Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

A remény bajnoka (2005)

Cinderella Man
Filmadatlap
 
30
Szereplők
18
Vélemények
13
Képek
1
Videók

Galéria (13)

Russell Crowe

Videók (1)

 
Charvi30   2019. 10. 13.

legújabb vélemény

0

Ha már bokszolós film, akkor van ennél pár sokkalta izgalmasabb és sokkal eredetibb darab, mint például a Rocky vagy a Dühöngő bika, aztán a mostaniak közül a Warrior. Ez viszont... kicsit elevez farvizen, mert nem akar annyira bevállalós lenni, mint... több»

 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 07.

0

Gyönyörű,komoly,hatásos,megható.Minden kockája zseniális,és Russel Crowe nagyon odatette magát. Bizony,néha megkönnyeztem,férfiasan bevallom. Többször nézős.

 
Deku   2017. 11. 20.

0

Simán ütötte az én általam oly nagyszerűen kedvelhető filmek színvonalát. Az egyik legnagyobb kedvencem lett ez a film, bőven azt a szintet hozta amit vártam tőle és ez a film már olyan volt amit bármikor újra tudnék nézni.

 
Dodi   2015. 06. 10.

0

Több mint megható film (amikor kalapozni megy a bokszmenedzserekhez csak, hogy a gyerekeiket visszavehessék magukhoz, már csak a fiának tett ígérete miatt is)! Engem teljesen magával ragadott a film hangulata (és nem csak a bokszmeccsek közben)...

 
erahurka   2018. 08. 15.

0

Tipikus életrajzi film, nem meglepő ez Ron Howardtól. Jól rendezett, jó történet, jó színészek, mégsem tud igazán kiemelkedni a meglehetősen tömött közegből.

 
D. Wolfe   2016. 05. 05.

0

Zseniális film egy megható felemelkedéstörténetről. A filmvégi - igazából majdnem negyven percig tartó - bokszmérkőzés minden perce igazi adrenalibomba, de az oda vezető út is izgalmas és magával ragadó. Russel Crowe fantasztikusan játszik, az a jele... több»

 
a.edit63   2015. 05. 19.

0

Nagyon szép és tartalmas film, elgondolkodtató és kicsit meg is hatja a nézőt, nem szabad kihagyni. Igényes rendezés és tökéletes színészi játék. Egyszerűen profi az egész!

A film összbevétele 108 539 911 dollár volt (imdb.com).

 

Russell Crowe rengeteget fogyott a szerep kedvéért.

(SódóGA)
 

A filmben mellékszereplőként Braddock unokája is szerepel, Rosemarie DeWitt a szomszéd Sarah Wilsont játssza.

(SódóGA)
 

A filmben használt autók a Halton County Radial Railway Museum tulajdonai. Az intézménynek hatalmas autógyűjteménye van a kanadai Milton mellett.

(SódóGA)
 

Russell Crowe a forgatás alatt többször is megsérült, ami miatt a film készítése két hónapot csúszott.

(SódóGA)
 

A filmben Braddock ellenfeleit valódi profi bokszolók játszották, akiknek meghagyták, hogy a lehető legközelebb fejezzék be az ütéseket a színész testéhez, ám sok esetben nem tudták megállítani a mozdulatot, így okozva kisebb sérülést Russell Crowenak.

(SódóGA)