Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
73

A fák tengere (2015)

The Sea of Trees
Filmadatlap
 
27
Szereplők
13
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Matthew McConaughey
 
Lonka   2019. 08. 18.

legújabb vélemény

Csak a film legvégén derül ki, hogy miről is van szó, addig van elég sok elnyújtott jelenet, ami miatt picit unalmas az eleje a filmnek. Érdekes története.

 
indingo   2017. 11. 10.

Matthew McConaughey remek drámai szerepekben. Nagyon hamar kirajzolódott a történet, csak voltak benne apróbb lyukak amik a játékidő előremenetelével foltozódtak be.


 
TomÁcs   2018. 04. 18.

A legkülönösebb film, amit halál témában láttam. Az egész történetet körül lengte valami megmagyarázhatatlan furcsaság. Még biztosan újra nézem valamikor.

 
VvV   2018. 11. 03.

Az elején eléggé érthetetlen és kusza a film. A végére viszont annyira zseniális lesz a története, hogy elszégyenli magát az ember.

 
Bazzzsi   2017. 11. 03.

Nagyon nyomasztó film, lépten-nyomon, hullákba botlanak benne. Az eleje nem igazán tetszett, eléggé kusza volt. Az utolsó 30perc nagyon felkavaró. Örülök, hogy megnéztem.

A film összbevétele 906 995 dollár volt (imdb.com).

 

Matthew McConaughey legnagyobb bukása, a bevétel szempontjából, ugyanis az a film kereste a legkevesebbet (2894 dollár) az első vetítési héten az USA-ban, ahol csak két moziban vetítették.

(Curacao86)
 

A filmet a Cannes-i Filmfesztiválon mutatták be, ahol az helyett, hogy tapssal jutalmazták volna, csúnyá kifütyülték a filmet.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.