Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
82%
Filmadatlap
 
31
Szereplők
18
Vélemények
13
Képek
Videók
 
Charvi30   2019. 10. 13.

legújabb vélemény

Ha már bokszolós film, akkor van ennél pár sokkalta izgalmasabb és sokkal eredetibb darab, mint például a Rocky vagy a Dühöngő bika, aztán a mostaniak közül a Warrior. Ez viszont... kicsit elevez farvizen, mert nem akar annyira bevállalós lenni, mint... több»

 
Deku   2017. 11. 20.

Simán ütötte az én általam oly nagyszerűen kedvelhető filmek színvonalát. Az egyik legnagyobb kedvencem lett ez a film, bőven azt a szintet hozta amit vártam tőle és ez a film már olyan volt amit bármikor újra tudnék nézni.


 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 07.

Gyönyörű,komoly,hatásos,megható.Minden kockája zseniális,és Russel Crowe nagyon odatette magát. Bizony,néha megkönnyeztem,férfiasan bevallom. Többször nézős.

 
Dodi   2015. 06. 10.

Több mint megható film (amikor kalapozni megy a bokszmenedzserekhez csak, hogy a gyerekeiket visszavehessék magukhoz, már csak a fiának tett ígérete miatt is)! Engem teljesen magával ragadott a film hangulata (és nem csak a bokszmeccsek közben)...

 
D. Wolfe   2016. 05. 05.

Zseniális film egy megható felemelkedéstörténetről. A filmvégi - igazából majdnem negyven percig tartó - bokszmérkőzés minden perce igazi adrenalibomba, de az oda vezető út is izgalmas és magával ragadó. Russel Crowe fantasztikusan játszik, az a jele... több»

 
erahurka   2018. 08. 15.

Tipikus életrajzi film, nem meglepő ez Ron Howardtól. Jól rendezett, jó történet, jó színészek, mégsem tud igazán kiemelkedni a meglehetősen tömött közegből.

 
a.edit63   2015. 05. 19.

Nagyon szép és tartalmas film, elgondolkodtató és kicsit meg is hatja a nézőt, nem szabad kihagyni. Igényes rendezés és tökéletes színészi játék. Egyszerűen profi az egész!

A film összbevétele 108 539 911 dollár volt (imdb.com).

 

Russell Crowe rengeteget fogyott a szerep kedvéért.

(SódóGA)
 

A filmben mellékszereplőként Braddock unokája is szerepel, Rosemarie DeWitt a szomszéd Sarah Wilsont játssza.

(SódóGA)
 

A filmben használt autók a Halton County Radial Railway Museum tulajdonai. Az intézménynek hatalmas autógyűjteménye van a kanadai Milton mellett.

(SódóGA)
 

Russell Crowe a forgatás alatt többször is megsérült, ami miatt a film készítése két hónapot csúszott.

(SódóGA)
 

A filmben Braddock ellenfeleit valódi profi bokszolók játszották, akiknek meghagyták, hogy a lehető legközelebb fejezzék be az ütéseket a színész testéhez, ám sok esetben nem tudták megállítani a mozdulatot, így okozva kisebb sérülést Russell Crowenak.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.