Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
15
Szereplők
4
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
indingo   2019. 01. 22.

NLF játékos Vince Papaleról szóló életrajzi ihletésű film, nem tényszerű, de az alap, hogy a legidősebb újoncként játszhatott, és ért el sikert. A kisember kitörése a munkanélküliséggel küzdő városból ahol a barátok együtt tudnak örülni a csapattal és ez legalább feleteti gondokat.

 
Hakker   2019. 11. 14.

Szeretem ezt a filmet. Minden sporttal kapcsolatos filmet kedvelek, de azokat még jobban amelyek életrajzi drámák. Mark Wahlberg-et színészként többre becsülöm, mint zenészként. Nem ismerem Vince Papale életét, de gondolom a filmben kicsit kiszínezték.


 
cinderella   2016. 10. 03.

Egyszerűen lenyűgöző volt. Az elején kicsit lassan indult be, de utána már nem volt megállás. Végig izgultam minden percét, olyan volt, mintha én is ott lettem volna a szurkolók között. Nem lehet nem a hatása alá kerülni.

 
Zsombi   2017. 01. 05.

Egy újabb amerikai focis film, amit egy héten belül elfelejthetünk. A "Péntek este fényei" legyőzhetetlenek a kategóriában.

A film összbevétele 57 789 574 dollár volt (imdb.com).

 

58,5 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

A filmnek 40 millió dollár a költségvetése.

(LionelMessi10)
 

Számos korábbi Eagles játékos engedélyt adott a Disneynek neveik filmben való használatára.

(magyaristvan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.