Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

Exodus: Istenek és királyok (2014)

Exodus: Gods and Kings
Filmadatlap
 
31
Szereplők
51
Vélemények
20
Képek
24
Videók

Galéria (20)

Christian Bale
Joel Edgerton
Christian Bale
Christian Bale
Joel Edgerton
Christian Bale
Christian Bale
Joel Edgerton
Christian Bale
Joel Edgerton
Christian Bale
Christian Bale
Joel Edgerton
Joel Edgerton
María Valverde
María Valverde
Christian Bale
Ridley Scott
Sigourney Weaver
Christian Bale
Christian Bale
Christian Bale
Joel Edgerton
Christian Bale

Videók (24)

 
dailyfilmsan   2019. 04. 07.

legújabb vélemény

0

Ebben a témában még mindig a Dreamworks-ös Egyiptom hercege lett a legélvezhetőbb. Hiába az elferdítés és a hiányos ábrázolás. Itt az ilyesmi kevéssé áll fenn, mégis erőltetett és borzasztóan lassú lett. Húzza az időt, mintha kéne valamiért, és ez ir... több»

 
rbernadett   2015. 04. 24.

0

Ez a film semmivel sem volt több, mint az összes ezt a témát feldolgozó párja. Nem volt ez olyan rossz, de attól amennyibe pénzt beleöltek ettől lehetett volna sokkal jobb is.

 
diumiu   2017. 12. 29.

0

Szépen kivitelezett film volt, témáját tekintve szeretem az ilyen jellegű filmeket, de nem éreztem igazán kiemelkedő alkotásnak. Érdemes megnézni, de voltak részek amikor azt éreztem, hogy vontatott, illetve maga a játékidő is szerintem hosszú volt.

 
Lonka   2017. 07. 31.

0

Maga a történet egy erős közepes, ami engem viszont nagyon zavart az a sokszor maszkszerű smink. A szereposztása elég jó, örültem Joel Edgertonnak.

 
Milanman   2015. 04. 30.

0

Látványos, szépen felépített, helyenként erős, de túlságosan hosszú és sokszor rendkívül vontatott bibliai történet. Biztos nem ezt ajánlanám, ha valaki szeretne mélyebben megismerkedni a Könyvvel.

 
Curacao86   2015. 02. 01.

0

Exodus - Mondhatni nem "csalódtam" benne, mert Ridley Scott alaposan elqrta a legújabb filmjét. Az egy dolog, hogy személyesen mennyire érint a vallás és még (!) egyelőre nem láttam az "Egyiptom hercege" c. animációs rajzfilmet,, de amennyiben legalá... több»

 
Nathan03   2015. 05. 26.

0

Számomra nagyon gyenge volt ez a film. Látványilag jó, de a történetvezetés valahogy gyenge, igaz ezt a történetet már sokszor láttuk megfilmesítve de mégis nekem valami nagyon hiányzott a filmből.

A film összbevétele 268 175 631 dollár volt (imdb.com).

 

A rendező, Ridley Scott Tony Scott-nak, elhunyt testvérének ajánlotta a filmet.

(Menyét Ibolya)
 

A filmet Spanyolországban, az Egyesült Királyságban és Marokkóban forgatták.

(dulkap)
 

A filmet Marokkóban és Egyiptomban betiltották.

(dulkap)
 

A forgatás 74 napig tartott.

(ps)
 

Ridley Scott azt nyilatkozta, hogy előnyére szolgált ateizmusa a rendezés során, így ugyanis meg kellett győznie magát arról, hogy a történet jó, és nem hitből vállalkozott rá.

(ps)
 
A nagyszerű színészgárda minden tagja elpocsékolta a tehetségét, mert az alakításuk átcsap őrjöngésbe. Ridley Scott rendezett már jó néhány sokkal színvonalasabb filmet. több»
 
Aki nem olvasta még a Bibliát 3D-s szemüveggel, az most megteheti. Ridley Scott az ókori Egyiptom földjére kalauzol minket, ahol a zsidók 400 éve raboskodnak, de már nagyon mehetnékjük van. több»