Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
14
Vélemények
13
Képek
2
Videók
 
Deku   2017. 10. 23.

A filmben megtalálható az amivel a nézőt igazán meglehet fogni és szórakoztatni. Néhol megható, de mindenképpen felemelő és zseniális film. Különösen szeretem, ha nem csak a karakterekre építenek, hanem az egész sztori rendben van és összeszedett.

 
hsanya182   2015. 05. 15.

Értékes a film mondanivalója és ábrázolása. Eleinte kedves kis könnyed filmecskének igérkezik, szép a hangulata... A gyilkosság művészi módon van ábrázolva. A drámába teljes mértékében magával húz. Szomorú kis filmecske. Jó szinészi alakítások vannak benne. Mindenképpen egy vasárnapi kikapcsolódásnak megteszi! :)


 
szaka123   2016. 01. 26.

Nagyon érdekes film. Jó az alapötlet, jók a színészek is, szóval érdemes megnézni, legalább egyszer, de akár többször is! Nagyon szépen van fényképezve. Kicsit nyomasztó film, de hát mit is várhatnánk egy ilyen témájú drámától?

 
sabnock666   2019. 09. 07.

Érdekes megvilágítása egy filmnek.Jól van összerakva,bár néha nekem kicsit szürrealisztikus,és érthetetlen. Nézze meg mindenki,és döntsön!Nálam olyan igazi egyszer nézős.

 
zsanett0820   2015. 05. 27.

Szerintem kitűnő alkotás, én imádtam minden percét. Az alapsztori, amiből kiindul már eleve nagyon meg tudja fogni az embert, elég érzékeny témát boncolgat. A későbbiekben pedig, ahogy láthatjuk a lány útját az elengedés felé, azt egyszerűen annyira jól ábrázolták, alig tudtam sokszor betelni azokkal a gyönyörű képekkel. Érdekes film ez nagyon, de talán inkább művészlelkeknek ajánlom, mert az átlagos filmnézők nem biztos, hogy ugyanolyan varázslatosnak és sokatmondónak fogják találni.

 
Kinek ajánljuk: elsősorban annak, aki olvasta a könyvet, de a filmhez még nem volt szerencséje, de tulajdonképpen bárkinek, aki vevő a kicsit elvontabb, de igényes darabokra. több»

A film összbevétele 93 621 340 dollár volt (imdb.com).

 

A film összbevétele 93,5 millió dollár.

(LionelMessi10)
 

60 millió dollárból készült a film.

(LionelMessi10)
 

A gyászoló apa szerepére eredetileg Ryan Goslingot szemelték ki, aki azonban túl sokat hízott a szerep kedvéért, ami nem tetszett Peter Jackson rendezőnek. Később azzal magyarázták a lecserélését, hogy túl fiatal volt egy gyászoló apa szerepéhez.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.