Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
82
Filmadatlap
 
31
Szereplők
18
Vélemények
13
Képek
Videók
 
sabnock666   2019. 09. 07.

legújabb vélemény

Gyönyörű,komoly,hatásos,megható.Minden kockája zseniális,és Russel Crowe nagyon odatette magát. Bizony,néha megkönnyeztem,férfiasan bevallom. Többször nézős.

 
Deku   2017. 11. 20.

Simán ütötte az én általam oly nagyszerűen kedvelhető filmek színvonalát. Az egyik legnagyobb kedvencem lett ez a film, bőven azt a szintet hozta amit vártam tőle és ez a film már olyan volt amit bármikor újra tudnék nézni.


 
Dodi   2015. 06. 10.

Több mint megható film (amikor kalapozni megy a bokszmenedzserekhez csak, hogy a gyerekeiket visszavehessék magukhoz, már csak a fiának tett ígérete miatt is)! Engem teljesen magával ragadott a film hangulata (és nem csak a bokszmeccsek közben)...

 
D. Wolfe   2016. 05. 05.

Zseniális film egy megható felemelkedéstörténetről. A filmvégi - igazából majdnem negyven percig tartó - bokszmérkőzés minden perce igazi adrenalibomba, de az oda vezető út is izgalmas és magával ragadó. Russel Crowe fantasztikusan játszik, az a jelenet, amiben pénzt koldul, hogy visszaszerezhesse a gyerekeit, igazán könnyfakasztó pillanat.

 
erahurka   2018. 08. 15.

Tipikus életrajzi film, nem meglepő ez Ron Howardtól. Jól rendezett, jó történet, jó színészek, mégsem tud igazán kiemelkedni a meglehetősen tömött közegből.

A film összbevétele 108 539 911 dollár volt (imdb.com).

 

Russell Crowe rengeteget fogyott a szerep kedvéért.

(SódóGA)
 

A filmben mellékszereplőként Braddock unokája is szerepel, Rosemarie DeWitt a szomszéd Sarah Wilsont játssza.

(SódóGA)
 

A filmben használt autók a Halton County Radial Railway Museum tulajdonai. Az intézménynek hatalmas autógyűjteménye van a kanadai Milton mellett.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.