Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
76%

Állati jó kekszek (2017)

Animal Crackers
Filmadatlap
 
28
Szereplők
8
Vélemények
25
Képek
4
Videók
 
Tyoci   2020. 12. 19.

legújabb vélemény

0

Úgy álltam neki, hogy na jó, nézzünk valamit, de ennél sokkal kellemesebb csalódásban lehetett részem. Rendkívül aranyos rajzfilm, amiben bőven van izgalom, fantázia, és valóban megfog minden lehetséges problémakört, majd megoldja azt. Ajánlom kicsiknek.

 
qwer   2020. 08. 24.

2

Talán nem is láttam még olyan animációs filmet, ami annyira kiábrándítóan hatott rám, mint az Állati jó kekszek. Meseszerű, kicsit őrült történet sok töltelékkarakterrel, elnagyolt figurákkal; a pozitív szereplők jellemábrázolása émelyítő, a rosszaka... több»


 
Félix   2020. 10. 26.

1
Állati jó film!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Sok vicc, amiken jókat tudtam nevetni. A komédia mellett van egy kis dráma a filmben, de ez még hangulatosabbá teszi az egészet. A színészekről nem sokat tudok mondani. Emily Blyntot meg Silvester Stallonet ismertem csak az összes közül. És persze ki ne hagyjuk a fantáziát! Bőven van ez is a filmben. A fantázia az, hogy az apuka beleharapott abba a varázskekszbe, és hörcsöggé változott. A lényeg nekem nagyon bejött. Ha egy család mozizni akar, és az Állati jó kekszeket választották , akkor szerintem remekül választottak. De én nemcsak családoknak ajánlom, hanem mindenkinek.

 
ChevykidSS   2020. 11. 28.

0
Remek filmvariáció

Minden korosztálynak nagyon ajánlható, zseniális történet és humor, izgalom egyvelege a film.

 
martin7919   2020. 08. 01.

0

Na, jó, én ezt a mesét egyszerűen imádom, nincs mit nagyon ragozni rajta. Fantastikusan aranyos karaktere és nagyon kalandos történet, ennél több talán nem is kell időnként. :)

 
Sraczjanos   2020. 07. 31.

0

Azt hiszem, hogy egyszerűen ez a kedvenc mesém, annyira jó hangulata van, így mindig fel tud dobni. Amolyan igazi kis búvóhely a valóság elől. Csakis ajánlani tudom mindenkinek, aki nem látta még!

 
Phalanx   2018. 03. 02.

0

A forgatókönyv elég ügyetlen, a poénok is laposak kicsit, de azt hiszem, a családi vígjáték kritériumait azért teljesíti. Ártalmatlan, ugyanakkor könnyen feledhető animációs film, nem fog óriási csalódást okozni, de nem is kerül be a legjobbak közé.

Galéria (25)

Videók (4)

A film összbevétele 10 979 164 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 45 678 402 forintot termelt. A hazai mozik összesen 33 249 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Zoe karakterének eredetileg Kaley Cuoco kölcsönözte volna a hangját, azonban egyéb elfoglaltságai végül Emily Blunt ugrott be a helyére.

(hp )
 

Az Állati jó kekszek Scott Christian Sava rendező a gyermekei számára írt képregényének adaptációja.

(hp )
 

Ez Sylvester Stallone negyedik animációs filmje.

(hp )
 

Az Állati jó kekszek karaktereit az a Carter Goodrich rajzolta, aki a Gru karaktereit is megalkotta.

(hp )
 

Scott Christian Sava már 2010-ben megírta a forgatókönyvet, azonban nem sikerült értékesítenie a filmtervet. 2013 júniusában bemutatta a film egy rövid változatát Harvey Weinsteinnek, majd két hónappal később Harvey és testvére, Bob ajánlatot tettek neki a megfilmesítési jogokra.

(hp )
 

A filmben 2014 decemberében kezdett dolgozni a stáb, míg a szinkronmunkák 2015 januárja és márciusa között zajlottak Los Angelesben.

(hp )
 

Az Állati jó kekszek világpremierje 2017. május 6-án volt a Bentonville Filmfesztiválon.

(hp )