senkit sem akarok igazán befolyásolni, hiszen lényegében nem egy borzasztó meséről van szó, csak épp kissé felejthető.

 
lollipopp   2018. 09. 23.

Ó, hát ez egy nagyon aranyos és érdekes mese, ami nem csak kicsiknek, de nagyoknak is kiváló szórakozást tud nyújtani. Szerintem érdemes beülni rá egy közös délutáni mozizásra.

 
A jeti bizony létezik, és meglepően vicces élőlény, ha hagyják játszani. Az Apróláb sajnos nem mindig hagyja: tanítani akar nekünk valamit mindenáron. több»
 

Danny DeVito második animációs filmje a Space Jam után, mely a Warner Bros. égisze alatt készült.

(hp )
 

Channing Tatum negyedik animációs filmje: A Lego-kaland, Az élet könyve, Lego Batman - A film.

(hp )
 

Az Apróláb a Warner Animation Group ötödik egészestés filmje.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.