Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
17
Vélemények
39
Képek
19
Videók
Trollok
Justin Timberlake
Justin Timberlake
Anna Kendrick
Justin Timberlake
Justin Timberlake
Anna Kendrick
Justin Timberlake
Anna Kendrick
Justin Timberlake
Anna Kendrick
Justin Timberlake
Anna Kendrick
Justin Timberlake
Justin Timberlake
Russell Brand
Kunal Nayyar
James Corden
Meg DeAngelis
Gwen Stefani
Anna Kendrick
GloZell Green
Aino Jawo
Caroline Hjelt
Ron Funches
 
Ms. Akárki   2019. 08. 02.

legújabb vélemény

Harmatgyenge egy mese. Egyedül a pörgős hiperaktív kis karakterek amik értékelhetőek és a klasszikus friss popszámok felhasználása. Sablonos és kiszámítható történet. Kisebb gyerekeknek ajánlott csak.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 02.

Sokszínű világa minden korosztálynak látványos lehet. A története is nyomon követhető és a maga módján egyszerű. A zenék pedig teljesen feldobják az amúgy is aranyos rajzfilmet.


 
HercegPeter   2018. 05. 27.

Sajnos ez sokkal gyengébb, mint amit a nagy beharangozás alapján várni lehetett. Ahhoz képest, hogy a kis lények színesek, nekem annyi maradt meg az egészből, hogy végig a sötét színek dominálnak, ami nem szerencsés egy gyerekmesénél. Igazából az egész olyan mint egy szimpla Hupikék törpikék rész, csak itt Hókuszpók helyett egy szörny rabolja el őket. Más különbség talán nincs is. Általában az ilyen rajzfilmeknek erős pontja a zene. Sajnos ennek ez sem sikerült, ami a főszereplőket elnézve duplán kellemetlen. Nem sikerült egy szimpatikus karaktert se létrehozni, pedig hát elég hülye érzés végignézni úgy egy mesét, hogy mindenkit utálsz benne.

 
moviewer   2017. 07. 07.

Szerintem egy elég középszerű kis rajzfilm. A kisebbeknek talán érdekes lehet a sok színes figura akik folyton dalolásznak, de szerintem sokkal több nincs ebben a filmben.

 
Norbert93   2019. 05. 17.

Gyakorlatilag a retro troll babák mellé készítettek már-már kötelező jellegűnek tűnő animációs filmet, amit fantázia híján a lehető legegyszerűbb sablonokból ollóztak össze. Képi világ és az animáció valóban szép, de a sok dalolászás nekem kissé idegesítő egy bizonyos mennyiség után. Nem egy nagy eresztés, egyszer meg lehet nézni, mert nem rossz, de ne várjunk el túl sokat tőle.

 
Az egy sima egy fordított metodikát már régóta nem követő Dreamworks, ezúttal is a sima mellett tette le a voksát. Ezt a gyerekek ugyan egyáltalán nem, de a felnőttek bánhatják. 6/10 több»
 
A sztori inkább csak ürügy a folyamatos dalolásra (Justin Timberlake szellemesen rakta össze a zenéket) és viccelődésre, de kit érdekel, ha a végén jókedvűen távozunk? 70/100 több»
 
A Trollok pont annyira tiritarka és túlcukrozott, mint amit várni lehet a szivárványszínű plakáttól, de szerencsére a film nagy részében kellő mennyiségű szarkazmussal és helyenként kifejezetten beteg poénnal ellensúlyozzák. 67/100 több»

A film összbevétele 346 864 462 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 172 768 990 forintot termelt. A hazai mozik összesen 133 712 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Galaxis Őrzői első részében Starlord egy troll babára cseréli ki a Gömbben található Végtelen követ.

(Norbert93)
 

Golden Globe díjra jelölték egy kategóriában: legjobb dal jelölés (Justin Timberlake; Max Martin; Shellback - Can’t Stop The Feeling)

(BéBé)
 

Anna Kendrick ötlete volt, hogy a legboldogabb trollt, Pipacsot egyéb tulajdonságokkal is ruházzák fel, mint például a csínytevő vagy az optimista. A színésznő a saját személyiségét is belevitte a karaktere megformálásához.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.