Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Végképp eltörölni (1996)

Eraser
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
14
Képek
2
Videók

Galéria (14)

Videók (2)

 
Sabnock Sanatory   2021. 01. 31.

legújabb vélemény

0

James Caan és Arnold Schwarzenegger párharca ebben a kicsit misztikusra sikerült világban elég jóra sikerült. A fénysebességgel közlekedő puska kivételével tisztességes alkotás. Vanessa L. Williams pedig olyan halovány volt, amilyen szokott.

 
adam   2016. 03. 27.

1

Klasszikus Schwarzenegger film, az ember pontosan azt kapja tőle, amit vár. Tele van izgalmas akcióval, jó sztorival, látványos jelenetekkel. Én pont ezt keresem az ilyen filmekben, nem mindenféle társadalmi mondanivalókat, amikkel ma tele szokták pakolni ezeket a fajta filmeket.

 
edessszilvia   2017. 11. 24.

0

A Végképp eltörölni egy klasszikus Arnold Schwarzenegger film amit egyszer mindenkinek látnia kell mert egyedi hangulata van. Klasszikus és kihagyhatatlan darab

 
Nemecsek   2017. 12. 17.

0

Imádom ezt az ilyen akciófilmekben, hogy teljesen mindegy, egyáltalán l e h e t s é g e s-e, ami a filmben van. Mint amikor a Vasemberben Tony Stark létrehoz egy új elemet. What? Itt meg a fénysebességgel száguldó lövedék. Na hagyjuk már :D de hát ilyenek ezek a filmek.

A film összbevétele 242 295 562 dollár volt (imdb.com).

 

A film történetében 60 ember hal meg.

(Norbi)
 

A filmben egyetlen állat sem sérült meg.

(7ETEDIK )
 

A filmben CGI krokodilokat használtak.

(7ETEDIK )
 

John Milius számtalan változtatást eszközölt a forgatókönyvön Arnold Schwarzenegger kedvéért.

(kázsé)
 

A cég neve eredetileg Cyrex és nem Cyrez volt, de a Cyrix nevű cég panaszt nyújtott be. Mivel a filmet már leforgatták, az összes dialógust újraszinkronizálták és a cég logóját utólag módosították digitálisan.

(kázsé)