Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
63
Filmadatlap
 
31
Szereplők
51
Vélemények
20
Képek
24
Videók
Christian Bale
Joel Edgerton
Christian Bale
Christian Bale
Joel Edgerton
Christian Bale
Christian Bale
Joel Edgerton
Christian Bale
Joel Edgerton
Christian Bale
Christian Bale
Joel Edgerton
Joel Edgerton
María Valverde
María Valverde
Christian Bale
Ridley Scott
Sigourney Weaver
Christian Bale
Christian Bale
Christian Bale
Joel Edgerton
Christian Bale
 
dailyfilmsan   2019. 04. 07.

legújabb vélemény

Ebben a témában még mindig a Dreamworks-ös Egyiptom hercege lett a legélvezhetőbb. Hiába az elferdítés és a hiányos ábrázolás. Itt az ilyesmi kevéssé áll fenn, mégis erőltetett és borzasztóan lassú lett. Húzza az időt, mintha kéne valamiért, és ez irtó bosszantó. Két részletben tudtam megnézni így is, mert személy szerint én unalmasnak találtam. Főleg, hogy ismerem a történetet, és tudom, mi miután következik. Nem nyújtott nagyob élményt az átlagosnál.

 
rbernadett   2015. 04. 24.

Ez a film semmivel sem volt több, mint az összes ezt a témát feldolgozó párja. Nem volt ez olyan rossz, de attól amennyibe pénzt beleöltek ettől lehetett volna sokkal jobb is.


 
diumiu   2017. 12. 29.

Szépen kivitelezett film volt, témáját tekintve szeretem az ilyen jellegű filmeket, de nem éreztem igazán kiemelkedő alkotásnak. Érdemes megnézni, de voltak részek amikor azt éreztem, hogy vontatott, illetve maga a játékidő is szerintem hosszú volt.

 
Lonka   2017. 07. 31.

Maga a történet egy erős közepes, ami engem viszont nagyon zavart az a sokszor maszkszerű smink. A szereposztása elég jó, örültem Joel Edgertonnak.

 
Milanman   2015. 04. 30.

Látványos, szépen felépített, helyenként erős, de túlságosan hosszú és sokszor rendkívül vontatott bibliai történet. Biztos nem ezt ajánlanám, ha valaki szeretne mélyebben megismerkedni a Könyvvel.

 
A nagyszerű színészgárda minden tagja elpocsékolta a tehetségét, mert az alakításuk átcsap őrjöngésbe. Ridley Scott rendezett már jó néhány sokkal színvonalasabb filmet. több»
 
Aki nem olvasta még a Bibliát 3D-s szemüveggel, az most megteheti. Ridley Scott az ókori Egyiptom földjére kalauzol minket, ahol a zsidók 400 éve raboskodnak, de már nagyon mehetnékjük van. több»

A film összbevétele 268 175 631 dollár volt (imdb.com).

 

A rendező, Ridley Scott Tony Scott-nak, elhunyt testvérének ajánlotta a filmet.

(Menyét Ibolya)
 

A filmet Spanyolországban, az Egyesült Királyságban és Marokkóban forgatták.

(dulkap)
 

A filmet Marokkóban és Egyiptomban betiltották.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.