Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Családi bunyó (2019)

Fighting with My Family
Filmadatlap
 
27
Szereplők
16
Vélemények
21
Képek
7
Videók

Galéria (21)

Florence Pugh
Florence Pugh
Florence Pugh
Florence Pugh
Nick Frost
Florence Pugh
Florence Pugh
Nick Frost
Florence Pugh

Videók (7)

 
Klauka89   2021. 10. 30.

legújabb vélemény

1

Jól kezdődik, de aztán észrevétlenül, alattomosan ellaposodik. Háttérzajnak egyszer elment.

 
Orosz István   2019. 05. 12.

0
Nem szeretem a pankrációt, de ezt érdemes volt megnézni!

Vicces volt, jó karakterekkel. Igaz történet alapján készült, ez is különösen tetszett. Jó volt a szereplőválogatás. Picit betekintést nyertünk a WWE színfalai mögé. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 01.

0

Dwayne Johnson egyik legjobb filmje. Nem kifejezetten szeretem a pankrációt, de ez a film kifejezetten tetszett. Bepillantást enged a pankráció világába. Igaz történet az alapja és az miatt is volt annyira érdekes és inspiráló.

 
Félix   2020. 12. 05.

2
Egy borzalmas életrajzi film

Dwane Johnson és a többiek egész jól teljesítettek ismét. Érzelmes, hangulatos film tinik számára. A forgatókönyvet is jól összeszedték szerintem. Káromkodtak benne, de nagyon nem vonok le semmit az értékelésből. A poénokból sincs hiány, viszont egy kicsit csalódtam, mert az előzetes alapján arra számítottam, hogy nagyjából az egész film alatt fogok nevetni, de tévedtem. Egy vakációra szerintem alkalmas kikapcsolódás ez a film, srácok, az én véleményem szerint tökre élvezni fogjátok. :) Lekött a film, egész jó hangulata van. Én mindig is kedveltem az életrajzi filmeket. Szerintem az életrajzi filmek közül ez volt sajnos a 2. leggyengébb. A karakterek (úgy értem, színészek, ha esetleg valaki nem jött volna rá) tökre meggyőzőek voltak, mint pl. Dwane Johnson. A poénokból elég kevés volt, de azok a kis poénok, amiket ott beleraktak, elég meggyőzőek voltak, de azok sem voltak perfektek. Sajnos ez a film nem lett zseniális. Oh, ne! Pedig mielőtt megkezdődtek volna a reklámok meg a film, annyira reménykedtem benne, hogy remek lesz, egyszerűen zseniális. Hát itt nem lett igazam... Ez a film konkrétan nem ér többet 3 csillagnál. Van-e ennek a filmnek forgatókönyve? Bullshit. Lehet, hogy nektek be fog jönni, de nekem nem tetszett annyira...

 
BoBamburg   2019. 12. 05.

0

Nem azt mondom, hogy Dwayne Johnson miatt néztem meg, de elég durva, hogy vele adják el, miközben van nettó 5 perc szerepe. Amúgy ettől eltekintve egy közepesen unalmas életrajzi film, amit egyszer bőven elég volt látni.

 
Jumanji175   2021. 08. 21.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Igazság szerint a film a pankráció rajongóinak szól elsősorban, én már évek óta nem néztem eme sportot. Mégis vártam a filmet, egyrészt mert Dwayne Johnson az egyik szereplője (akitől 3 vagy 4 film van csak, amit nem láttam), másrészt mert láttam rég... több»

 
Ratroson   2020. 12. 05.

2
Egy kikapcsolódás hétvégére :)

Egy érzelmes, vicces film. Tetszettek a karakterek, a sportjelenetek, egy egész jó filmre sikeredett. Ez a film nem időpocséklás, sőt, nagyon is érdemes megnézni. A sztorija sem annyira megszokott, tetszett benne az, hogy nem mindennapi film a Családi bunyó. 12 éves kortól remek kikapcsolódás ez a film, és el is mondom, hogy miért: megvan benne minden, ami kell.Humor, sport, érzelem. Bár mondjuk több poént is beletehettek volna, de így is jó.

A film összbevétele 39 058 583 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 97 079 136 forintot termelt.

 

A Családi bunyó Dwayne Johnson és Steve Merchant második közös filmje a 2010-es Fogtündér után.

(hp)
 

A pankrátor kaszkadőr jelenetek dublőrei Zeline Vega (AJ Lee) és Tessa Blanchard voltak. Vega nem sokkal a forgatás befejezése után debütált a WWE-ben.

(hp)
 

A ringben játszódó jeleneteket a február 20-i WWE Raw után forgatták a Los Angeles-i Staples Centerben.

(hp)
 

A Családi bunyó világpremierje a Sundance Filmfesztiválon volt 2019. január 28-án.

(hp)
 

A filmet kimondottan jól fogadták a kritikusok. A RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon jelenleg 86 százalékon áll (2019. február).

(hp)
 
Összességében egy nagyon kedves és tanulságos darab, melyet mindenkinek csak ajánlani lehet! több»
 
Családi bunyó egy sokrétű, szórakoztató életrajzi film az újrakezdésről, a család fontosságáról és arról, hogy ha van egy álmunk azt sohasem szabad feladni. Paige története felemelő és megható. Pankráció rajongóknak kötelező, mindenki másnak pedig érdemes megnézni. több»
 
Semmit sem tudok a pankrációról. Pedig lehetett volna alkalmam megfertőződni, hiszen a nyolcvanas évek végén a Sky Channel segítségével még a rozsdásodó vasfüggöny mögé is eljutott a szappanoperába oltott birkózás műfaja. több»