Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
70%
Filmadatlap
 
38
Szereplők
15
Vélemények
22
Képek
12
Videók
Apróláb
 
Artemisia   2019. 12. 16.

legújabb vélemény

Az apró lábnyomok rejtélye

Levett a lábamról ez a rajzfilm a maga egyszerű, egyenes, logikus, mégis tekervényes és fordulatos cselekményvetetésével. Jó példája annak, hogy egy meglehetősen egyszerű, lecsupaszított alapötletből is lehet szuper filmet készíteni igényes kivitelez... teljes kritika»

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

Az előzetesekhez képest ez harmatgyenge lett sajnos. Allig van benne poén és ami van azis gyenge. Pedig a sztori alapján megvolt benne a potenciál. És az a legszörnyűbb, hogy az a pár relatíve jól fekvő poént is lelőtték már az előzetesben...


 
harnas1207   2019. 01. 28.

Előttem is írták már, hogy a történet eléggé lerágott csont. Nekem elsőre a Falu ugrott be. Külön külön a rajzfilm elemei mind nagyon gyengék, de összességében mégis egyszer megnézhető. Már ha az ember nem kapcsolja ki 10 perc után. A felesleges ének... több»

 
Yosihiro   2019. 02. 03.

Apró

Ez a mese "apró" lett. Fogalmazhatnék így is. A történet ugymond elragadó de mégsem maread meg az emberben. Maga a Jeti igen érdekes téma ettöl biztosan többet is ki lehetett volna hozni belöle. A történet kicsit odafigyeléssel indul és amikor megjelenik az "apróláb" népség akkor lesz picit izgalmasabb. A karakterek a Jetiknél szerintem jók egyedül a köörzöjét nem érzékeltem kiemelkedönek bár kapott némi figyelmet. A Jetik otthona csodálatos az biztosan megérdemel 4 csillagot. Több bonyolultságot meghökkentö dolgot vártam ettöl az animációtól. Próbáltak életszerü jeleneteket belevinni ami mulatságos volt de még így sem emelte fel a szórakoztatást a négy csillagra. Technikailag is éppenhogy lecsúszik a negyedik csillagról az animáció. A kép az összahtás a színek megfelelöVannak jelenetek ahol azt érezetem összecsapták de volt olyan ahol az apró részletekre is figyeltek. Összeségében csak egy átlagos közepes animációt kapunk ami egy kikapcsolódásnak megfelel de nem ad maradandó élményt. Nézhetö kis mese csal ajánlani tudom mindenkine de nagy csodát ne várjanak töle :) Üdv Yosi

 
Norbert93   2019. 11. 05.

Jól bevált recept, kicsit spórolva az összetevőkkel

Tipikusan az a "nagy stúdiós" animációs film, aminek a képi megjelenítése pazar, az szinkronokat ismert színészek adják, azonban a történetbe már csak a jól bevált, bugyuta, sablonos forgatókönyv fért bele. Gyakorlatilag minden karakter egysíkú és sablonos; van itt: jószívű, kalandvágyó és felfedező főhős; az ő apja, aki a fiának más szerepet szánt; a cselekmény kibontakozásáig még beteljesületlen szerelem; hagyományokhoz ragaszkodó vezető, aki persze a végén beismeri a hibáit; idétlen, különc haverok; na meg persze az emberi társadalom azon kritikája, hogy az ember természeténél fogva gonosz, amit természetesen a későbbiekben majd meg is cáfolnak. Mindezek ellenére a film egy aranyos és nézhető összképet ad (magam sem tudom megmagyarázni miképpen, de működik a recept), amely egy egyszerű délutánon vagy eseménytelen éjszakás szolgálatban nyújthat némi kikapcsolódást vagy felesleges időtöltést. Annyit nem ért, hogy mozijegyet váltson rá az ember, de egyszeri megnézésre nem okoz csalódást. (Persze ez is elvárások kérdése).

 
BoBamburg   2019. 01. 14.

Jó pofa film, ami kellemesen ötvözi a mondanivalót és a poénokat. Sok újat ugyan nem tartogat, de egy kellemes kikapcsolódásra teljesen jó, kisebb korosztály számára még okító jellegűen is hathat. És szerencsére viszonylag keveset énekelnek benne (ta... több»

 
MMcFly2015   2019. 01. 14.

A témát nem egy mesefilmben láthattuk már, mi szerint hogyan látják-halják egymást ember és ellensége (csak egy példát mondjak: Mackótestvér). Így nem tart sok újdonságot az Apróláb, de mégis a tálalás igen meggyőző és szórakoztató. Szerencsére ez is... több»

A film összbevétele 214 140 103 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 241 775 589 forintot termelt. A hazai mozik összesen 193 758 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Danny DeVito második animációs filmje a Space Jam után, mely a Warner Bros. égisze alatt készült.

(hp )
 

Channing Tatum negyedik animációs filmje: A Lego-kaland, Az élet könyve, Lego Batman - A film.

(hp )
 

Az Apróláb a Warner Animation Group ötödik egészestés filmje.

(hp )
 

Az Apróláb Zendaya második animációs filmje 2018-ban a Jönnek a kacsák után.

(hp )
 

A film alapjául Sergio Pablos "Yeti Tracks" című könyve szolgált.

(hp )
 

A film Finally Free (Végre szabadnak lenni) című betétdalát az amerikai X-Faktorban felfedezett énekes, a One Direction egykori tagja, Niall Horan énekli.

(hp )
 

A filmben olyan sztárok csillogtatták meg énektudásukat, mint Channing Tatum, Zendaya, Kames Corden vagy Common.

(hp )
 

A filmzenét eredetileg Heitor Pereira szerezte, azonban a Universal időközben úgy döntött, hogy musicalt készít az Aprólábból, ezért Karey Kirkpatrick és fivére, Wayne hat további dalt írtak a filmhez.

(hp )
 

Az USA-ban a Chuck E. Cheese pizzalánc lett az Apróláb hivatalos partnere. Az étterem kulcstartókkal és különböző ajándékfigurákkal népszerűsíti a filmet.

(hp )
 
A jeti bizony létezik, és meglepően vicces élőlény, ha hagyják játszani. Az Apróláb sajnos nem mindig hagyja: tanítani akar nekünk valamit mindenáron. több»