Játssz egy 32" LG LED televízióért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
82

The Fighter - A harcos

(The Fighter)
 
34
9
12
13
 
ZeroHero   2015. 05. 05.

A film első fele jobb volt, mint a második. A vége fele kicsit leült a sztori, túl amerikaias lett, de még így is érdekfeszítő volt. Christian vitte a hátán a filmet, nélküle biztosan nem lett volna ilyen jó. Tetszett.

 
a.edit63   2015. 05. 19.

Jó film, bár nem az én műfajom :), nekem a bunyós részek kicsit hollywoodi-nak tűntek, de hát jó az így. Szegény Christian Bale, mit tettek vele már megint, legalább olyan rosszul nézett ki, mint a Gépészben, de tudom, így volt hiteles...

 
Siriusalias   2015. 10. 14.

Nagyon jó filmnek tartom, nem is annyira a történet miatt, inkább a színészek miatt, akik nagyon jól hozzák a figurákat. Én szeretem a sport témájú filmeket, de nem mindegyiket. Ezt tudom ajánlani megnézésre, szórakoztató.

 
Ballerz93   2015. 11. 04.

Nekem nagyon tetszett ez is pont annyit kapunk amennyit kaphatunk egy ilyen filmtől és ez tökéletesen elég arra, hogy jól szórakozzak. Nem akart több lenni, mint ami valójában.

 
fastesmanalive   2015. 11. 03.

Jobban jársz, ha meg se nézed. Igen a válaszodra a kérdés, olyan rossz lett, hogy jobb kihagyni. Kár taglalni a sztori pocsék a karakterek, amit játszanak szintén gyengusz így hát én ezt nem venném fel top listásnak.

 

Dicky Eklund nem szerette ahogyan az anyját és a nővéreit megjelenítették a filmen. A nővéreknek sem tetszett a filmbéli portréjuk. Eklund tiltakozásként kisétált a film vetítéséről.

(magyaristvan )
 

Christian Bale órákat töltött az igazi Dicky Eklund-dal, hogy a lehető leghitelesebben játszhassa el. 14 kilót fogyott a szerep kedvéért. A rendező szerint ez több mint utánzás.

(magyaristvan )
 

Amy Adams szerint az igazi Charlene nem szerette a rövid ruháit és a mélyen dekoltált felsőit, mert szerinte Charlene sohasem venne fel ilyesmit.

(magyaristvan )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.