Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
21
Szereplők
7
Vélemények
20
Képek
2
Videók
Véres játék
 
HETEDIK   2020. 06. 02.

legújabb vélemény

Van Damme klasszikusainak egyike. Jól megkoreografált verekedések, a lassítások is ütnek, Bolo meg mindig elég aljas hozzá, hogy a belga szétverje.

 
ZeroHero   2015. 05. 12.

Minden idok legjobb sportfilmje. Igazi, hiteles tortenet, remek zenek, remek alakitasok, jo fenykepezes jellemzi. Bar 1988ban keszult, a mai napig megallja a helyet.


 
Yosihiro   2016. 05. 22.

Remek film azt hiszem ez azért nem a legjobb Van D film de azért megálja a helyét . Csak ajánlani tudom mindenkinek :)

 
Norbert93   2019. 05. 03.

A VHS aranykorszakának egyik nagy B kategóriás filmje, ami a verekedős film megjelölés helyett a sportfilm kategóriába is beférhet. Gyönyörű koreográfia és csontegyszerű történet, aminél több egy ilyen jellegű filmbe csak felesleges.

 
D. Wolfe   2016. 04. 18.

Igazi klasszikus rengeteg idézhető pillanattal, nagyszerűen fényképezett verekedésekkel és Van Damme testhezálló alakításával. Meg vannak a hibái, ez tény, de a maga idejében úttörő volt, emellett egyáltalán nem öregedett rosszul. A mai napig bármikor újranézhető.

Jean-Claude Van Damme
Jean-Claude Van Damme

A film összbevétele 11 806 119 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben ötvözik a Kung Fu, Jeet Kune Do és a Muay Thai stílust.

(LionelMessi10)
 

A forgatásra 1986 októberében került sor.

(dulkap)
 

A filmet Hong Kongban rögzítették.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.