Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
84
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
25
Képek
4
Videók
 
Bernie   2020. 08. 01.

legújabb vélemény

Na, jó, én ezt a mesét egyszerűen imádom, nincs mit nagyon ragozni rajta. Fantastikusan aranyos karaktere és nagyon kalandos történet, ennél több talán nem is kell időnként. :)

 
juliS   2020. 07. 31.

Azt hiszem, hogy egyszerűen ez a kedvenc mesém, annyira jó hangulata van, így mindig fel tud dobni. Amolyan igazi kis búvóhely a valóság elől. Csakis ajánlani tudom mindenkinek, aki nem látta még!


 
Phalanx   2018. 03. 02.

A forgatókönyv elég ügyetlen, a poénok is laposak kicsit, de azt hiszem, a családi vígjáték kritériumait azért teljesíti. Ártalmatlan, ugyanakkor könnyen feledhető animációs film, nem fog óriási csalódást okozni, de nem is kerül be a legjobbak közé.

 
skyman   2017. 12. 29.

Kellemes meglepetést okozott a film, nagyon aranyos a története, mi jól szórakoztunk rajta. Látszik rajta, hogy a költségvetés szerény volt, sokszor alkalmaztak olcsó megoldásokat, de ez a szórakozni vágyó nézőt szerintem nem zavarja.

A film összbevétele 9 491 330 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 14 075 957 forintot termelt. A hazai mozik összesen 10 189 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Zoe karakterének eredetileg Kaley Cuoco kölcsönözte volna a hangját, azonban egyéb elfoglaltságai végül Emily Blunt ugrott be a helyére.

(hp)
 

Az Állati jó kekszek Scott Christian Sava rendező a gyermekei számára írt képregényének adaptációja.

(hp)
 

Ez Sylvester Stallone negyedik animációs filmje.

(hp)
 

Az Állati jó kekszek karaktereit az a Carter Goodrich rajzolta, aki a Gru karaktereit is megalkotta.

(hp)
 

Scott Christian Sava már 2010-ben megírta a forgatókönyvet, azonban nem sikerült értékesítenie a filmtervet. 2013. júniusában bemutatta a film egy rövid változatát Harvey Weinsteinnek, majd két hónappal később Harvey és testvére, Bob ajánlatot tettek neki a megfilmesítési jogokra.

(hp)
 

A filmben 2014 decemberében kezdett dolgozni a stáb, míg a szinkronmunkák 2015. januárja és márciusa között zajlottak Los Angelesben.

(hp)
 

Az Állati jó kekszek világpremierje 2017. május 6-án volt a Bentonville Filmfesztiválon.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.