Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
62%

Trollok a világ körül (2020)

Trolls World Tour
Filmadatlap
 
29
Szereplők
12
Vélemények
40
Képek
13
Videók
 
Máki   2021. 04. 24.

legújabb vélemény

0

Az első zseniális, de ez az új Troll-mese pont nem lett a kedvencem. Annyira kár, pedig irtóra bírtam az előzőt. Laposak a poénok, fogod a fejed történettel. Jó, cuki meg minden, de nem túl meggyőző, legalábbis engem nem fogott meg. 2 csillagot adnák... több»

 
helfannn   2020. 12. 12.

1
Semmi értelme megnézni...

Az előzőhöz és a többi ehhez hasonló meséhez képest ez egy semmi volt. A poénokat hiányoltam sokat, a zenék sem a régiek, ezt még a fiatal korosztály sem fogja élvezni. Jó lenne kihagyni, legalább az előzetes figyelemfelkeltő volt (valamennyire), de ... teljes kritika»


 
Félix   2020. 11. 12.

0
Kafa és cuki

Jó érzés volt látni Pipacsot a mozivásznon. Meg hát Ágas, a bús Troll is szuper karakter. Kijelenthető, jobb mint az előző. Nem tetszett az előzőben, hogy Pipacs mindig próbálta rávenni Ágast, hogy énekeljen. A legjobb animációs film. A gyerekeket végig leköti, tartalmasabb kikapcsolódás nincs szerintem filmnézésre, ha egy házaspárnak van 2 vagy 3 5-6 éves gyereke.

 
TIBOR   2020. 11. 10.

0
Pipacs és barátai visszatérnek, és jobbak, mint valaha

Jó zenék, könnyű sztori, ami a következő: a rockkirálynő el akarja pusztítani az összes zenét. Hát... a poénokat elnézve azok sem túl bonyolultak. Nem vártam többet ettől a filmtől. Pont ilyennek kell lennie.

 
[email protected]   2020. 11. 07.

0
A troll csak bulira vár

Jól megvannak formázva a karakterek, és nem nagyon-nagyon hosszú a játékidő, szerintem kevesebb mint másfél óra, de azért jó szórakozás a hétvégére. Minden megvan benne, ami egy ilyen filmben meg kell, hogy legyen. A következők azok: nem túl hosszú játékidő, könnyed poénok, nem túl bonyolult sztori, édes zenék.

 
brsvktr87   2020. 11. 04.

0

Mit mondhatnék, nagyon cuki mese, de valahogy engem nem fogott meg. Egy picit úgy éreztem, hogy minden túltoltak benne, ettől pedig annyira telítődtem, hogy nem érzem azt, hogy valaha még meg szeretném nézni.

 
Kiss   2020. 11. 03.

0

Az első rész nem igazán jött be, de gondoltam, adok esélyt a folytatásnak. Nem vagyok benne biztos, hogy jó döntést hoztam. Igazából ugyanazt a színvonalat hozza, mint a Trollok, a fiatalabb korosztály számára valószínűleg tartalmasabb kikapcsolódás, mint a felnőtteknek. Közepesre értékelem.

Galéria (40)

Videók (13)

A film összbevétele 7 148 541 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 27 668 874 forintot termelt. A hazai mozik összesen 23 543 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Trollok egyetlen karaktere, aki nem tért vissza a folytatásban, az első film egyik negatív hőse, Creek, aki gyávaságában elárulta a saját fajtáját, és a film végén a főhősök győzelmet arattak felette.

(hp )
 

A Trollok a DreamWorks ötödik olyan filmje, melyből franchise született (Shrek, Madagaszkár, Kung Fu Panda, Így neveld a sárkányodat).

(hp )
 

A Trollok a világ körül David P. Smith rendezői debütálása.

(hp )
 

A filmet eredetileg Mike Mitchell rendezte volna, de végül otthagyta a produkciót, miután lehetőséget kapott arra, hogy ő rendezze meg A Lego-kaland 2-t.

(hp )
 

A 2016-os Trollok című animációs film mellett két tévés produkció is született. A 2017-es Trolls Holiday és a 2018-as spinoff, a Trolls: The Beat Goes on!. A Trollok a világ körül cselekménye időrendben ezek előtt játszódik.

(hp )
 

A Trollok a világ körül a DreamWorks elős filmje, mely már a 2020-as években debütált.

(hp )
 

A 2015-ös Tökéletes hang 2 után ismét együtt dolgozott Anna Kendrick és Flula Borg.

(hp )
 

2018 októberében csatlakozott a Trollok 2-höz az amerikai énekesnő, az American Idol első szezonját 2002-ben megnyerő Kelly Clarkson, aki saját, eredeti dallal járult hozzá a filmhez.

(hp )
 

A film eredetileg Trollok 2 címmel került volna a mozikba, de a DreamWorks 2018. június 12-én hivatalosan is bejelentette a címváltoztatást.

(hp )
 

2017 májusában a népszerű podcastot vezető McElroy fivérek kampányolni kezdtek, hogy hadd szerepelhessenek a filmben. 'A McElroy fivérek benne lesznek a Trollok 2'-ben című podcast adásukkal kellőképp sikerült felhívniuk magukra a figyelmet, a DreamWorks pedig 2018 szeptemberében bejelentette, hogy a testvérpár is cameózni fog a produkcióban.

(hp )
 
A humor is működik, ráadásul nem is csak a kicsiknek, hiszen nem valószínű, hogy a gyerkőcök felismerik Ozzy Osbourne-t, mint az agyát a karrierjével együtt régen a háta mögött hagyó öreg rocker trollt. több»