Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
83

A harcos (2010)

The Fighter
Filmadatlap
 
35
Szereplők
9
Vélemények
13
Képek
2
Videók
 A harcos
 
sabnock666   2020. 03. 16.

legújabb vélemény

Bale és Wahlberg korunk két tehetséges színésze,és egy életrajzi ihletésű film.Találkoztak,összebarátkoztak,megszerették egymást,mi pedig a filmet.Jó lett,nem zseniális,de erős kis mozi.

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

A film első fele jobb volt, mint a második. A vége fele kicsit leült a sztori, túl amerikaias lett, de még így is érdekfeszítő volt. Christian vitte a hátán a filmet, nélküle biztosan nem lett volna ilyen jó. Tetszett.


 
a.edit63   2015. 05. 19.

Jó film, bár nem az én műfajom :), nekem a bunyós részek kicsit hollywoodi-nak tűntek, de hát jó az így. Szegény Christian Bale, mit tettek vele már megint, legalább olyan rosszul nézett ki, mint a Gépészben, de tudom, így volt hiteles...

 
Siriusalias   2015. 10. 14.

Nagyon jó filmnek tartom, nem is annyira a történet miatt, inkább a színészek miatt, akik nagyon jól hozzák a figurákat. Én szeretem a sport témájú filmeket, de nem mindegyiket. Ezt tudom ajánlani megnézésre, szórakoztató.

 
Ballerz93   2015. 11. 04.

Nekem nagyon tetszett ez is pont annyit kapunk amennyit kaphatunk egy ilyen filmtől és ez tökéletesen elég arra, hogy jól szórakozzak. Nem akart több lenni, mint ami valójában.

A film összbevétele 129 190 869 dollár volt (imdb.com).

 

25 millió dollárból készült a film.

(LionelMessi10)
 

Dicky Eklund nem szerette ahogyan az anyját és a nővéreit megjelenítették a filmen. A nővéreknek sem tetszett a filmbéli portréjuk. Eklund tiltakozásként kisétált a film vetítéséről.

(magyaristvan)
 

Christian Bale órákat töltött az igazi Dicky Eklund-dal, hogy a lehető leghitelesebben játszhassa el. 14 kilót fogyott a szerep kedvéért. A rendező szerint ez több mint utánzás.

(magyaristvan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.