Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Komfortos mennyország (2009)

The Lovely Bones
Filmadatlap
 
32
Szereplők
19
Vélemények
40
Képek
2
Videók

Galéria (40)

Saoirse Ronan
Saoirse Ronan
Saoirse Ronan
Mark Wahlberg
Saoirse Ronan
Rachel Weisz
Saoirse Ronan
Mark Wahlberg
Stanley Tucci
Saoirse Ronan
Peter Jackson
Peter Jackson
Peter Jackson
Saoirse Ronan
Peter Jackson

Videók (2)

 
Ildikó Bacskai   2020. 12. 30.

legújabb vélemény

0

Ismét abba a helyzetbe kerültem, hogy nem olvastam el az előzetest, csak bumm, bele a filmbe, elindul egy cukker családi film, vidám, vicces aranyos, majd jól pofán vág egy traumával. Az egész film alatt feszült vagy, de azért élvezed is a színes, sz... több»

 
Ms. Akárki   2019. 12. 09.

2

Zseniális. Szörnyen lehangoló de mégis valahogy gyönyörű ahogy bemutatja a lány halálának körülményeit és ahogyan ezt a kislány megéli, átéli. Saoirse Ronan és Rachel Weisz miatt is olyan lebilincselő ez az alkotás.

 
Deku   2017. 10. 23.

0

A filmben megtalálható az amivel a nézőt igazán meglehet fogni és szórakoztatni. Néhol megható, de mindenképpen felemelő és zseniális film. Különösen szeretem, ha nem csak a karakterekre építenek, hanem az egész sztori rendben van és összeszedett.

 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 07.

0

Érdekes megvilágítása egy filmnek.Jól van összerakva,bár néha nekem kicsit szürrealisztikus,és érthetetlen. Nézze meg mindenki,és döntsön!Nálam olyan igazi egyszer nézős.

 
hsanya182   2015. 05. 15.

1

Értékes a film mondanivalója és ábrázolása. Eleinte kedves kis könnyed filmecskének igérkezik, szép a hangulata... A gyilkosság művészi módon van ábrázolva. A drámába teljes mértékében magával húz. Szomorú kis filmecske. Jó szinészi alakítások vannak benne. Mindenképpen egy vasárnapi kikapcsolódásnak megteszi! :)

 
dailyfilmsan   2020. 11. 17.

0

Komor, mégis színes, szomorú, de mégsem. Sok az ellentét ebben a filmben. Kielégítő, és mégis hagy maga után kérdéseket. Nagyon jól átgondolt, és nagyon jól felépített lélektani film. Imádom, és bármikor merem ajánlani.

 
szaka123   2016. 01. 26.

0

Nagyon érdekes film. Jó az alapötlet, jók a színészek is, szóval érdemes megnézni, legalább egyszer, de akár többször is! Nagyon szépen van fényképezve. Kicsit nyomasztó film, de hát mit is várhatnánk egy ilyen témájú drámától?

A film összbevétele 93 621 340 dollár volt (imdb.com).

 

A film összbevétele 93,5 millió dollár.

(LionelMessi10)
 

60 millió dollárból készült a film.

(LionelMessi10)
 

A gyászoló apa szerepére eredetileg Ryan Goslingot szemelték ki, aki azonban túl sokat hízott a szerep kedvéért, ami nem tetszett Peter Jackson rendezőnek. Később azzal magyarázták a lecserélését, hogy túl fiatal volt egy gyászoló apa szerepéhez.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmben maga a rendező, Peter Jackson is megjelenik, a fényképésznél egy kamerát próbálgatva.

(phanzetomox)
 

A film elején a bevásárlóközpontban egy Gyűrűk Ura posztert láthatunk a könyvesbolt kirakatában.

(phanzetomox)
 
Kinek ajánljuk: elsősorban annak, aki olvasta a könyvet, de a filmhez még nem volt szerencséje, de tulajdonképpen bárkinek, aki vevő a kicsit elvontabb, de igényes darabokra. több»