Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

Trollok (2016)

Trolls
Filmadatlap
 
29
Szereplők
20
Vélemények
39
Képek
19
Videók

Galéria (39)

Justin Timberlake
Justin Timberlake
Anna Kendrick
Justin Timberlake
Justin Timberlake
Anna Kendrick
Justin Timberlake
Anna Kendrick
Justin Timberlake
Anna Kendrick
Justin Timberlake
Anna Kendrick
Justin Timberlake
Justin Timberlake
Russell Brand
Kunal Nayyar
James Corden
Meg DeAngelis
Gwen Stefani
Anna Kendrick
GloZell Green
Aino Jawo
Caroline Hjelt
Ron Funches

Videók (19)

 
BoBamburg   2021. 05. 14.

legújabb vélemény

0

Nem gondoltam volna, hogy ezt mondom, de ez tök jó film. Egyszer már láttam pár éve, emlékeztem rá, hogy jópofa volt, de második nekifutásra is ugyanolyan jól szórakoztam rajta. A karakterek viccesek, a történet is rendben van, és a dalok se borzasztóak, mint a hasonló énekelgetős filmekben általában lenni szokott.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 02.

0

Sokszínű világa minden korosztálynak látványos lehet. A története is nyomon követhető és a maga módján egyszerű. A zenék pedig teljesen feldobják az amúgy is aranyos rajzfilmet.

 
HercegPeter   2018. 05. 27.

0

Sajnos ez sokkal gyengébb, mint amit a nagy beharangozás alapján várni lehetett. Ahhoz képest, hogy a kis lények színesek, nekem annyi maradt meg az egészből, hogy végig a sötét színek dominálnak, ami nem szerencsés egy gyerekmesénél. Igazából az egé... több»

 
Ms. Akárki   2019. 08. 02.

0

Harmatgyenge egy mese. Egyedül a pörgős hiperaktív kis karakterek amik értékelhetőek és a klasszikus friss popszámok felhasználása. Sablonos és kiszámítható történet. Kisebb gyerekeknek ajánlott csak.

 
Norbert93   2019. 05. 17.

0

Gyakorlatilag a retro troll babák mellé készítettek már-már kötelező jellegűnek tűnő animációs filmet, amit fantázia híján a lehető legegyszerűbb sablonokból ollóztak össze. Képi világ és az animáció valóban szép, de a sok dalolászás nekem kissé ideg... több»

 
moviewer   2017. 07. 07.

1

Szerintem egy elég középszerű kis rajzfilm. A kisebbeknek talán érdekes lehet a sok színes figura akik folyton dalolásznak, de szerintem sokkal több nincs ebben a filmben.

 
felicity   2017. 08. 08.

0

Nagyon cuki film. Egyszer szomorú egyszer vidám. Egy szóval : érzelmes. Vannak benne poénok. Az animáció, a karakterek és a dalok is jók. Csak ajánlani tudom.

A film összbevétele 346 864 462 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 172 768 990 forintot termelt. A hazai mozik összesen 133 712 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Galaxis Őrzői első részében Starlord egy troll babára cseréli ki a Gömbben található Végtelen követ.

(Norbert93)
 

Golden Globe-díjra jelölték Legjobb dal kategóriában (Justin Timberlake; Max Martin; Shellback - Can’t Stop The Feeling).

(BéBé)
 

Anna Kendrick ötlete volt, hogy a legboldogabb trollt, Pipacsot egyéb tulajdonságokkal is ruházzák fel, mint például a csínytevő vagy az optimista. A színésznő a saját személyiségét is belevitte a karaktere megformálásához.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Anna Kendricknek úgy jellemezték a figuráját, Pipacsot, amikor megmutatták neki, mint a legboldogabb trollt. Ő maga a boldogság és az öröm megtestesítője.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ez a DreamWorks első animációs musicalje az Egyiptom hercege (1998) óta.

(ps)
 
A Trollok pont annyira tiritarka és túlcukrozott, mint amit várni lehet a szivárványszínű plakáttól, de szerencsére a film nagy részében kellő mennyiségű szarkazmussal és helyenként kifejezetten beteg poénnal ellensúlyozzák. több»
 
A sztori inkább csak ürügy a folyamatos dalolásra (Justin Timberlake szellemesen rakta össze a zenéket) és viccelődésre, de kit érdekel, ha a végén jókedvűen távozunk? több»