Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
82%
Filmadatlap
 
26
Szereplők
6
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
Norbert93   2019. 06. 26.

legújabb vélemény

1
Karate tigris reboot

A film egy kis időre visszahozta a 80-as, 90-es évek verekedős filmjeit, melyhez a Karate tigris alapcselekményét használta. Nincs túlmisztifikálva, nincsenek benne lehetetlen jelenetek, mint egy Jet Li filmben és némileg több mélységet kapott, mint egy Van Damme film. Sajnos a két főszereplő/rivális azóta teljesen eltűnt, rosszabbnál rosszabb filmekben szerepel. Maga a film sem esik ilyen téren túlzásba, de olyan hatásosan helyezte el a sztorit a XXI.században, hogy teljes mértékben helytálló, élvezhető film vált belőle. Nem egy korszakalkotó harcművészeti film, de mindenképpen kellemes kikapcsolódást nyújthat és éppen egyszerűségében rejlik nagyszerűsége, amit a sablonok sem tesznek tönkre.

 
Robi   2018. 07. 25.

0

Nagyon jó filmnek tartom. Jackkel a fősszereplővel nagyon tudunk azonosulni milyen az. amikor az embert a rokona miatt lenéznek és maga a film is jó verekedős részekkel van tele pakolva .


 
Aziren   2015. 02. 20.

0

Ez a film nem sok újat ad hozzá a bunyós filmek által megszokott alapmotívumokhoz. A fordulatokon sem lepődik meg különösebben az ember, és a vége is kiszámítható, ami azt illeti. Bár az edző személye és az a gondolatvilág amit képvisel feldobja. A p... több»

 
norbyyyyy2344   2015. 02. 20.

0

Az egyik kedvenc filmem és nem csak a bunyóról szól! Nagyon jó film tényleg!! Izgalmas, szórakoztató, engem végig lekötött.

 
Sztyúi   2016. 10. 09.

0

Nem rossz kis bunyós film, jól össze van rakva, de nem különbözik nagyon az összes többi ilyen fajta filmtől. Egyszer azért meg lehet nézni, ha már az ember kedveli ezeket a fajta mozikat.

 
csenge   2014. 10. 24.

0

Mért van az, hogy a férfiasság meg a kitartás meg a nem tudom mi mércéje mindig az, hogy az ember mennyire királyul tudja agyonverni a többieket ráadásul illegálisan (!)? Miért éltetjük ezt a kultúrát, ahol akkor vagy nagy király meg macsó, hogy ha fájdalmat okozol másoknak? Nagy baj, hogy ilyen filmek készülnek állandóan.

Galéria (10)

Videók (1)

A film összbevétele 24 850 922 dollár volt (imdb.com).

 

Sean Faris 6 kg izmot szedett fel a szerephez.

(kázsé)
 

Chris Hauty-t az inspirálta a forgatókönyv megírására, hogy tinédzser fia YouTube videókat mutatott neki iskolai verekedésekről.

(kázsé)
 

A bemutató előtt egy harci jelenet kiszivárgott.

(kázsé)
 

Sean Faris a forgatás során gerinctörést szenvedett.

(kázsé)
 

Ebben a 2008-as filmben a harcokat többször iPhone-okkal veszik fel. De az iPhone-ok csak 2009-től váltak képessé videó rögzítésére.

(kázsé)
 

Mikor Roqua azt mondja, hét éve nem látta a családját, csak öt ujját mutatja fel.

(kázsé)
 
Ha szereted azt hinni, hogy az a komplexusos fickó, aki képes ártatlanokat félholtra verni egy farokméregetés kedvéért, sportemberként fog rád kacsintani végül, akkor ez a te filmed. több»