Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
47
Filmadatlap
 
32
Szereplők
7
Vélemények
12
Képek
4
Videók
Death Note
 
Spidey   2020. 02. 01.

legújabb vélemény

Nagyon izgalmas volt maga a felvetés hogy mit tenne az ember ha egy ilyen lehetőséget kaparintana meg és atársadalom miként reagálna ennek az erőnek az okozataira. Nagyok okos de szükségtelenül gyors volt a film lezárása. Ennél azért többet érdemelt volna ez a film.

 
erahurka   2018. 08. 21.

Nem ismerem az mangát vagy a rajzfilmet (rajzfilmeket?), de ez nekem tökre tetszett. Persze nem volt hibátlan, de így is bejött a látványvilág és a történet. Nem kiváló alkotás de jónak szerintem jó.


 
Vágottszemű   2019. 02. 06.

Ez egy rossz film. Jobb mint a többi japán film, de attól még egyáltalán nem jó. Az anime ennél sokkal jobb. Egy filmbe nem lehet belesűríteni annyi dolgot ami ott történt.

 
Mithrel   2019. 02. 22.

Valami rettenet lett ez a film. Nem csak mint feldolgozás sikerült rosszul, de magában is elég béna alkotás. Fura szereplők, értelmetlen motivációk és indokolatlan cselekmény teszi élvezhetetlenné, arról meg ne is beszéljünk, hogy az animéhez és mangához képest mekkora baromság lett. Gyenge film, ami kicsit sem hű az alapanyaghoz, egyáltalán nem tiszteli azt.

 
bocerkaa   2017. 09. 08.

Hát, én imádtam az animét, így ettől a sorozattól én nagyon sokat vártam, de sajnos még csak meg sem közelíti az anime változat színvonalát. Hamar érdektelenségbe fullad, mivel nem igazán tud újat hozni a témában. Nem is igazán kár érte, mivel a megvalósítása egészen korrekt. Csak éppen nem az igazi.

 
Caravaggio1978   2019. 01. 10.

Ez nem sorozat.....

Páran írtak itt véleményt,de szerintem nem is látták ezt a mozit mert valami sorozatról véleményeztek....nos ez nem az egy egy darab egész film,nem sorozat! Nagyon jól viszi az igazi történetet,fordulatos izgalmas ,és főképpen a színészek nagyon jól alakítanak benne!!nem bántam meg hogy szántam rá egy estét,igazi jó popcornfilm amink a végén úgy kelsz fel a fotelből hogy megérte az idő amit neki adtál. Mivel érdekel a téma egy kis érdekesség a történettel kapcsolatban: Az író kilétét teljes homály fedi, és senki nem tudja pontosan, ki rejtőzik az álnév mögött. Az őt körülvevő titokzatosság miatt sokan úgy gondolják, hogy magáról mintázta L karakterét.

1
 
fester   2017. 09. 06.

Jó, hát végül is nem annyira rossz sorozat is, de annak, aki látta az animációt ez édeskevés. Nem csupán a hangulata eléggé langyos, de valahogy nem igazán tud beindulni a sztori. Mintha alapból a rajongóknak készült volna, de szerintem ezzel ők sem tudnak mit kezdeni.

Nat Wolff
Adam Wingard
Paul Nakauchi
Nat Wolff
Margaret Qualley
Nat Wolff
Nat Wolff
Nat Wolff
Margaret Qualley
 

A filmet eredetileg a Warner Bros. készítette volna, azonban nem sokkal a forgatás megkezdése előtt kihátráltak a filmterv mögül. Adam Wingard rendező azonban nem akart lemondani a projektről, és a stúdió megengedte neki, hogy más céggel készítse el a filmet. Ekkor vásárolta meg az adaptáció jogait a Netflix.

(hp)
 

Christopher Britton a 2006-os azonos című japán adaptációban is játszott (A halállista).

(hp)
 

Az utómunkálatok során valaki(k) betört(ek) a készítők irodájába, és egy hordozható adattárolón elloptak néhány jelenetet.

(hp)
 

Bár a Death Note című manga már számos mozifilmes adaptációt kapott, ez az első amerikai változat.

(hp)
 

A Netflix 2017. március 22-én mutatta be a film első előzetesét a YouTube-on.

(hp)
 

A film és világhírű azonos című mangáján alapszik.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.