Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
74%
Filmadatlap
 
27
Szereplők
16
Vélemények
67
Képek
1
Videók
A halállista
 
harnas1207   2020. 04. 09.

legújabb vélemény

Előbb a filmeket néztem meg, ezután jön az anime. Az első rész még fenn tudta tartani az érdeklődésemet, de érződött rajta, hogy csak azok élvezik, akik imádják a sorozatot. Ez az élőszereplős verzió rajongóknak készült. A japán megoldás nevetségesen... több»

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

A kedvenc filmem, ennél szórakoztatóbb és izgalmasabb filmet keresve se talál az ember és még a második rész is jól sikerült.


 
Deku   2017. 08. 30.

Hihetetlenül szuper lett ez a film, aggódtam, hogy nem lesz annyira jó mint kellett volna de szerencsére tévedtem és eszement szórakozásban lehetett így részem. Csodás lett.

 
Orosz István   2016. 05. 28.

Nagyon csavaros történet, animeként is nagyon jó filmként is L karaktere zseniális,az is nagyon tetszik ahogy jár ahogy felveszi a telefont, a bűnügyi és a,nyomozói észjárás logika is nagyon jó. Mindenkinek ajánlani tudom csalódni senki nem fog! Én Y... több»

 
Vágottszemű   2019. 02. 06.

A japán filmek nem jók. De a japánok csak azért is csinálnak. Sosem értem meg őket miért jó ez nekik. Nagyon nem ajánlom ezeket a filmeket. Jobb ha távoltartjátok magatokat.

 
fcbnandi   2015. 10. 29.

Az animét néztem először és az nagyon nagyon tetszett. Aztán megnéztem ezt a filmet és csak jót tudok róla mondani. Aki még nem látta a sorozatot, mindenképpen pótolja be.

 
Blindspot   2015. 10. 16.

Minden megvan benne a tökéletes szórakozáshoz. Még ma is a könnyed műfajok egyik legnagyobbjának tekinthető. Leköti az ember figyelmét, kalandos vonalvezetéssel fűszerezve.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.