Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
82%
Filmadatlap
 
31
Szereplők
18
Vélemények
13
Képek
Videók

Vélemények: A remény bajnoka (2005)

 
Charvi30   2019. 10. 13.

legújabb vélemény

Ha már bokszolós film, akkor van ennél pár sokkalta izgalmasabb és sokkal eredetibb darab, mint például a Rocky vagy a Dühöngő bika, aztán a mostaniak közül a Warrior. Ez viszont... kicsit elevez farvizen, mert nem akar annyira bevállalós lenni, mint... több»

 
Deku   2017. 11. 20.

Simán ütötte az én általam oly nagyszerűen kedvelhető filmek színvonalát. Az egyik legnagyobb kedvencem lett ez a film, bőven azt a szintet hozta amit vártam tőle és ez a film már olyan volt amit bármikor újra tudnék nézni.


 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 07.

Gyönyörű,komoly,hatásos,megható.Minden kockája zseniális,és Russel Crowe nagyon odatette magát. Bizony,néha megkönnyeztem,férfiasan bevallom. Többször nézős.

 
Dodi   2015. 06. 10.

Több mint megható film (amikor kalapozni megy a bokszmenedzserekhez csak, hogy a gyerekeiket visszavehessék magukhoz, már csak a fiának tett ígérete miatt is)! Engem teljesen magával ragadott a film hangulata (és nem csak a bokszmeccsek közben)...

 
D. Wolfe   2016. 05. 05.

Zseniális film egy megható felemelkedéstörténetről. A filmvégi - igazából majdnem negyven percig tartó - bokszmérkőzés minden perce igazi adrenalibomba, de az oda vezető út is izgalmas és magával ragadó. Russel Crowe fantasztikusan játszik, az a jele... több»

 
erahurka   2018. 08. 15.

Tipikus életrajzi film, nem meglepő ez Ron Howardtól. Jól rendezett, jó történet, jó színészek, mégsem tud igazán kiemelkedni a meglehetősen tömött közegből.

 
a.edit63   2015. 05. 19.

Nagyon szép és tartalmas film, elgondolkodtató és kicsit meg is hatja a nézőt, nem szabad kihagyni. Igényes rendezés és tökéletes színészi játék. Egyszerűen profi az egész!

 
rhamus   2015. 07. 18.

Nem maradt meg túlzottan az emlékezetemben a film. Nem is meglepő, hisz eléggé kis bugyuta film volt. Erősen hajazott a zs kategóriás filmekre. A történet egy egyszerű kis tákolmány néhány nem ismert színésszel. Ez nem jött be.

 
Mulds   2016. 06. 11.

Ritka nagy csalódás volt a film. Pedig nagy elvárásokkal tettem le a voksomat a film mellett. Erre pedig hatalmasat kellett csalódjak. A sztori semmilyen lett, a karakterek szintúgy…

 
Prücsök   2015. 06. 30.

Ez a film hatalmas! Szerintem kiváló benne minden, semmire se lehet panasz! A karakterek nagyon jók és a színészek is kiválóan hozzák a rájuk írt szerepet, Russel Crowe szerintem nagyszerű alakítást nyújt. Többször nézhető, megható film.

 
Peeves112   2015. 08. 07.

A speciális effektusok ebben a filmben is nagyon jók, vagyis a látványvilága igazán jó. Zene tökéletes és a színészek is nagyon szépen hozzák a tőlük elvárt karaktereket. Nem kellett csalódjak

 
KrisztiEsLaci   2016. 04. 23.

Így kell egy jó sportfilmet igazán drámaira kerekíteni! És kell hozzá egy jó színész, Russel Crowe személyében, aki mindezt vászonra is viszi! Szép, és megható történet a lecsúszott bunyósról, aki végül elnyeri méltó jutalmát, mint a népmesékben!

 
Robi   2018. 07. 28.

Egy nagyon jó film a remény bajnoka ami a címéről nézve is kitalálhatjuk hogy arról szol hogy sose adjuk fel a reményt. Én mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a filmet.Nekem best of marad.

 
ZsozS   2015. 11. 30.

A reménytelenséget és az ez elleni küzdeni vágyást a lehető legjobban játszotta Crowe. Átütő erejű film, mely egyben nekem megható is volt. Na meg ez, hogy igaz történet. Ez nem semmi.

 
Katie75   2015. 02. 10.

Nagyon jó film, megható, pörgős, a remek alakításokról meg nem is beszélve. Csak ajánlani lehet, ha még nem láttad, bátran tegyél vele egy próbát.

 
norbyyyyy2344   2015. 02. 23.

Megható, igaz, nagyon jó történet jó színészekkel. Tényleg minden színész jót játszik. Minden fajta filmet szerető embernek nyugodt szívvel ajánlanám!

 
Durran   2015. 04. 30.

Szerintem nagy film A remény bajnoka, kicsit megható, kicsit borús, nyomasztó, de egyébként felemelő film, ami jellemző a világválság idején játszódó amerikai filmekre, amelyek még a nagyon rosszból is ki akarják hozni a jót. Ez a film inkább a női n... több»

 
Firencz   2015. 01. 16.

Igazi, Russel Crowe-nak való dráma, férfias izzadtsággal, küzdeni vágyással, szerelemmel, szegénységgel és nagy gazdasági világválsággal. Azt leszámítva, hogy ez egy bokszolós dráma, ami elég precízen sikerült összerakni, nem sok mindent lehet mondan... több»

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.