Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
85%
Filmadatlap
 
28
Szereplők
7
Vélemények
25
Képek
4
Videók

Vélemények: Állati jó kekszek (2017)

 
ChevykidSS   2020. 11. 28.

legújabb vélemény

0
Remek filmvariáció

Minden korosztálynak nagyon ajánlható, zseniális történet és humor, izgalom egyvelege a film.

 
qwer   2020. 08. 24.

1

Talán nem is láttam még olyan animációs filmet, ami annyira kiábrándítóan hatott rám, mint az Állati jó kekszek. Meseszerű, kicsit őrült történet sok töltelékkarakterrel, elnagyolt figurákkal; a pozitív szereplők jellemábrázolása émelyítő, a rosszaka... több»


 
Félix   2020. 10. 26.

1
Állati jó film!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Sok vicc, amiken jókat tudtam nevetni. A komédia mellett van egy kis dráma a filmben, de ez még hangulatosabbá teszi az egészet. A színészekről nem sokat tudok mondani. Emily Blyntot meg Silvester Stallonet ismertem csak az összes közül. És persze ki ne hagyjuk a fantáziát! Bőven van ez is a filmben. A fantázia az, hogy az apuka beleharapott abba a varázskekszbe, és hörcsöggé változott. A lényeg nekem nagyon bejött. Ha egy család mozizni akar, és az Állati jó kekszeket választották , akkor szerintem remekül választottak. De én nemcsak családoknak ajánlom, hanem mindenkinek.

 
martin7919   2020. 08. 01.

0

Na, jó, én ezt a mesét egyszerűen imádom, nincs mit nagyon ragozni rajta. Fantastikusan aranyos karaktere és nagyon kalandos történet, ennél több talán nem is kell időnként. :)

 
Sraczjanos   2020. 07. 31.

0

Azt hiszem, hogy egyszerűen ez a kedvenc mesém, annyira jó hangulata van, így mindig fel tud dobni. Amolyan igazi kis búvóhely a valóság elől. Csakis ajánlani tudom mindenkinek, aki nem látta még!

 
Phalanx   2018. 03. 02.

0

A forgatókönyv elég ügyetlen, a poénok is laposak kicsit, de azt hiszem, a családi vígjáték kritériumait azért teljesíti. Ártalmatlan, ugyanakkor könnyen feledhető animációs film, nem fog óriási csalódást okozni, de nem is kerül be a legjobbak közé.

 
skyman   2017. 12. 29.

0

Kellemes meglepetést okozott a film, nagyon aranyos a története, mi jól szórakoztunk rajta. Látszik rajta, hogy a költségvetés szerény volt, sokszor alkalmaztak olcsó megoldásokat, de ez a szórakozni vágyó nézőt szerintem nem zavarja.