Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
49%

A vágyak szigete (2020)

Fantasy Island
Filmadatlap
 
30
Szereplők
20
Vélemények
23
Képek
6
Videók

Galéria (23)

Lucy Hale
Austin Stowell
Michael Peña
Austin Stowell
Lucy Hale
Michael Peña

Videók (6)

 
taba   2021. 02. 19.

legújabb vélemény

1

Sablonos történetként indul, ami miatt elnyerte mégis a tetszésemet, az az ügyes befejezés, hirtelen minden a helyére kerül, és a fordulat sem marad el.

 
ArpiHajdu és Réci   2020. 02. 16.

a nap véleménye

1
Fantáziátlanok viadala

A Blumhouse legújabb filmes üdvöskéje, a Vágyak szigete már az elején azzal a kijelentéssel él, hogy a történet fő helyszínét adó egzotikus tájon „bármi és minden lehetséges”. És ahogy a film szereplőinek, úgy a nézőknek is megvannak, pontosabban meg... teljes kritika»

 
Szilonka   2020. 02. 16.

1

Rengeteg kérdést hagytak megválaszolatlanul. Nincs jól kidolgozva a történet, nekem nagyon összecsapott volt az egész.

 
indingo   2020. 02. 18.

0

Nagyon gyenge filmecske volt, bár ezt az előzetes alapján is sejteni lehetett. A története ne valami acélos, sok meglepetés nincs benne.

 
7ETEDIK   2020. 02. 16.

0

Aki ezt horrornak meri nevezni az még soha életében nem látott igazi horror filmet...jól indult, aztán egyre nevetségesebb lett, a befejezés pedig nincs rá jobb szó, szánalmas. Semmi vér, semmi brutalítás, de még ilyesztegetések sincsenek benne. Mi akart ez lenni, de komolyan?

 
Bazzzsi   2020. 10. 05.

0

Ki ne szeretne eljutni egy olyan szigetre, ahol minden vágya teljesülhet? De milyen árat kell érte fizetni. Én más történetre számítottam, de ez is tetszett.

 
BoBamburg   2020. 06. 20.

0

Nem egy korszakalkotó film, de az ilyen kommersz popcorn horrorokhoz képest egész korrekt darab, ami ahogy látom, kissé jobban alul van értékelve, mint indokolt. Alapötlet egész jó, a cselekmény izgalmas, a végső csavar is oké.

A film összbevétele 47 315 959 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 83 883 261 forintot termelt. A hazai mozik összesen 53 064 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film alapjául az ABC azonos című 1977-es tévésorozata szolgált.

(hp)
 

A filmhez eredetileg A galaxis őrzői sztárja, Dave Bautista is leszerződött, de végül ismeretlen okokból visszalépett a szerepléstől.

(hp)
 

Az eredeti A vágyak szigete (Fantasy Island) sorozat Tattoo nevű karaktere nem került bele a filmbe.

(hp)
 

A Blumhouse 2018 júliusában jelentette be, hogy elkészítik az azonos című, 1977 és 1984 között futó tévésorozat mozifilmes adaptációját, melyet a Westworld és A ház az erdő mélyén elegyeként jellemeztek.

(hp)
 

A vágyak szigete forgatása 2019 januárjában és februárjában zajlott Fiji szigetén.

(hp)
 
Nemhogy horrorként, de drámaként és thrillerként is csúfosan leszerepel a Vágyak szigete, amelyet talán még a humora megmentett volna, de az meg végképp hiányzik belőle. több»
 
Egyetlen dolog tarthatja fent a nézői figyelmet az efféle filmekhez képest szokatlanul hosszú (vagy annak tűnő) játékidő alatt: hogy kiderüljön, mégis mi a megveszekedett löttyös fene áll a temérdek nonszensz esemény hátterében. több»