Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
58%
Filmadatlap
 
30
Szereplők
19
Vélemények
23
Képek
6
Videók
 
Larissa Armond   2020. 10. 23.

legújabb vélemény

Láttam a filmet (HBOGo), csak nem emlékszem miről szól, annyira zagyva volt: ki kivel? miért? Minek! Egy hölgy bozontos szemöldöke, na, az nagy hatással volt rám. Ebből a szem(öldök)pontból, hatalmas alkotás...

 
ArpiHajdu és Réci   2020. 02. 16.

a nap véleménye

Fantáziátlanok viadala

A Blumhouse legújabb filmes üdvöskéje, a Vágyak szigete már az elején azzal a kijelentéssel él, hogy a történet fő helyszínét adó egzotikus tájon „bármi és minden lehetséges”. És ahogy a film szereplőinek, úgy a nézőknek is megvannak, pontosabban meg... teljes kritika»


 
indingo   2020. 02. 18.

Nagyon gyenge filmecske volt, bár ezt az előzetes alapján is sejteni lehetett. A története ne valami acélos, sok meglepetés nincs benne.

 
HETEDIK   2020. 02. 16.

Aki ezt horrornak meri nevezni az még soha életében nem látott igazi horror filmet...jól indult, aztán egyre nevetségesebb lett, a befejezés pedig nincs rá jobb szó, szánalmas. Semmi vér, semmi brutalítás, de még ilyesztegetések sincsenek benne. Mi akart ez lenni, de komolyan?

 
Szilonka   2020. 02. 16.

Rengeteg kérdést hagytak megválaszolatlanul. Nincs jól kidolgozva a történet, nekem nagyon összecsapott volt az egész.

 
Bazzzsi   2020. 10. 05.

Ki ne szeretne eljutni egy olyan szigetre, ahol minden vágya teljesülhet? De milyen árat kell érte fizetni. Én más történetre számítottam, de ez is tetszett.

 
BoBamburg   2020. 06. 20.

Nem egy korszakalkotó film, de az ilyen kommersz popcorn horrorokhoz képest egész korrekt darab, ami ahogy látom, kissé jobban alul van értékelve, mint indokolt. Alapötlet egész jó, a cselekmény izgalmas, a végső csavar is oké.

Lucy Hale
Austin Stowell
Michael Peña
Austin Stowell
Lucy Hale
Michael Peña

A film összbevétele 47 315 959 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 83 883 261 forintot termelt. A hazai mozik összesen 53 064 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film alapjául az ABC azonos című 1977-es tévésorozata szolgált.

(hp )
 

A filmhez eredetileg A galaxis őrzői sztárja, Dave Bautista is leszerződött, de végül ismeretlen okokból visszalépett a szerepléstől.

(hp )
 

Az eredeti A vágyak szigete (Fantasy Island) sorozat Tattoo nevű karaktere nem került bele a filmbe.

(hp )
 

A Blumhouse 2018. júliusában jelentette be, hogy elkészítik az azonos című, 1977 és 1984 között futó tévésorozat mozifilmes adaptációját, melyet a Westworld és A ház az erdő mélyén elegyeként jellemeztek.

(hp )
 

A vágyak szigete forgatása 2019. januárjában és februárjában zajlott Fiji szigetén.

(hp )
 
Nemhogy horrorként, de drámaként és thrillerként is csúfosan leszerepel a Vágyak szigete, amelyet talán még a humora megmentett volna, de az meg végképp hiányzik belőle. több»
 
A vágyak szigete olyan ostoba film, hogy azt hiszi magáról van helye a mozivásznon és a horror műfajában. Pedig nincs. Nagyon nincs. több»
 
Egyetlen dolog tarthatja fent a nézői figyelmet az efféle filmekhez képest szokatlanul hosszú (vagy annak tűnő) játékidő alatt: hogy kiderüljön, mégis mi a megveszekedett löttyös fene áll a temérdek nonszensz esemény hátterében. több»