Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
75

Családi bunyó (2019)

Fighting with My Family
Filmadatlap
 
27
Szereplők
13
Vélemények
21
Képek
7
Videók
 
Nagyonjóképű   2020. 02. 24.

legújabb vélemény

Unalmas, vontatott film. Nagyon gyengécskére sikeredett, kár volt az időt vele tölteni.

 
Orosz István   2019. 05. 12.

Nem szeretem a pankrációt, de ezt érdemes volt megnézni!

Vicces volt, jó karakterekkel! Igaz történet alapján történt, ez is különösen tetszett. Jó volt a szereplő válogatás. Picit betekintést nyertünk a WWE színfalai mögé. Mindenkinek csak ajánlani tudom.


 
Ms. Akárki   2019. 08. 01.

Dwayne Johnson egyik legjobb filmje. Nem kifejezetten szeretem a pankrációt, de ez a film kifejezetten tetszett. Bepillantást enged a pankráció világába. Igaz történet az alapja és az miatt is volt annyira érdekes és inspiráló.

 
BoBamburg   2019. 12. 05.

Nem azt mondom, hogy Dwayne Johnson miatt néztem meg, de elég durva, hogy vele adják el, miközben van nettó 5 perc szerepe. Amúgy ettől eltekintve egy közepesen unalmas életrajzi film, amit egyszer bőven elég volt látni.

 
iq.csabi   2019. 08. 21.

Az előzetes alapján jobbra számítottam, de így is bőven lehet rajta szórakozni, bár egy két helyen idétlen a film. Egyszer nézhető filmnek tökéletesen megfelel.

Florence Pugh
Florence Pugh
Jack Lowden
Florence Pugh
Florence Pugh
Nick Frost
Jack Lowden
Florence Pugh
Florence Pugh
Jack Lowden
Nick Frost
Jack Lowden
Florence Pugh
 
Családi bunyó egy sokrétű, szórakoztató életrajzi film az újrakezdésről, a család fontosságáról és arról, hogy ha van egy álmunk azt sohasem szabad feladni. Paige története felemelő és megható. Pankráció rajongóknak kötelező, mindenki másnak pedig érdemes megnézni. több»
 
Semmit sem tudok a pankrációról. Pedig lehetett volna alkalmam megfertőződni, hiszen a nyolcvanas évek végén a Sky Channel segítségével még a rozsdásodó vasfüggöny mögé is eljutott a szappanoperába oltott birkózás műfaja. több»
 
Összességében egy nagyon kedves és tanulságos darab, melyet mindenkinek csak ajánlani lehet! több»

A film összbevétele 39 058 583 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 97 079 136 forintot termelt.

 

A Családi bunyó Dwayne Johnson és Steve Merchant második közös filmje a 2010-es Fogtündér után.

(hp)
 

A pankrátor kaszkadőr jelenetek dublőrei Zeline Vega (AJ Lee) és Tessa Blanchard voltak. Vega nem sokkal a forgatás befejezése után debütált a WWE-ben.

(hp)
 

A ringben játszódó jeleneteket a február 20-i WWE Raw után forgatták a Los Angeles-i Staples Centerben.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.