Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
16
Vélemények
13
Képek
2
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 12. 09.

legújabb vélemény

Zseniális. Szörnyen lehangoló de mégis valahogy gyönyörű ahogy bemutatja a lány halálának körülményeit és ahogyan ezt a kislány megéli, átéli. Saoirse Ronan és Rachel Weisz miatt is olyan lebilincselő ez az alkotás.

 
Deku   2017. 10. 23.

A filmben megtalálható az amivel a nézőt igazán meglehet fogni és szórakoztatni. Néhol megható, de mindenképpen felemelő és zseniális film. Különösen szeretem, ha nem csak a karakterekre építenek, hanem az egész sztori rendben van és összeszedett.


 
szaka123   2016. 01. 26.

Nagyon érdekes film. Jó az alapötlet, jók a színészek is, szóval érdemes megnézni, legalább egyszer, de akár többször is! Nagyon szépen van fényképezve. Kicsit nyomasztó film, de hát mit is várhatnánk egy ilyen témájú drámától?

 
hsanya182   2015. 05. 15.

Értékes a film mondanivalója és ábrázolása. Eleinte kedves kis könnyed filmecskének igérkezik, szép a hangulata... A gyilkosság művészi módon van ábrázolva. A drámába teljes mértékében magával húz. Szomorú kis filmecske. Jó szinészi alakítások vannak benne. Mindenképpen egy vasárnapi kikapcsolódásnak megteszi! :)

 
sabnock666   2019. 09. 07.

Érdekes megvilágítása egy filmnek.Jól van összerakva,bár néha nekem kicsit szürrealisztikus,és érthetetlen. Nézze meg mindenki,és döntsön!Nálam olyan igazi egyszer nézős.

 
Kinek ajánljuk: elsősorban annak, aki olvasta a könyvet, de a filmhez még nem volt szerencséje, de tulajdonképpen bárkinek, aki vevő a kicsit elvontabb, de igényes darabokra. több»

A film összbevétele 93 621 340 dollár volt (imdb.com).

 

A film összbevétele 93,5 millió dollár.

(LionelMessi10)
 

60 millió dollárból készült a film.

(LionelMessi10)
 

A gyászoló apa szerepére eredetileg Ryan Goslingot szemelték ki, aki azonban túl sokat hízott a szerep kedvéért, ami nem tetszett Peter Jackson rendezőnek. Később azzal magyarázták a lecserélését, hogy túl fiatal volt egy gyászoló apa szerepéhez.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.