Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
81

Pénzcsináló

(Moneyball)
 
Deku  2017. 07. 26.

Nem értettem a film végén mitől van mindenki úgy elájulva. Az igaz, hogy Brad Pitt nagyszerű volt de ez még nem ok. Teljesen alul teljesített a film minden téren. Ha lehet nem ismételném meg.

 
TribeBubu  2017. 01. 08.

„Hogy hagyhat valakit hidegen a baseball?“ mondja Billy a filmben. Engem hidegebben nem is hagyhatna. Ugyan nincs bajom vele, de semmilyen sportközvetítés nem tud lekötni és sportolni is csak úgy szeretek, ha nem győzelemre megy ki a játék.
Ennek ellenére nagyon tetszett a film. Szép történet arról, hogy ki kell tartani és ha padlóra kerülünk, akkor is fel kell kelni és megpróbálni újra, mindezt csak úgy, ha szeretjük, amit csinálunk. Mindegyik színész színvonalasan alakított, remek a rendezés, a forgatókönyv (bár a regény nem tudom, mennyire volt nagy segítségére a szkript íróinak) pörgős és ügyes.
Még annyit, hogy a magyar szinkront csak kemény mazochistáknak ajánlom. Mindegyik karakter hangja telitalálat, de Pitté, aki a főszereplő, fizikai fájdalmat tud okozni.

 
Olivér Rózsa  2017. 07. 03.

Nekem bejött nagyon. Mondjuk szeretem az ilyen menedzseres filmeket. Európába nem igazán van elterjedve ez a sport, a film segít kicsit jobban belelátni

 
juhasz-david93  2015. 02. 18.

Nekem nem tetszett. Játékosok eladása, vétele, abból a célból, hogy összeálljon egy ütőképes csapat. Ugyanennyire érdekes filmet lehetett volna készíteni például a PES-ben végigvitt Karrier módomról.

 
hejnekem  2015. 05. 09.

Érdekes, szórakoztató filmnek találtam, annak ellenére, hogy néhol vontatott. Nem kell ismerni a baseballt hozzá, anélkül is érthető, akár az élet más területein is alkalmazható dolgokat mutat be a film.

Brad Pitt
Brad Pitt
Brad Pitt
Jonah Hill
Chris Pratt
Jonah Hill
Jonah Hill
Philip Seymour Hoffman
 

Három kategóriában volt BAFTA-díj esélyes: legjobb férfi mellékszereplő (Jonah Hill), legjobb adaptált forgatókönyv (Steven Zaillian, Aaron Sorkin) és legjobb férfi alakítás (Brad Pitt).

(Bogi87)
 

Richard Roeper A-minősítést adott a Moneyball-ra.

(Bogi87)
 

A jegypénztárak adatai alapján 110,2 millió dolláros bevételt generált a film, 50 millió dollárból készítették el.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.