Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

Trollok a világ körül (2020)

Trolls World Tour
Filmadatlap
 
29
Szereplők
13
Vélemények
40
Képek
13
Videók

Galéria (40)

Videók (13)

 
BoBamburg   2021. 05. 14.

legújabb vélemény

0

Az előző résszel ellentétben ez már kevésbé működött (nálam legalábbis). Tipikus második részes szitu, összehoznak egy jól eladható filmhez egy folytatást, ami viszont minden téren alulmarad az elődjéhez képest.

 
helfannn   2020. 12. 12.

1
Semmi értelme megnézni...

Az előzőhöz és a többi ehhez hasonló meséhez képest ez egy semmi volt. A poénokat hiányoltam sokat, a zenék sem a régiek, ezt még a fiatal korosztály sem fogja élvezni. Jó lenne kihagyni, legalább az előzetes figyelemfelkeltő volt (valamennyire), de ... teljes kritika»

 
Félix   2020. 11. 12.

0
Kafa és cuki

Jó érzés volt látni Pipacsot a mozivásznon. Meg hát Ágas, a bús Troll is szuper karakter. Kijelenthető, jobb mint az előző. Nem tetszett az előzőben, hogy Pipacs mindig próbálta rávenni Ágast, hogy énekeljen. A legjobb animációs film. A gyerekeket végig leköti, tartalmasabb kikapcsolódás nincs szerintem filmnézésre, ha egy házaspárnak van 2 vagy 3 5-6 éves gyereke.

 
Máki   2021. 04. 24.

0

Az első zseniális, de ez az új Troll-mese pont nem lett a kedvencem. Annyira kár, pedig irtóra bírtam az előzőt. Laposak a poénok, fogod a fejed történettel. Jó, cuki meg minden, de nem túl meggyőző, legalábbis engem nem fogott meg. 2 csillagot adnák... több»

 
stif   2020. 10. 29.

0

Szerintem teljesen korrekt volt, zenés, vicces, elsősorban gyerekeknek, de ez még semmi nem von le az értékéből.

 
TIBOR   2020. 11. 10.

0
Pipacs és barátai visszatérnek, és jobbak, mint valaha

Jó zenék, könnyű sztori, ami a következő: a rockkirálynő el akarja pusztítani az összes zenét. Hát... a poénokat elnézve azok sem túl bonyolultak. Nem vártam többet ettől a filmtől. Pont ilyennek kell lennie.

 
[email protected]   2020. 11. 07.

0
A troll csak bulira vár

Jól megvannak formázva a karakterek, és nem nagyon-nagyon hosszú a játékidő, szerintem kevesebb mint másfél óra, de azért jó szórakozás a hétvégére. Minden megvan benne, ami egy ilyen filmben meg kell, hogy legyen. A következők azok: nem túl hosszú játékidő, könnyed poénok, nem túl bonyolult sztori, édes zenék.

A film összbevétele 7 148 541 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 29 831 627 forintot termelt. A hazai mozik összesen 28 772 374 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Trollok egyetlen karaktere, aki nem tért vissza a folytatásban, az első film egyik negatív hőse, Creek, aki gyávaságában elárulta a saját fajtáját, és a film végén a főhősök győzelmet arattak felette.

(hp)
 

A Trollok a DreamWorks ötödik olyan filmje, melyből franchise született (Shrek, Madagaszkár, Kung Fu Panda, Így neveld a sárkányodat).

(hp)
 

A Trollok a világ körül David P. Smith rendezői debütálása.

(hp)
 

A filmet eredetileg Mike Mitchell rendezte volna, de végül otthagyta a produkciót, miután lehetőséget kapott arra, hogy ő rendezze meg A Lego-kaland 2-t.

(hp)
 

A 2016-os Trollok című animációs film mellett két tévés produkció is született. A 2017-es Trolls Holiday és a 2018-as spinoff, a Trolls: The Beat Goes on!. A Trollok a világ körül cselekménye időrendben ezek előtt játszódik.

(hp)
 
A humor is működik, ráadásul nem is csak a kicsiknek, hiszen nem valószínű, hogy a gyerkőcök felismerik Ozzy Osbourne-t, mint az agyát a karrierjével együtt régen a háta mögött hagyó öreg rocker trollt. több»