Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
87%
Filmadatlap
 
26
Szereplők
41
Vélemények
7
Képek
3
Videók

Vélemények: A szív bajnokai (2009)

 
sammy88   2020. 08. 24.

legújabb vélemény

Megérdemelt oscar

Sandra Bullock az egyik kedvenc színésznőm.. nincs botrány, nincs kirívó élet, feltünősködés, csak ő maga és a kemény munka.. ami meghozta gyümölcsét. Kellett egy ilyen témájú film ami meghozta neki az elismerést - ami azért rég megvolt már persze. Jó sztori, szimpatikus színészek... nem igazán kell ennél több.

 
indingo   2017. 05. 02.

Nem egypörgős, mint a 10 körmödet lerágod típusú film, de kedvelhető. A történet megtörtént eseményeket dolgoz fel és mit még el is hittem, hogy valóban úgy is történt.


 
dailyfilmsan   2019. 01. 14.

Michael oher története nagyon szívhez szóló és egy kicsit a tanároknak is egy csapatépítő tréningen lejátszandó film is. Az empátia csak úgy csucsog a filmből. Persze ez nem baj, de kicsit túlteng benne a minden a legjobbra fordul faktor. Persze ez c... több»

 
MP170506   2019. 05. 28.

Egy történet, amelyet az élet írt... Tanulságos, szívmelengető történet, amelyet kiváló színészek visznek vászonra. Nem egy pörgős, izgalmakkal fűtött film, mégis végig leköti a néző figyelmét.

 
Szilonka   2018. 08. 14.

Sandra Bullocknak borzalmas a szőke, de a film annál jobb. Mindig van kiút. Szép történet.

 
VvV   2016. 05. 10.

Remek film, bár nekünk nem sokat jelent az amerikai foci. Sandra Bullockot szokatlan volt szőkén látni. Külön tetszettek, hogy a végén mutattak eredeti felvételeket is a családról.

 
Bazzzsi   2019. 01. 10.

Azért jók az ilyen filmek, mert sose jutna el hozzánk egy ilyen történet. Igazi szívmelengető film, remek alakításokkal.

 
Ms. Akárki   2019. 04. 20.

Gyönyörű és megható történet. Valós történetet vesz alapul, és ez adja a film szívszorító és inspiráló hatását is. Michael Oher története közismert, és csodálatos tisztelgés számára is, és a családja számára is, hogy egy ilyen zseniális filmet hoztak össze.

 
MKristijan   2016. 11. 18.

Nem szeretem az amerikaifutball-t, de maga a történet a helyén volt, lehetett volna kézilabda is vagy kosár. Akkor is megállta volna a helyét.

 
Dodi   2015. 06. 10.

Megható, szép, kedves történet. Alapvetően nem csípem Sandra Bullock-ot, és mikor megláttam ezzel a szőke hajjal majdnem kikapcsoltam, de örülök hogy nem tettem. Jól játszott el kell ismernem, engem most megvett kilóra

 
MidoD7   2019. 04. 21.

Bitangosan jól szórakoztam az elejétől a végéig. Észvesztő módon oltári film. Kellemesen poénos, izgalmas, és a filmzenéjére sem lehet semmi panasz. Nagyon imádtam a világát, amit teremtett.

 
Lonka   2017. 07. 30.

Az Oscart lehet, hogy nem is Sandra Bullock kapta, hanem a történet. Nagyon kedvelhető sztorit kaptunk é imádtam a végén a valós szereplők bemutatását is kicsit még bensőségesebbé tette.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 21.

Emberségből 5*! Ezenkívül egy nagyon szívhez szóló és mégis szórakoztató filmről beszélhetünk jelen esetben. A színészi játék is nagyon meggyőző. Élet szaga van, de valahol túlidealizált az egész helyzet... mindenesetre megmutatja, hogy milyen nagy j... több»

 
czerik   2018. 07. 17.

Egy átlagos film

 
Timcsi   2019. 02. 01.

Nagyon amerikai. Hatalmas család, befogadott sportoló fiú felemelkedése. Egy kis szenvedés, majd siker csillogás és happy.

 
kevelin   2018. 08. 23.

sandra bullock egyik legszuperebb drámai alakítása. nagyon megható történet ahogy kiemelnek a nyomorból egy fekete fiút aki él is az élet adta lehetőséggel

 
szabomarc   2019. 01. 14.

Szerintem jó film lett, néhol eléggé vontatott, de leköti az embert. A történet szép, bár kissé rózsaszín az egész, azért élvezhető. Ajánlani tudom mindenkinek.

 
vivikejencikelara   2017. 05. 30.

Nagyon sok megható és egyben szomorú történet. Rengetegszer kicsordult a könnyem, de megérte megnézni mert gazdagabb lettem valamivel. Valamilyen értékkel. Mert ez a film igazi kincs.

 
Csillagpor   2019. 03. 31.

Nagyon szép, erős történet. Szívhez szóló és megható Michael története. És az is erősít a film hatásán, hangulatán, hogy megtörténet események adták az alapját. Sandra Bullock legjobb alakítása szerintem. A zene tökéletes és a színészek is.

 
pisti18   2015. 08. 28.

Egy film amiben nem történik semmi rossz! Nívós, szórakoztató, szívmelengető..,Sandra Bullock nagy visszatérése volt ez a filmvászonra. Mindenki számára kötelező!

 
a.edit63   2015. 05. 18.

A történet nagyon tetszett, a film szépen össze van rakva, a helyén van minden. A karakterek is nagyon jók és a színészek is. Sandra Bullock tényleg nagyot alakít, bár szerintem azért ez még az Oscar-díjas alakítástól messze van.... De jó film!

 
rhamus   2015. 07. 18.

Túl van ez hype-olva még hozzá erősen. Nem látom értelmét a filmnek, egyszerűen nekem ez maga volt az unalom. Végig néztem, hogy hátha majd a végén lesz valami, ami feldobja, de semmi sajnos végig untam az egészet. Lehet az én hibám, de ez van.

 
dps   2015. 05. 01.

Egy vidám, tisztán látó és végsősoron felemelő családi sportdráma, egy kérlelhetetlen keresztény mese az emberi szolidaritásról a faji és osztálykülönbségek közepette.

 
Filmzabáló   2015. 08. 20.

A film központjában ennek ellenére Sandra Bullock áll, akinek nagyon jól áll ez a “domina” szerep. A túlságosan is talpára esett, puccos családanya karakter számos helyzetkomikummal szolgál. Ez a szarkasztikus vidámság pedig belengi az egész film idilli hangulatát.

 
szafffy   2015. 06. 17.

Le a kalappal Sandra Bullock előtt, maradandót alakított a filmben, ami megtörtént eseményeken alapszik, ettől még inkább megindító. Megérdemelte a Golden Globe -ot.

 
malnaturmix   2016. 10. 26.

Remek film, bár mostanában olvastam egy riportot az eredeti néger sráctól, hogy azért sok minden nem úgy történt mint ahogy a filmben láthattuk.

 
ZsozS   2015. 11. 30.

Számomra felejthetetlen élmény. Sandra Bullok csodásan játszik. A film drámaisága és végkimenetele megnyugtató. Igazi családi dráma. Ráadásul igaz történet, ami miatt tuti befutó.

 
KrisztiEsLaci   2016. 04. 23.

Inkább családi, mint sportfilm. A szeretet győzelme az előítéletek, a konvenciók felett, és hogy társadalmunk mennyire képtelen kezelni - megérteni az önzetlenség fogalmát. Sandra Bullock szőke?! Már azért is meg kell nézni!

 
The queen   2016. 02. 20.

Ez egy jó kis életrajzi dráma volt az kell, hogy mondjam. Nagyon és és igaz történt. Sandra Bullock, mind a főszereplő srác színészi alakítása nagyon tetszett.

 
Imádom Nagy Antalt   2015. 08. 19.

A szív bajnokai egy igazán szórakoztató, szívmelengető és tanulságos életrajzi dráma, amit – mint tudjuk – nehéz jól elkészíteni. Esetünkben sem tökéletes, viszont egy kellemes és erős alkotásról beszélhetünk.