Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
74%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
18
Vélemények
39
Képek
19
Videók
 
sammy88   2020. 08. 30.

legújabb vélemény

0
Szerethető kis lények

Ezt a mesét is többszöri halogatással néztem meg, de abszolút pozitív csalódás volt és nagyon aranyosak a trollok, érdemes volt megnézni.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 02.

0

Sokszínű világa minden korosztálynak látványos lehet. A története is nyomon követhető és a maga módján egyszerű. A zenék pedig teljesen feldobják az amúgy is aranyos rajzfilmet.


 
HercegPeter   2018. 05. 27.

0

Sajnos ez sokkal gyengébb, mint amit a nagy beharangozás alapján várni lehetett. Ahhoz képest, hogy a kis lények színesek, nekem annyi maradt meg az egészből, hogy végig a sötét színek dominálnak, ami nem szerencsés egy gyerekmesénél. Igazából az egé... több»

 
Ms. Akárki   2019. 08. 02.

0

Harmatgyenge egy mese. Egyedül a pörgős hiperaktív kis karakterek amik értékelhetőek és a klasszikus friss popszámok felhasználása. Sablonos és kiszámítható történet. Kisebb gyerekeknek ajánlott csak.

 
moviewer   2017. 07. 07.

1

Szerintem egy elég középszerű kis rajzfilm. A kisebbeknek talán érdekes lehet a sok színes figura akik folyton dalolásznak, de szerintem sokkal több nincs ebben a filmben.

 
Norbert93   2019. 05. 17.

0

Gyakorlatilag a retro troll babák mellé készítettek már-már kötelező jellegűnek tűnő animációs filmet, amit fantázia híján a lehető legegyszerűbb sablonokból ollóztak össze. Képi világ és az animáció valóban szép, de a sok dalolászás nekem kissé ideg... több»

 
felicity   2017. 08. 08.

0

Nagyon cuki film. Egyszer szomorú egyszer vidám. Egy szóval : érzelmes. Vannak benne poénok. Az animáció, a karakterek és a dalok is jók. Csak ajánlani tudom.

Galéria (39)

Justin Timberlake
Justin Timberlake
Anna Kendrick
Justin Timberlake
Justin Timberlake
Anna Kendrick
Justin Timberlake
Anna Kendrick
Justin Timberlake
Anna Kendrick
Justin Timberlake
Anna Kendrick
Justin Timberlake
Justin Timberlake
Russell Brand
Kunal Nayyar
James Corden
Meg DeAngelis
Gwen Stefani
Anna Kendrick
GloZell Green
Aino Jawo
Caroline Hjelt
Ron Funches

Videók (19)

A film összbevétele 346 864 462 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 172 768 990 forintot termelt. A hazai mozik összesen 133 712 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Galaxis Őrzői első részében Starlord egy troll babára cseréli ki a Gömbben található Végtelen követ.

(Norbert93 )
 

Golden Globe díjra jelölték egy kategóriában: legjobb dal jelölés (Justin Timberlake; Max Martin; Shellback - Can’t Stop The Feeling)

(BéBé)
 

Anna Kendrick ötlete volt, hogy a legboldogabb trollt, Pipacsot egyéb tulajdonságokkal is ruházzák fel, mint például a csínytevő vagy az optimista. A színésznő a saját személyiségét is belevitte a karaktere megformálásához.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Anna Kendrick-nek úgy jellemezték a figuráját,Pipacsot amikor megmutatták neki, mint a legboldogabb trollt. Ő maga a boldogság és az öröm megtestesítője.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ez a DreamWorks első animációs musical-je az Egyiptom hercege (1998) óta.

(ps)
 

Az eredeti troll babákat 1958-ban a dán származású Thomas Dam készítette el.

(dulkap)
 
Az egy sima egy fordított metodikát már régóta nem követő Dreamworks, ezúttal is a sima mellett tette le a voksát. Ezt a gyerekek ugyan egyáltalán nem, de a felnőttek bánhatják. 6/10 több»
 
A sztori inkább csak ürügy a folyamatos dalolásra (Justin Timberlake szellemesen rakta össze a zenéket) és viccelődésre, de kit érdekel, ha a végén jókedvűen távozunk? 70/100 több»
 
A Trollok pont annyira tiritarka és túlcukrozott, mint amit várni lehet a szivárványszínű plakáttól, de szerencsére a film nagy részében kellő mennyiségű szarkazmussal és helyenként kifejezetten beteg poénnal ellensúlyozzák. 67/100 több»