Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
81
Filmadatlap
 
26
Szereplők
5
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
Robi   2018. 07. 25.

Nagyon jó filmnek tartom. Jackkel a fősszereplővel nagyon tudunk azonosulni milyen az. amikor az embert a rokona miatt lenéznek és maga a film is jó verekedős részekkel van tele pakolva .

 
Aziren   2015. 02. 20.

Ez a film nem sok újat ad hozzá a bunyós filmek által megszokott alapmotívumokhoz. A fordulatokon sem lepődik meg különösebben az ember, és a vége is kiszámítható, ami azt illeti. Bár az edző személye és az a gondolatvilág amit képvisel feldobja. A pazar zeneválogatásról nem is beszélve. Az egyszerűen zseniális, bár én elfogult vagyok az ilyesmivel. Én egyébként általában nem vagyok oda a harcművészetekről szóló filmekért, de ez tetszett.


 
norbyyyyy2344   2015. 02. 20.

Az egyik kedvenc filmem és nem csak a bunyóról szól! Nagyon jó film tényleg!! Izgalmas, szórakoztató, engem végig lekötött.

 
Sztyúi   2015. 08. 09.

Nem rossz kis bunyós film, jól össze van rakva, de nem különbözik nagyon az összes többi ilyen fajta filmtől. Egyszer azért meg lehet nézni, ha már az ember kedveli ezeket a fajta mozikat.

 
csenge   2014. 10. 24.

Mért van az, hogy a férfiasság meg a kitartás meg a nem tudom mi mércéje mindig az, hogy az ember mennyire királyul tudja agyonverni a többieket ráadásul illegálisan (!)? Miért éltetjük ezt a kultúrát, ahol akkor vagy nagy király meg macsó, hogy ha fájdalmat okozol másoknak? Nagy baj, hogy ilyen filmek készülnek állandóan.

 
Ha szereted azt hinni, hogy az a komplexusos fickó, aki képes ártatlanokat félholtra verni egy farokméregetés kedvéért, sportemberként fog rád kacsintani végül, akkor ez a te filmed. több»
 

Sean Faris 6 kg izmot szedett fel a szerephez.

(kázsé)
 

Chris Hauty-t az inspirálta a forgatókönyv megírására, hogy tinédzser fia YouTube videókat mutatott neki iskolai verekedésekről.

(kázsé)
 

A bemutató előtt egy harci jelenet kiszivárgott.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.