Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
86
Filmadatlap
 
26
Szereplők
41
Vélemények
7
Képek
3
Videók
 
Nagyonjóképű   2020. 02. 25.

legújabb vélemény

Az előttem hozzászólókhoz csatlakozok. Nem egy pörgős film, azonban könnyű vele azonosulni. Megtörtént eseményeket dolgoz fel a mozifilm, melyben Sandra Bullock is megmutatta, hogy nem csak bohókás arca van. Leköti a néző figyelmét végig.

 
indingo   2017. 05. 02.

Nem egypörgős, mint a 10 körmödet lerágod típusú film, de kedvelhető. A történet megtörtént eseményeket dolgoz fel és mit még el is hittem, hogy valóban úgy is történt.


 
dailyfilmsan   2019. 01. 14.

Michael oher története nagyon szívhez szóló és egy kicsit a tanároknak is egy csapatépítő tréningen lejátszandó film is. Az empátia csak úgy csucsog a filmből. Persze ez nem baj, de kicsit túlteng benne a minden a legjobbra fordul faktor. Persze ez csak nagyon mellékes hiszen Sandra nagyon menő és határozott a filmben és a kiskölyök is már értük érdemes megnézni. A történet csak egy Plusz ami tényleg különleges.

 
MP170506   2019. 05. 28.

Egy történet, amelyet az élet írt... Tanulságos, szívmelengető történet, amelyet kiváló színészek visznek vászonra. Nem egy pörgős, izgalmakkal fűtött film, mégis végig leköti a néző figyelmét.

 
Szilonka   2018. 08. 14.

Sandra Bullocknak borzalmas a szőke, de a film annál jobb. Mindig van kiút. Szép történet.

 
VvV   2016. 05. 10.

Remek film, bár nekünk nem sokat jelent az amerikai foci. Sandra Bullockot szokatlan volt szőkén látni. Külön tetszettek, hogy a végén mutattak eredeti felvételeket is a családról.

 
Ms. Akárki   2019. 04. 20.

Gyönyörű és megható történet. Valós történetet vesz alapul, és ez adja a film szívszorító és inspiráló hatását is. Michael Oher története közismert, és csodálatos tisztelgés számára is, és a családja számára is, hogy egy ilyen zseniális filmet hoztak össze.

A film összbevétele 309 208 309 dollár volt (imdb.com).

 

Sandra Bullock számos alkalommal visszautasította a szerepet. Nem igazán tartotta megfelelőnek magát a szerepre, csak akkor vállalta el 100%-osan a szerepet miután alkalma volt találkozni a valódi Leigh Anne Touhy-jal.

(dailyfilmsan)
 

A filmben szereplő edzők legtöbbike saját magát alakította a filmben. (Lou Holtz, Houston Nutt, Ed Orgeron...)

(dailyfilmsan)
 

309,2 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

29 millió dollár volt a film költségvetése.

(LionelMessi10)
 

Quinton Aaron a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Sandra Bullock a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Sandra Bullock A szív bajnokai című filmben nyújtott alakításáért Oscar-t nyert és érdekesség, hogy ugyan azon a hétvégén amikor Oscar-t nyert elnyerte az Arany Málna díjat is az Ő a megoldás filmben nyújtott alakításért a legrosszabb színésznő és legrosszabb filmes páros kategóriában.

(Szivárvány1)
 

A film Michael Lewis azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

A film két szereplőjének is köze van a zeneiparhoz: Tim McGraw a színészkedés mellett country énekesként is bizonyította, Lily Collins pedig Phil Collins lánya.

(SódóGA)
 

Michael Oher eredetileg a Briarcrest Keresztény Főiskolára járt, de miután ott elolvasták a forgatókönyvet, a főiskola nem járult hozzá, hogy elhangozzon a neve, mert aggódtak a jó hírük miatt - főleg azon jelenet miatt, amikor a tanárok kételkednek Michael tanulási képességeiben.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.