Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
16
Vélemények
67
Képek
1
Videók
A halállista
 
harnas1207   2020. 04. 09.

legújabb vélemény

Előbb a filmeket néztem meg, ezután jön az anime. Az első rész még fenn tudta tartani az érdeklődésemet, de érződött rajta, hogy csak azok élvezik, akik imádják a sorozatot. Ez az élőszereplős verzió rajongóknak készült. A japán megoldás nevetségesen gagyi, ezt el kell nézni, illetve a millió érthetetlen logikai bakit is. L karaktere szerintem a leggyengébb része ennek az alkotásnak, teljesen lerombolja a film értékelhető részét.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

A kedvenc filmem, ennél szórakoztatóbb és izgalmasabb filmet keresve se talál az ember és még a második rész is jól sikerült.


 
Deku   2017. 08. 30.

Hihetetlenül szuper lett ez a film, aggódtam, hogy nem lesz annyira jó mint kellett volna de szerencsére tévedtem és eszement szórakozásban lehetett így részem. Csodás lett.

 
Orosz István   2016. 05. 28.

Nagyon csavaros történet, animeként is nagyon jó filmként is L karaktere zseniális,az is nagyon tetszik ahogy jár ahogy felveszi a telefont, a bűnügyi és a,nyomozói észjárás logika is nagyon jó. Mindenkinek ajánlani tudom csalódni senki nem fog! Én Yagami azaz kira elveivel egyet értek, ő világnak jót tesz de közben istent játszik, s az élet felett ítélkezni csak istennek van dolga, így a törvény szemében egyszerű bűnöző lesz, és mindent elkövetnek az ellen hogy meghiúsítsák az uralmát a világ felet, pedig ő csak a társadalom szelektálását végzi, egy jobb világ létrehozásában mesterkedik.

 
Vágottszemű   2019. 02. 06.

A japán filmek nem jók. De a japánok csak azért is csinálnak. Sosem értem meg őket miért jó ez nekik. Nagyon nem ajánlom ezeket a filmeket. Jobb ha távoltartjátok magatokat.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.