Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
35
Szereplők
8
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
ZeroHero   2015. 05. 05.

A film első fele jobb volt, mint a második. A vége fele kicsit leült a sztori, túl amerikaias lett, de még így is érdekfeszítő volt. Christian vitte a hátán a filmet, nélküle biztosan nem lett volna ilyen jó. Tetszett.

 
a.edit63   2015. 05. 19.

Jó film, bár nem az én műfajom :), nekem a bunyós részek kicsit hollywoodi-nak tűntek, de hát jó az így. Szegény Christian Bale, mit tettek vele már megint, legalább olyan rosszul nézett ki, mint a Gépészben, de tudom, így volt hiteles...


 
Siriusalias   2015. 10. 14.

Nagyon jó filmnek tartom, nem is annyira a történet miatt, inkább a színészek miatt, akik nagyon jól hozzák a figurákat. Én szeretem a sport témájú filmeket, de nem mindegyiket. Ezt tudom ajánlani megnézésre, szórakoztató.

 
Ballerz93   2015. 11. 04.

Nekem nagyon tetszett ez is pont annyit kapunk amennyit kaphatunk egy ilyen filmtől és ez tökéletesen elég arra, hogy jól szórakozzak. Nem akart több lenni, mint ami valójában.

 
palfi24   2015. 03. 03.

Kellett egy kis idő, mire rendesen rávett, hogy élvezzem. Utána viszont nagyon. Wahlberg jó és pont. De Christian Bale valami nagyon nagy színész. Szerintem Nolan fele ennyit hozott ki belőle a Batman filmekben. Nagyon tud. Szeretem a boxolós dolgot, ki is van benne dolgozva. Jó film, ajánlom! 8/10

A film összbevétele 129 190 869 dollár volt (imdb.com).

 

25 millió dollárból készült a film.

(LionelMessi10)
 

Dicky Eklund nem szerette ahogyan az anyját és a nővéreit megjelenítették a filmen. A nővéreknek sem tetszett a filmbéli portréjuk. Eklund tiltakozásként kisétált a film vetítéséről.

(magyaristvan)
 

Christian Bale órákat töltött az igazi Dicky Eklund-dal, hogy a lehető leghitelesebben játszhassa el. 14 kilót fogyott a szerep kedvéért. A rendező szerint ez több mint utánzás.

(magyaristvan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.