Milyen lenne, ha ötvöznénk a Westworldöt és A ház az erdő mélyén-t? Nos, az utóbbi évek legnagyobb horrorsikereit szállító Blumhouse az ígéri, hogy A vágyak szigete-ből választ kapunk a kérdésre! 

A Csendes-óceán egy eldugott szegletében van egy sziget, mely nem mindennapi lehetőséget kínál az odalátagatóknak. Egy különc zseni vezetése alatt álló intézet beosztottjai azon munkálkodnak, hogy valóra váltsák látogatóik valamennyi álmát, még, ha az képtelenségnek tűnik is. Mindenkinek csak egy esélye van, de garantáltan minden vendég kívánsága teljesül. A sziget vezetője valamennyi érdeklődőt szívélyesen fogadja, rövidesen azonban felszínre kerül ellentmondást nem tűrő stílusa. A beteljesült vágyakért súlyos árat követel. A 70-80-as évek nagy sikerű sorozatának filmváltozata hátborzongató élményt garantál.

A film rendezői székét Jeff Wadlow foglalhatta el (Ha/Ver 2, Sose hátrálj meg), míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Lucy Hale, Michael Rooker, Michael Peña, Maggie Q, Kim Coates, Parisa Fitz-Henley és Portia Doubleday. A forgatókönyvet Jeff Wadlow, Jillian Jacobs és Christopher Roach szerezte.

Íme 5 érdekesség a premierfilmről, amit nem árt tudnod, mielőtt jegyet váltasz:

  • A film alapjául az ABC azonos című 1977-es tévésorozata szolgált.
  • A filmhez eredetileg A galaxis őrzői sztárja, Dave Bautista is leszerződött, de végül ismeretlen okokból visszalépett a szerepléstől.
  • Az eredeti A vágyak szigete (Fantasy Island) sorozat Tattoo nevű karaktere nem került bele a filmbe.
  • A Blumhouse 2018. júliusában jelentette be, hogy elkészítik az azonos című, 1977 és 1984 között futó tévésorozat mozifilmes adaptációját, melyet a Westworld és A ház az erdő mélyén elegyeként jellemeztek.
  • A vágyak szigete forgatása 2019. januárjában és februárjában zajlott Fiji szigetén.

Hazai premierdátum: 2020.02.13.