Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
55
Filmadatlap
 
30
Szereplők
12
Vélemények
23
Képek
5
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Caravaggio1978   2020. 03. 15.

legújabb vélemény

Nem érte meg a mozijegyet

Maga az ötlet jó lett volna,de egy borzalom lett a vége,egy össze vissza kusza unalmas és horrornak még távolról sem nevezhető film lett a vége. Majdnemhogy unalmas is volt,egy lapos történet,a végére egyikőnk sem tudta pontosan megmondani ennek a filmnek az értelmét.Sajnos egy unalmas rossz élmény volt.

 
ArpiHajdu és Réci   2020. 02. 16.

a nap véleménye

Fantáziátlanok viadala

A Blumhouse legújabb filmes üdvöskéje, a Vágyak szigete már az elején azzal a kijelentéssel él, hogy a történet fő helyszínét adó egzotikus tájon „bármi és minden lehetséges”. És ahogy a film szereplőinek, úgy a nézőknek is megvannak, pontosabban meglennének a maguk vágyai. Például az, hogy egy ennél jobb alkotást is összehozhattak volna a ’70-80-as évek ismert tévésorozata alapján. Merthogy jelen film eredetijét egy hét évadot megélt, az amerikai ABC-n futott széria képezi, amelyben Ricardo Montalban játszotta a főszerepet, s műfaji szempontból a kalandfilmek hagyományaihoz igazodott inkább. A sorozat záróévadja óta több mint harminc év telt el, a Sony és a Blumhouse pedig látott is „fantáz... több»


 
indingo   2020. 02. 18.

Nagyon gyenge filmecske volt, bár ezt az előzetes alapján is sejteni lehetett. A története ne valami acélos, sok meglepetés nincs benne.

 
HETEDIK   2020. 02. 16.

Aki ezt horrornak meri nevezni az még soha életében nem látott igazi horror filmet...jól indult, aztán egyre nevetségesebb lett, a befejezés pedig nincs rá jobb szó, szánalmas. Semmi vér, semmi brutalítás, de még ilyesztegetések sincsenek benne. Mi akart ez lenni, de komolyan?

 
Szilonka   2020. 02. 16.

Rengeteg kérdést hagytak megválaszolatlanul. Nincs jól kidolgozva a történet, nekem nagyon összecsapott volt az egész.

Lucy Hale
Austin Stowell
Michael Peña
Austin Stowell
Lucy Hale
Michael Peña
 
Nemhogy horrorként, de drámaként és thrillerként is csúfosan leszerepel a Vágyak szigete, amelyet talán még a humora megmentett volna, de az meg végképp hiányzik belőle. több»
 
A vágyak szigete olyan ostoba film, hogy azt hiszi magáról van helye a mozivásznon és a horror műfajában. Pedig nincs. Nagyon nincs. több»
 
Egyetlen dolog tarthatja fent a nézői figyelmet az efféle filmekhez képest szokatlanul hosszú (vagy annak tűnő) játékidő alatt: hogy kiderüljön, mégis mi a megveszekedett löttyös fene áll a temérdek nonszensz esemény hátterében. több»

A film összbevétele 35 121 998 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 76 321 085 forintot termelt. A hazai mozik összesen 47 957 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film alapjául az ABC azonos című 1977-es tévésorozata szolgált.

(hp)
 

A filmhez eredetileg A galaxis őrzői sztárja, Dave Bautista is leszerződött, de végül ismeretlen okokból visszalépett a szerepléstől.

(hp)
 

Az eredeti A vágyak szigete (Fantasy Island) sorozat Tattoo nevű karaktere nem került bele a filmbe.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.