Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
86
Filmadatlap
 
26
Szereplők
40
Vélemények
7
Képek
2
Videók
 
indingo   2017. 05. 02.

Nem egypörgős, mint a 10 körmödet lerágod típusú film, de kedvelhető. A történet megtörtént eseményeket dolgoz fel és mit még el is hittem, hogy valóban úgy is történt.

 
dailyfilmsan   2019. 01. 14.

Michael oher története nagyon szívhez szóló és egy kicsit a tanároknak is egy csapatépítő tréningen lejátszandó film is. Az empátia csak úgy csucsog a filmből. Persze ez nem baj, de kicsit túlteng benne a minden a legjobbra fordul faktor. Persze ez csak nagyon mellékes hiszen Sandra nagyon menő és határozott a filmben és a kiskölyök is már értük érdemes megnézni. A történet csak egy Plusz ami tényleg különleges.


 
MP170506   2019. 05. 28.

Egy történet, amelyet az élet írt... Tanulságos, szívmelengető történet, amelyet kiváló színészek visznek vászonra. Nem egy pörgős, izgalmakkal fűtött film, mégis végig leköti a néző figyelmét.

 
Szilonka   2018. 08. 14.

Sandra Bullocknak borzalmas a szőke, de a film annál jobb. Mindig van kiút. Szép történet.

 
VvV   2016. 05. 10.

Remek film, bár nekünk nem sokat jelent az amerikai foci. Sandra Bullockot szokatlan volt szőkén látni. Külön tetszettek, hogy a végén mutattak eredeti felvételeket is a családról.

A film összbevétele 309 208 309 dollár volt (imdb.com).

 

Sandra Bullock számos alkalommal visszautasította a szerepet. Nem igazán tartotta megfelelőnek magát a szerepre, csak akkor vállalta el 100%-osan a szerepet miután alkalma volt találkozni a valódi Leigh Anne Touhy-jal.

(dailyfilmsan)
 

A filmben szereplő edzők legtöbbike saját magát alakította a filmben. (Lou Holtz, Houston Nutt, Ed Orgeron...)

(dailyfilmsan)
 

309,2 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.