Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
81
Filmadatlap
 
26
Szereplők
6
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
Norbert93   2019. 06. 26.

legújabb vélemény

Karate tigris reboot

A film egy kis időre visszahozta a 80-as, 90-es évek verekedős filmjeit, melyhez a Karate tigris alapcselekményét használta. Nincs túlmisztifikálva, nincsenek benne lehetetlen jelenetek, mint egy Jet Li filmben és némileg több mélységet kapott, mint egy Van Damme film. Sajnos a két főszereplő/rivális azóta teljesen eltűnt, rosszabbnál rosszabb filmekben szerepel. Maga a film sem esik ilyen téren túlzásba, de olyan hatásosan helyezte el a sztorit a XXI.században, hogy teljes mértékben helytálló, élvezhető film vált belőle. Nem egy korszakalkotó harcművészeti film, de mindenképpen kellemes kikapcsolódást nyújthat és éppen egyszerűségében rejlik nagyszerűsége, amit a sablonok sem tesznek tönkre.

 
Robi   2018. 07. 25.

Nagyon jó filmnek tartom. Jackkel a fősszereplővel nagyon tudunk azonosulni milyen az. amikor az embert a rokona miatt lenéznek és maga a film is jó verekedős részekkel van tele pakolva .


 
Aziren   2015. 02. 20.

Ez a film nem sok újat ad hozzá a bunyós filmek által megszokott alapmotívumokhoz. A fordulatokon sem lepődik meg különösebben az ember, és a vége is kiszámítható, ami azt illeti. Bár az edző személye és az a gondolatvilág amit képvisel feldobja. A pazar zeneválogatásról nem is beszélve. Az egyszerűen zseniális, bár én elfogult vagyok az ilyesmivel. Én egyébként általában nem vagyok oda a harcművészetekről szóló filmekért, de ez tetszett.

 
norbyyyyy2344   2015. 02. 20.

Az egyik kedvenc filmem és nem csak a bunyóról szól! Nagyon jó film tényleg!! Izgalmas, szórakoztató, engem végig lekötött.

 
Sztyúi   2015. 08. 09.

Nem rossz kis bunyós film, jól össze van rakva, de nem különbözik nagyon az összes többi ilyen fajta filmtől. Egyszer azért meg lehet nézni, ha már az ember kedveli ezeket a fajta mozikat.

 
Ha szereted azt hinni, hogy az a komplexusos fickó, aki képes ártatlanokat félholtra verni egy farokméregetés kedvéért, sportemberként fog rád kacsintani végül, akkor ez a te filmed. több»

A film összbevétele 24 850 922 dollár volt (imdb.com).

 

Sean Faris 6 kg izmot szedett fel a szerephez.

(kázsé)
 

Chris Hauty-t az inspirálta a forgatókönyv megírására, hogy tinédzser fia YouTube videókat mutatott neki iskolai verekedésekről.

(kázsé)
 

A bemutató előtt egy harci jelenet kiszivárgott.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.