Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
71
Filmadatlap
 
38
Szereplők
13
Vélemények
22
Képek
12
Videók
Apróláb
 
harnas1207   2019. 01. 28.

Előttem is írták már, hogy a történet eléggé lerágott csont. Nekem elsőre a Falu ugrott be. Külön külön a rajzfilm elemei mind nagyon gyengék, de összességében mégis egyszer megnézhető. Már ha az ember nem kapcsolja ki 10 perc után. A felesleges énekelgetések helyett a karaktereket kellett volna kicsit jobban kidogozni, mert nagyon gyengék lettek, illetve kezd unalmas lenni a kecske visít poén...

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

Az előzetesekhez képest ez harmatgyenge lett sajnos. Allig van benne poén és ami van azis gyenge. Pedig a sztori alapján megvolt benne a potenciál. És az a legszörnyűbb, hogy az a pár relatíve jól fekvő poént is lelőtték már az előzetesben...


 
Yosihiro   2019. 02. 03.
Apró

Ez a mese "apró" lett. Fogalmazhatnék így is. A történet ugymond elragadó de mégsem maread meg az emberben. Maga a Jeti igen érdekes téma ettöl biztosan többet is ki lehetett volna hozni belöle. A történet kicsit odafigyeléssel indul és amikor megjelenik az "apróláb" népség akkor lesz picit izgalmasabb. A karakterek a Jetiknél szerintem jók egyedül a köörzöjét nem érzékeltem kiemelkedönek bár kapott némi figyelmet. A Jetik otthona csodálatos az biztosan megérdemel 4 csillagot. Több bonyolultságot meghökkentö dolgot vártam ettöl az animációtól. Próbáltak életszerü jeleneteket belevinni ami mulatságos volt de még így sem emelte fel a szórakoztatást a négy csillagra. Technikailag is éppenhogy lecsúszik a negyedik csillagról az animáció. A kép az összahtás a színek megfelelöVannak jelenetek ahol azt érezetem összecsapták de volt olyan ahol az apró részletekre is figyeltek. Összeségében csak egy átlagos közepes animációt kapunk ami egy kikapcsolódásnak megfelel de nem ad maradandó élményt. Nézhetö kis mese csal ajánlani tudom mindenkine de nagy csodát ne várjanak töle :) Üdv Yosi

 
MMcFly2015   2019. 01. 14.

A témát nem egy mesefilmben láthattuk már, mi szerint hogyan látják-halják egymást ember és ellensége (csak egy példát mondjak: Mackótestvér). Így nem tart sok újdonságot az Apróláb, de mégis a tálalás igen meggyőző és szórakoztató. Szerencsére ez is olyan gyerekfilm, amelyen felnőtt is jóízűen tud kacagni, és a tanulság sem marad el. Elég megosztó a vélemény arról a kérdésről, hogy kell-e nekünk dalok beépítve a jelenetekbe. Nekem nincs ellenemre, ha úgy adagolják, mint itt. Nem sok szám hallható, de ami van az fellendíti a tempót. A kőőrző rapjét még sokat emlegetni fogom, mert az valami zseniális lett minden értelembe. A vége fele elég szájbarágósan adják tudatunkra a tanulságot, a finálé már-már giccses volt, de azért azt sem kell elfelejteni, nem nekünk készült, hanem a kissrácoknak. Én élveztem, soha rosszabb mesefilmet a gyermekeimnek.

 
BoBamburg   2019. 01. 14.

Jó pofa film, ami kellemesen ötvözi a mondanivalót és a poénokat. Sok újat ugyan nem tartogat, de egy kellemes kikapcsolódásra teljesen jó, kisebb korosztály számára még okító jellegűen is hathat. És szerencsére viszonylag keveset énekelnek benne (talán négyszer zendítenek rá), úgyhogy kibírható azoknak is akik nincsenek oda az éneklős mesékért.

 
A jeti bizony létezik, és meglepően vicces élőlény, ha hagyják játszani. Az Apróláb sajnos nem mindig hagyja: tanítani akar nekünk valamit mindenáron. több»

A film összbevétele 214 140 103 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 241 775 589 forintot termelt. A hazai mozik összesen 193 758 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Danny DeVito második animációs filmje a Space Jam után, mely a Warner Bros. égisze alatt készült.

(hp)
 

Channing Tatum negyedik animációs filmje: A Lego-kaland, Az élet könyve, Lego Batman - A film.

(hp)
 

Az Apróláb a Warner Animation Group ötödik egészestés filmje.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.