83% 325 szavazat
Végképp eltörölni

Végképp eltörölni

Eraser
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
28
Szereplők (28)
14
Képek (14)
2
Videók (2)
10
Érdekességek (10)
1
Díjak (1)
Filmkritika
4
Cikkek (4)
Fórum

FILMINFÓ

John Kruger feladata, hogy a fontos ügyek koronatanúit megvédje a tanúvédelmi program keretében. Bár szakmájában ő a legjobb, egy nap olyan kihívás elé néz, ami látszólag meghaladja erejét. Megvádolják azzal, hogy elárulta társait, tudja azonban, hogy ennek ellenére is meg kell védenie a nőt, aki… Több


Rendező: Chuck Russell
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 1996.08.15.
 
2023.04.07 Erik Csok

legújabb vélemény

Na ez, ez a kedvenc Scwarzenegger filmem!

Hiába a sok Terminátor film, a kalszikus Kommandó, vagy a nagyon vicces Az utolsó akcióhős, nálam ez a number one Scwarzenegger film! Én nem tudom, de amikor megnéztem, iszonyatosan tetszett! Elképesztő király film szerintem, mai napig emlékszem egy csomó jelenetre, de újra kellesz néznem. Érdekes az a világ, amit felépít, és a története. Ugyan bár 90-es évekbeli film, tök modernek látszik ami a fegyvereket illeti. És szerintem ez is tök jó benne. Az embernek csak annyi a dolga, hogy leül, és pontosan tudja mire számít, ezt pedig ez a film megis adja! Scwarzi jól játszik, de valljuk be, nem ezért szeretjük. Én nagyon örülök hogy anno el vállalta ezt a filmet, nagyon jól tette, és aki nem látta, irány megnézni!

0
 

James Caan és Arnold Schwarzenegger párharca ebben a kicsit misztikusra sikerült világban elég jóra sikerült. A fénysebességgel közlekedő puska kivételével tisztességes alkotás. Vanessa L. Williams pedig olyan halovány volt, amilyen szokott.

0
 
2022.03.24 Lóri Ádámcsik

Klasszikus

A 90-es évek egyik klasszikus schwarzeneggeres akciófilmje. Ha még nem láttad, tessék megnézni! :)

0
 
2016.03.27 adam

Klasszikus Schwarzenegger film, az ember pontosan azt kapja tőle, amit vár. Tele van izgalmas akcióval, jó sztorival, látványos jelenetekkel. Én pont ezt keresem az ilyen filmekben, nem mindenféle társadalmi mondanivalókat, amikkel ma tele szokták pakolni ezeket a fajta filmeket.

1
 
2017.11.24 edessszilvia

A Végképp eltörölni egy klasszikus Arnold Schwarzenegger film amit egyszer mindenkinek látnia kell mert egyedi hangulata van. Klasszikus és kihagyhatatlan darab

0

A film összbevétele 242 295 562 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A film történetében 60 ember hal meg.Szerző: Norbi

#2
 

A filmben egyetlen állat sem sérült meg.Szerző: HE7EDIK

#3
 

A filmben CGI krokodilokat használtak.Szerző: HE7EDIK

#4
 

John Milius számtalan változtatást eszközölt a forgatókönyvön Arnold Schwarzenegger kedvéért.Szerző: kázsé

#5