Rólam

Román magyar vagyok , 10 és fél éves , és a kedvenc tantárgyam a magyar.

Már régebben is néztem a Mafab.hu oldalát , de csak most 2020.10.26-on lettem a tagja.

Kedvenc színészeim:Ryan Reynolds , Adam Sandler , Ross Lynch , Dwane Johnson , Jason Straham illetve Vin Diesel , Ice Cube , Kevin Hart , Jack Black.Kedvenc filmjeim:Sonic , a sündisznó , Előre , Bad Boys , Demóna 1-2 , Libabőr 1-2 , Jumanji 1-2-3 , Pókember:Idegenben , Pókember:Irány a pókverzum!Remélem továbbra is jó szívvel fogadjátok a kritikáimat!

2020. 12. 07.
Nézhető akció :)
Egy jó film. Mindenkinek ajánlom, aki szereti az ilyesmit. Jól el lehet ütni ezzel a filmmel az időt. A majmok is szuper karakterek voltak szerintem. Ebben a filmben volt... több»
2020. 12. 06.
Jó, de később megunjuk...
Hát nem slágerfilm, de szerintem kár lett volna kihagyni. Egy remek kaland tiniknek, gyerkőcöknek ez a film. Egy egész nézhető darab, lekötött ez a film. Volt egy problém... több»
2020. 12. 05.
Ha nem nézed meg, tökéletesen döntesz
Gyenge lett. Most nem éreztem azt a Mad Max-stílust, mint a korábbi filmeknél. Meg lehet egyszer nézni, de hamar elfelejtjük.... több»
2020. 12. 05.
Egy borzalmas életrajzi film
Dwane Johnson és a többiek egész jól teljesítettek ismét. Érzelmes, hangulatos film tinik számára. A forgatókönyvet is jól összeszedték szerintem. Káromkodtak benne, de n... több»
2020. 12. 05.
Ryan Reynolds és Pokémon nullát érő kalandjai
Gyerekeknek se ajánlatos. Átbukdácsol a borzalmon, az egy csillagnál viszont megakad. A karakterek se mennek el, Pokémon tökre hülyét csinál magából. Akárhogy keresem a j... több»