Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
81%

A harcos (2010)

The Fighter
Filmadatlap
 
33
Szereplők
10
Vélemények
13
Képek
2
Videók
 
dailyfilmsan   2020. 05. 12.

legújabb vélemény

0

Nekem nagyon nem tetszett a film. Oké igaz történet, oké szuper színészek, de mégis szerintem nagyon nem volt rendben. A harcjeleneteknél szabályosan látszik hogy nem érnek egymáshoz a felek. A családi dráma inkább hisztéria mint megkapó vita, az egé... több»

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

0

A film első fele jobb volt, mint a második. A vége fele kicsit leült a sztori, túl amerikaias lett, de még így is érdekfeszítő volt. Christian vitte a hátán a filmet, nélküle biztosan nem lett volna ilyen jó. Tetszett.


 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 16.

0

Bale és Wahlberg korunk két tehetséges színésze,és egy életrajzi ihletésű film.Találkoztak,összebarátkoztak,megszerették egymást,mi pedig a filmet.Jó lett,nem zseniális,de erős kis mozi.

 
a.edit63   2015. 05. 19.

0

Jó film, bár nem az én műfajom :), nekem a bunyós részek kicsit hollywoodi-nak tűntek, de hát jó az így. Szegény Christian Bale, mit tettek vele már megint, legalább olyan rosszul nézett ki, mint a Gépészben, de tudom, így volt hiteles...

 
Siriusalias   2015. 10. 14.

0

Nagyon jó filmnek tartom, nem is annyira a történet miatt, inkább a színészek miatt, akik nagyon jól hozzák a figurákat. Én szeretem a sport témájú filmeket, de nem mindegyiket. Ezt tudom ajánlani megnézésre, szórakoztató.

 
Ballerz93   2015. 11. 04.

0

Nekem nagyon tetszett ez is pont annyit kapunk amennyit kaphatunk egy ilyen filmtől és ez tökéletesen elég arra, hogy jól szórakozzak. Nem akart több lenni, mint ami valójában.

 
palfi24   2015. 03. 03.

0

Kellett egy kis idő, mire rendesen rávett, hogy élvezzem. Utána viszont nagyon. Wahlberg jó és pont. De Christian Bale valami nagyon nagy színész. Szerintem Nolan fele ennyit hozott ki belőle a Batman filmekben. Nagyon tud. Szeretem a boxolós dolgot, ki is van benne dolgozva. Jó film, ajánlom! 8/10

Galéria (13)

Videók (2)

A film összbevétele 129 190 869 dollár volt (imdb.com).

 

25 millió dollárból készült a film.

(LionelMessi10)
 

Dicky Eklund nem szerette ahogyan az anyját és a nővéreit megjelenítették a filmen. A nővéreknek sem tetszett a filmbéli portréjuk. Eklund tiltakozásként kisétált a film vetítéséről.

(magyaristvan)
 

Christian Bale órákat töltött az igazi Dicky Eklund-dal, hogy a lehető leghitelesebben játszhassa el. 14 kilót fogyott a szerep kedvéért. A rendező szerint ez több mint utánzás.

(magyaristvan)
 

Amy Adams szerint az igazi Charlene nem szerette a rövid ruháit és a mélyen dekoltált felsőit, mert szerinte Charlene sohasem venne fel ilyesmit.

(magyaristvan)
 

Darren Aronofsky lett volna a rendező, de elhagyta a produkciót a "Fekete hattyú" (Black Swan) (2010) kedvéért.

(magyaristvan)
 

A filmben Christian Bale játsza Dicky Eklund-öt, aki 7 évvel idősebb mint a féltestvére Micky Ward, akit Mark Wahlberg alakít. A valóságban Wahlberg 3 évvel idősebb mint Bale.

(magyaristvan)
 

Mark Wahlberg az edzést már 2005-ben elkezdte. Néhány elhalasztás és szünet után s gilmet végül 2009 júliusában kezdték forgatni.

(magyaristvan)
 

Mark Wahlberg elküldte a forgatókönyvet Martin Scorsese-nek abban a reményben hogy megrendezi, de a rendező nem vállalta.

(magyaristvan)
 

A filmben egy jelenet elejéig feltűnik Dicky Ecklung unokatestvére, Sean Ecklung is.

(SódóGA)
 

A filmet mindössze 33 nap alatt forgatták.

(SódóGA)