82% 374 szavazat
Komfortos mennyország

Komfortos mennyország

The Lovely Bones
Filmadatlap
22
Vélemények (22)
32
Szereplők (32)
40
Képek (40)
2
Videók (2)
13
Érdekességek (13)
2
Díjak (2)
1
Filmkritika (1)
3
Cikkek (3)
Fórum
Saoirse Ronan
Saoirse Ronan
Saoirse Ronan
Mark Wahlberg
Saoirse Ronan
Rachel Weisz
Saoirse Ronan
Mark Wahlberg
Stanley Tucci
Saoirse Ronan
Peter Jackson
Peter Jackson
Peter Jackson
Saoirse Ronan
Peter Jackson

FILMINFÓ

Susie (Saoirse Ronan) egy tizennégy éves, jól nevelt kislány, aki egy nap nem érkezik haza az iskolából. A család aggódni kezd, kétségbeesésükben maguk indulnak a lány megkeresésére, azonban nem járnak sikerrel. A rendőrség kideríti, hogy a lány egy gyilkosság áldozata lett, ám a tettest nem… Több


Rendező: Peter Jackson
Író: Alice Sebold
Zene: Brian Eno
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Új-Zéland
Premier (HU): 2010.03.11.
 
2023.11.09 Szarka Eszter

legújabb vélemény

Másodszor néztem meg ezt a fantasztikus filmet. Nagyon erős érzelmeket mozgatott meg. Nagyszerűen ábrázolták a sokfajta fájdalmat, amit a család átélt,a lány útját,hogy békében átkelhessen. Szép, érzelmes film.

1
 
2019.12.09 Ms. Akárki

Zseniális. Szörnyen lehangoló de mégis valahogy gyönyörű ahogy bemutatja a lány halálának körülményeit és ahogyan ezt a kislány megéli, átéli. Saoirse Ronan és Rachel Weisz miatt is olyan lebilincselő ez az alkotás.

4
 
2022.03.07 JRD

Vagy tízszer már...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

...láttam. És nem tudom megunni. Amikor először láttam egy (szó szerint nevesincs adón) nem fűztem hozzá nagy reményeket. Aztán arcul csaptak a képek és szíven az érzelmek! Ahogyan felélednek a történések és ahogyan a gyilkosság áldozatává vált tinilány megéli saját meggyilkolását, látja családja szenvedését és közben félelmetes "látomásokba" csöppen, nos...az egyszerűen magával ragadja a nézőt. Végül persze minden a helyére kerül, de az érzelmi nyomás, a könnyek még egy ideig bennünk maradnak. Még akkor is mikor már rég nem a filmet nézzük. Egy igazi sztárparádét felvonultató filmben szinte az összes színészi játék berobban. Stanley Tucci pedig olyan jól játsza a negatív szereplőt, hogy rajongásom ellenére ökölbe szorított kézzel szurkoltam, hogy megkapja a méltó büntetését. Az egész történet jól fel épített! Egy elgondolkodtató, érzelmekre ható remek film! Eddig méltánytalanul, de nem vált kultfilmmé pedig megérdemli! Szóval kalandorok! Filmre fel és jó szórakozást!

1
 

Érdekes megvilágítása egy filmnek.Jól van összerakva,bár néha nekem kicsit szürrealisztikus,és érthetetlen. Nézze meg mindenki,és döntsön!Nálam olyan igazi egyszer nézős.

0
 
2017.10.23 Deku

A filmben megtalálható az amivel a nézőt igazán meglehet fogni és szórakoztatni. Néhol megható, de mindenképpen felemelő és zseniális film. Különösen szeretem, ha nem csak a karakterekre építenek, hanem az egész sztori rendben van és összeszedett.

0

A film összbevétele 93 621 340 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A film összbevétele 93,5 millió dollár.Szerző: LionelMessi10

#2
 

60 millió dollárból készült a film.Szerző: LionelMessi10

#3
 

A gyászoló apa szerepére eredetileg Ryan Goslingot szemelték ki, aki azonban túl sokat hízott a szerep kedvéért, ami nem tetszett Peter Jackson rendezőnek. Később azzal magyarázták a lecserélését, hogy túl fiatal volt egy gyászoló apa szerepéhez.Szerző: ArpiHajdu és Réci

#4
 

A filmben maga a rendező, Peter Jackson is megjelenik, a fényképésznél egy kamerát próbálgatva.Szerző: phanzetomox

#5
 
Értékelés: 9/10
(2019. 10. 03.)
Kinek ajánljuk: elsősorban annak, aki olvasta a könyvet, de a filmhez még nem volt szerencséje, de tulajdonképpen bárkinek, aki vevő a kicsit elvontabb, de igényes darabokra. Több
Twin Peaks
2017
Hol nézheted: SkyShowtime
A vérvonal árnyai
2015
Hol nézheted: Netflix
Salem
2014
A bűbáj őrzői
2017
Hol nézheted: HBO Max
Gypsy
2017
Hol nézheted: Netflix
Boat Story
2023
Hol nézheted: SkyShowtime
Paula
2017
Carnival Row
2019
Hol nézheted: Amazon Prime
Requiem
2018
Hol nézheted: Netflix
A kalifátus
2020
Hol nézheted: Netflix
Oz
1997
Hol nézheted: HBO Max
Mr. Robot
2015
Hol nézheted: HBO Max,SkyShowtime